Eş adayı bulayım diye sosyalleşmeye çalışıyorum ama yine yok???

Hadi ya
Ben o teyzelerin oğlum var deyince potansiyel şey bakıyorum
Böyle ince tel bıyıklı, "hee evlilih de çoh iyi" tarzında bir şey çıkar :KK70:

Yok yahu
Ünv arkadaşım Google Mountain View'da çalışıyor.
Annesi gayet kız bakıyor :KK48: Annesi de normal bir teyze. O teyzenin oğlu Google mühendisi de çıkabilir, borsa simsarı da hiç şaşırmayın.

Yok yahu
Annesi gayet kız bakıyor :KK48: Annesi de normal bir teyze. O teyzenin oğlu Google mühendisi de çıkabilir, borsa simsarı da hiç şaşırmayın.
Ne güzel anlatmışsın ya. Direk görücü usulü evlenesim geldi valla .😁

Yok yahu
artık teyzeleri terslersem namerdim :KK70: :KK70: :KK70:

Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Benim de hiçbir ilişkim düzgün gitmiyor, üzerimde büyü mü var, onu bile düşünmeye başladım yemin ederim. Başka açıklaması olamaz çünkü.

Canım evlilik sivrisinek gibi ararsın bulamazsın tam yok derken o gelir seni bulur.

Sonrada kanını emer😂😂😂

(şaka olsun diye yazdım mıtlu evliliğim var)

Allahtan isteyeceğiniz şeyi kurstan isterseniz olmaz tabi:) Rızkı veren Allah’tır ondan hayırlı eş isteyin olur inşallahHoppa

Evet bence de, dans kursunda ne var?

bana da dans kursundakiler abaza hayatta kız bulamayıp burda şansını denemek isteyen tipler gibi geliyor. elbette dans etmeyi sevenler de vardır ama işte emin olamayız sonuçta sokaklar bir ton sapık dolu ee bu kursa girince bir anda iyilik meleğine dönmüyor bu erkekler değil mi?
türkiye'de asla bir dans kursuna yazılmayı düşünmem.

O cok pahaliya gelmiyor mu? Saklanmasi icin de ayrica yillik para oduyorsun. Dogal yollar en hesaplisi inanin bana:olamaz:
Yani hayırlı bir eş olursa doğal yol en hesaplisi tabi de...sırf çocuk sahibi olmak için acele bir evlilik yapmasindansa yumurta dondurma uzun vadede daha hesaplı:) düşünmeden yapılan evliliklerin maliyeti daha fazla olabiliyor:)
Benim oğlan tüp bebek...evlendikten sonra bile zor oldu:)

bana da dans kursundakiler abaza hayatta kız bulamayıp burda şansını denemek isteyen tipler gibi geliyor. elbette dans etmeyi sevenler de vardır ama işte emin olamayız sonuçta sokaklar bir ton sapık dolu ee bu kursa girince bir anda iyilik meleğine dönmüyor bu erkekler değil mi?
türkiye'de asla bir dans kursuna yazılmayı düşünmem.
Dansa gelmeyi düşünmemenize sevindim, zaten kadın sayısı fazla oluyor. Biz de rahat rahat dans ederiz :)

X