-
- Konu Sahibi aylaogretmen
Ah öneririm tabi, yazdım zaten. Bir de bence dans kurslarına da gidilebilir. Aynı dil kursunun ücretsiz dans kursu oluyordu. Bizim arkadaslar oradan es buldular =) =)Bana da önerin ben de gideyim
Eh yani katıldım gitti :) zaten evlilik niyetiyle sosyalleşenler bu elektriği derhal yaydıkları İçin pek hoş sinyaller vermiyorlar çevreye. Gerçekten ilgilendiğiniz bir alanda sırf istediğiniz için gidin kursa yoksa hayalkırıklığı yaşarsınızEş aramakla bulunmaz ki, kısmet işi bunlar
Milletin ağzında bir sosyalleş konusu bu bana çok komik geliyor
Herkesin bir kısmeti var, ben 36 da evlendim, hem de hiç ummadığım biriyle, hiç ummadığım şekilde
Nasip derdi herkes gülerdim, gerçekten nasipmiş
Kafanızı buna takmayın, düşündükçe yorar sizi, olacağı zaman o gelip sizi buluyor
Bugün nobette bir teyze beni beğendi.Oglundan bahsetti.40 yaşındaymış doktormus.Ben de küçüktür belki benden dedim.Hani genç sanıyorlar ya.Yasi duyunca ha uygunmuş dedim.Yarin gelecekmiş.Ama nöbet çok yoğun kafa yorucu ve gergin geçti başım agridi insanlar anlayissiz ben de istemeden tahammülsüz oldum biraz, bir iki atışma gerginlik derken rezil oldum kadina;Hele acele etmeyin
Hatunlarla bir muhabbet kurun, kocasinin arkadasi, kuzeni, abisi, is arkadasi olan mutlaka vardir.
Teyze populasyonu nasil? En iyi kismetler 50-60 yas arasi teyzelerde oluyor, hemen ogullarinin resmini gosteriyorlar.
Bana da onerin.Ay ben de eşi hasta yatagindayken eş arayan amcalara döndüm.Daha birinden tam ayrılmadan.Ay ben böyle olacak insanıy miydim:)Beni de kendilerine benzetti bu erkeklerHangi sehirdesiniz? Size bir tane kurs önericem ne hikmetse 4 kişi es buldu oradan =) evliler su an. Bir de birkac tane de aktivite önericem size sehri yazınca =)
Dans kursuna giden erkek de yani..Ah öneririm tabi, yazdım zaten. Bir de bence dans kurslarına da gidilebilir. Aynı dil kursunun ücretsiz dans kursu oluyordu. Bizim arkadaslar oradan es buldular =) =)
Ah bacım ah ben de öyle düşünüyorum. Biz sevmek aşk böcek derken onlar tamamen çıkarlarına uyan birşey arıyormuş.Ev işi para vsTinder degil cogu erkek zaten o dertte...
Evliligi cok farkli dusunmusum para mevki veya uckur derdi icin yapilan bir seymis erkeklerin gozunde onu anladim.
Benim yeğenim de çok bir kullandı.Simdi 30unda.Cok pişman olacak erkenden bulmadigina.iyi erkekler erken yaşta bulunur.Sona kalanlar biraz döküntü oluyor.Tatlımmmm ben de 27 yaşıma kadar çok gezdim tozdum.. tatil, seyehat, alışveriş, eğlence.. hepsine doydum. Çok sevgilim oldu. Evlenilecek düzgün erkek arkadaşlarım da oldu... ama o dönemde maalesef ki gençliğin verdiği şımarıklıkla düzgün adamların kıymetini bilemedim.. şımarıklık yaptım terk ettim falan...ama sanki ben bütün düzgün erkek hakkımı bu yaşa kadar kullanmışım gibi.. 3 senedir tık yok..hiç mi bana hitap eden, şöyle düzgün biri çıkmaz.. çıkmadı... resmen son 3 senedir basiretim bağlanmış gibi .,, şu an otuzumdayım
Ah ah millet evlenene kadar gülüm balim.Kopruyu geçene kadar.Benim gibiler de herseyini hemen dökülür durust olacagim diyw.Adami kaçırır iyi biri de olsa.Kizlar evlilik isi gercekten nasip kismetmi deyim yada aklini kullanan duzgun birini bulunca nikahi bastiriyormu diyeyim ne deyim esimin calistigi birimde bi cocuk vardi kiz bulamiyordu kendi 1.87 boy yok uzunboylu olsun yok guzel olsn diye diye neyse arkadasinin kizark yurttan biriyle tanistiriyo kizla 1-2telde konusuyolar kizda Allahtn ariyorms bnce resmi memur olmasida cazip geldimi bilmiyorum cikmis gelms cocugun yanina iyi cesaret tanimadigin etmedigin birinin yanina cikipta gelmek 1ay icinde nikah nikah olana kdrda kalmis cocugun ailesinjn yaninda demis benim annm babam ayrildi bana aile olacksnz 2.aydada dugun yapti cocuk simdi 2tane cocuklari var kvdeyi bile koymuyo eve gun yapiyorduk bi ark dediki fatmada katilmk istiyorms cagirdim kiz acik acik diyo esim memur olmasaydi evlenmezdm eskiden beri bnde uniforma takintisi vardi zaten demesinmi valla millet cok fena isini biliyo
Aman aman onlar da ayni.Suanki adayımı mumla jeneratörle ararım daha bir sarilmama vesile olur sahsen:)Evlilik sitelerini denediniz mi ?
Benim de bilgisayar hocam bana kısmet söylemişti.Utanmis ben polis istemiyorum demistim.benim katıldığım kursda bir kadın ile iyi anlaşmıştık
kadın bende 14-16 yaş büyüktü
1 ay sonra akrabası ile görüştürdü
siz efendi efendi git gel yapın
ben muhasebe öğrenmeye gitmiştim ki aklımda bile yoktu
kadın beni köşeye çekip söyledi ağırbaşlı kibarsın çok beğendim dedi şok olmuştum
Kimbilir maddi imkanlarını nasıl seferber etmiştir.Malum ünlü. Mümkün tabi yine de.Ben bu yılı geçirirsem biter benim isim gibiEva Longoria 42 yaşında doğurdu, boyu 1,55 cm, hem yaş hem boy sıkıntısı olmasına rağmen oldu. Herkes bir değil. Sırf çocuk için de evlenmeyin ama.
Kimbilir maddi imkanlarını nasıl seferber etmiştir.Malum ünlü. Mümkün tabi yine de.Ben bu yılı geçirirsem biter benim isim gibi
Dans kursunda ne varDans kursuna giden erkek de yani..
Teşekkkürler, İstanbuldaki arkadaşlara şans diliyorum :)İstanbul =) kurs bakırköyde Bi İngilizce kursu. Aktivite de bekar arkadaslarımın katıldığı trekking etkinliği =) =)