Eş adayı bulayım diye sosyalleşmeye çalışıyorum ama yine yok???

Eh yani katıldım gitti :) zaten evlilik niyetiyle sosyalleşenler bu elektriği derhal yaydıkları İçin pek hoş sinyaller vermiyorlar çevreye. Gerçekten ilgilendiğiniz bir alanda sırf istediğiniz için gidin kursa yoksa hayalkırıklığı yaşarsınız

Hele acele etmeyin
Hatunlarla bir muhabbet kurun, kocasinin arkadasi, kuzeni, abisi, is arkadasi olan mutlaka vardir.

Teyze populasyonu nasil? En iyi kismetler 50-60 yas arasi teyzelerde oluyor, hemen ogullarinin resmini gosteriyorlar.
Bugün nobette bir teyze beni beğendi.Oglundan bahsetti.40 yaşındaymış doktormus.Ben de küçüktür belki benden dedim.Hani genç sanıyorlar ya.Yasi duyunca ha uygunmuş dedim.Yarin gelecekmiş.Ama nöbet çok yoğun kafa yorucu ve gergin geçti başım agridi insanlar anlayissiz ben de istemeden tahammülsüz oldum biraz, bir iki atışma gerginlik derken rezil oldum kadina;Oğluna almaz beni artik:)

Hangi sehirdesiniz? Size bir tane kurs önericem ne hikmetse 4 kişi es buldu oradan =) evliler su an. Bir de birkac tane de aktivite önericem size sehri yazınca =)
Bana da onerin.Ay ben de eşi hasta yatagindayken eş arayan amcalara döndüm.Daha birinden tam ayrılmadan.Ay ben böyle olacak insanıy miydim:)Beni de kendilerine benzetti bu erkekler

Tinder degil cogu erkek zaten o dertte...
Evliligi cok farkli dusunmusum para mevki veya uckur derdi icin yapilan bir seymis erkeklerin gozunde onu anladim.
Ah bacım ah ben de öyle düşünüyorum. Biz sevmek aşk böcek derken onlar tamamen çıkarlarına uyan birşey arıyormuş.Ev işi para vs

Bir şeyi çok istersen olmuyor.O yüzden akışına bırakın.

Reactions: 000
Benim yeğenim de çok bir kullandı.Simdi 30unda.Cok pişman olacak erkenden bulmadigina.iyi erkekler erken yaşta bulunur.Sona kalanlar biraz döküntü oluyor.

Ah ah millet evlenene kadar gülüm balim.Kopruyu geçene kadar.Benim gibiler de herseyini hemen dökülür durust olacagim diyw.Adami kaçırır iyi biri de olsa.

Benim de bilgisayar hocam bana kısmet söylemişti.Utanmis ben polis istemiyorum demistim.24tum ozamanlar.Belki de hayatımın aşkıydı .Çok düzgün ve kaliteliydi.

Eva Longoria 42 yaşında doğurdu, boyu 1,55 cm, hem yaş hem boy sıkıntısı olmasına rağmen oldu. Herkes bir değil. Sırf çocuk için de evlenmeyin ama.
Kimbilir maddi imkanlarını nasıl seferber etmiştir.Malum ünlü. Mümkün tabi yine de.Ben bu yılı geçirirsem biter benim isim gibi

Ben esimle internette hem de bi arkadas bulma sitesinde tanistim. 9 yildir beraberiz 6 yildir da evliyiz. Hala kücük yerde oturuyorsaniz bence deneyin

İdeal koca bulma yerleri (türk toplumu için söylüyorum):
1-Annelerin altın günleri
2- Düğünler (kamera karşısında fazlaca oynarsanız şans artıyor)
3- Kurs, seminer vb. (ben eşimle öyle tanıştım)
4-Kuaförler (özellikle haftasonları giderseniz düğün ekibi orada oluyor ve hazır iştah açıkken etrafı kolaçan ediyorlar)
5-Çöpçatanlığı seven, çevresi geniş bir arkadaş :)
Benden bu kadar... Haydi rast gele

Canım seni anlayamiyorum sende evlenemek düzenini kurmak istiyorsun haklısın tabiki...vallahi erkeklerde tuhaf olmuş geçen sohbetten bir ablamiz oğluna kız arıyordu...oğlan daha doğrusu adam 42 yaşında herşeyi yerinde erer fakat en fazla 31/32 yaş istiyormuş...yani 10 yaş kucuk bayan arıyor ...kimse birşey diyemedi tabiki

ya bunu dert etme bence. sırf aday bulmak için kurslara yazılma. sosyalleşmek için kafan dağılsın diye çabala. amaç mutlu olmak. ben 30 yaşındayım ben de bekarım. evlenmek istemen çok normal ama arayış içinde olmamalı akışına bırakmalısın bence.
acaba ben böyle düşündüğüm için mi hala bekarım bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…