- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
-
- Konu Sahibi aylaogretmen
Hangi sehirdesiniz? Size bir tane kurs önericem ne hikmetse 4 kişi es buldu oradan =) evliler su an. Bir de birkac tane de aktivite önericem size sehri yazınca =)
Kurstaki ilk amaç koca bulmaksa, bulunmuyor onlar öyle aramakla. Kendi ayağıyla geliyor işte, nasip...Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Çok merak ettim hangi şehir ve hangi aktiviteler, yazar mısınız? :) Hem nasiplenen çıkar belki :)
NOT: Kendim için istiyorsam namerdim, (evliyim zaten) amaç insanlar nasiplensin. :)
Hangi şehir ve hangi aktivite merak ettim yazar mısınız? :) Belki nasiplenen çıkar.Hangi sehirdesiniz? Size bir tane kurs önericem ne hikmetse 4 kişi es buldu oradan =) evliler su an. Bir de birkac tane de aktivite önericem size sehri yazınca =)
Evet yanlış oldu düzenledim sandım ama olmamış :)ben değilim, öneren sunsea önerdi. Ben de bekliyorum önerisini
Yok ki nerden bulucamya da ben kısmetsizim
Yaşım geçiyor anne olamamaktan korkuyorum. Geçen bir konuda okudum 39 yaşında hamile kalamayan bir arkadaş. Doktoru yaşının geç olmasına bağlamış.
Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Arkadaş edin onların eşi dostu akrabası vs vardır belki
Bir de tavsiyem daha gezmeli tozmalı kurslara git
Fotoğrafçılık olur yürüyüş dağcılık vs gibi şeylerde ortam daha uygun olur
Dil kursuna herkes dil öğrenmeye gider yani daha ciddi
Tatlımmmm ben de 27 yaşıma kadar çok gezdim tozdum.. tatil, seyehat, alışveriş, eğlence.. hepsine doydum. Çok sevgilim oldu. Evlenilecek düzgün erkek arkadaşlarım da oldu... ama o dönemde maalesef ki gençliğin verdiği şımarıklıkla düzgün adamların kıymetini bilemedim.. şımarıklık yaptım terk ettim falan...ama sanki ben bütün düzgün erkek hakkımı bu yaşa kadar kullanmışım gibi.. 3 senedir tık yok..hiç mi bana hitap eden, şöyle düzgün biri çıkmaz.. çıkmadı... resmen son 3 senedir basiretim bağlanmış gibi .,, şu an otuzumdayım ☹
Vallahi saka olsun diye yazmadm cokta ciddiyimValla bizde gelin bulamiyoruz kuzenimizegelinimz olun valla istrmm
ben değilim, öneren sunsea önerdi. Ben de bekliyorum önerisini