- Konu Sahibi aylaogretmen
Dansa gelmeyi düşünmemenize sevindim, zaten kadın sayısı fazla oluyor. Biz de rahat rahat dans ederiz :)
Siz dans kursuna mı gidiyorsunuz? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dansa gelmeyi düşünmemenize sevindim, zaten kadın sayısı fazla oluyor. Biz de rahat rahat dans ederiz :)
Çok mu belli ettimSiz dans kursuna mı gidiyorsunuz? :)
Arkadaşım merhabalar. Öncelikle sosyalleşmek güzeldir tabi ki, çevren genişler ve bir aday bulma imkanın artar. Ancak "Kurs=Evlenecek insan bulma" gibi bir formül yok. Pat diye kısmet çıkar diye kimse dememiştir. Bu konuya bu kadar takık oldukça karşına birinin çıkması zor. Çünkü karşına çıkan adayı evlenilecek mi, değil mi diye değerlendireceksin.Böyle değerlendirirken de yanlış bir karar vermen olası.Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Kıbrıslı mısınız? :)Kiz daha gencsin üzülme ya bulursun bulur.heriflerin kökü gurumiya.
Gendilerini
Naza çekirler..
Merhaba, sayenizde bir şey öğrendim., Teşekkürler.B babutsa_0607 musluman bir kadin musluman olmayan biriyle evlenemez. Begen begenme.. bilmeni istedim yoksa kesinlikle milliyetcilik icin oyle yazmadim
Dans kursuna başladığımda tek çifttik kurs sonuna 3 çift olduk bir de flört durumu vardı. Bence dansa gidin siz.
Benim icin din onemli musluman kadin hristiyanla evlenemeez. Cehenemlik. Haklisin musluman olup her halti yiyende var. Gunahkar diyoruz biz bunlara. Allah affedebiliyor. Yalniz baska din de olmak haram . Dine cok haykiri seyler.Benim için insan olsun dini, dili, ırkı fark etmez.
Müslüman olup her haltı yiyen birini kimse istemez herhalde.
Tanisacaksin musluman olursa olur olmazsa evlenmiceksin. 4 4 luk degiliz. Gunahkariz. Ama Allahim dilerse affeder. Ama boyle birseyi.. dinimizde kesknlikle yasak kılınmıstirMerhaba, sayenizde bir şey öğrendim., Teşekkürler.
Ama söyle de bir şey var, kimse dinini kendi secmiyor. Mesela siz başka bir dini araştırıyor musunuz?
Belki gayriMüslüm biri ile tanışıp vesile olacak.bunları bilemeyiz ki.
Ay nerede bulmuşCanım yurtdışına açılsan? Artık yabancı erkeklerle evlenen çok Türk kızı var. Yabancı erkeklerin yaş takıntısı da yok. 40 yaşındaki kuzenim 34 yaşında bankacı bir İspanyol adamla evlendi 2 ay önce çok mutlu. Yurtdışında yüksek lisans imkanları da çok deneyebilirsin bunu.
Ben buna bir şey demek istemiyorum ahdhahaDans kursuna başladığımda tek çifttik kurs sonuna 3 çift olduk bir de flört durumu vardı. Bence dansa gidin siz.
Mecidiyeköy’de tango kursuna gidiyordum. Ortam gayet keyifli, eğlenceliydi. Hareketleri Harika yapmak zorunda değilsiniz ki öğrencilik bu. Çekinmeyin sakın. Zaten ilk bir kaç dersten sonra ortam ısınıyor keyfine bakıyor herkes. Kimsenin terbiye sınırını aştığına da şahit olmadım. Ama tango bana fazla yavaş geldi. Eylül’de latin danslarına başlayıp Lyanna Mormont a rakip olmayı planlıyorum.Hangi dansa gidiyorsunuz? İstanbulda mısınız? nasıl ortam, ben biraz çekiniyorum daha önce bir çok spor dalında kurslara gittim, dans kurslarını da az biraz araştırdım fakat cesaret edemedim. Sanki çekingen olmamdan dolayı, göstetilen hareketleri yapamayacakmışım gibi geliyor
Elhamdülillah ben de Müslümanım.Benim icin din onemli musluman kadin hristiyanla evlenemeez. Cehenemlik. Haklisin musluman olup her halti yiyende var. Gunahkar diyoruz biz bunlara. Allah affedebiliyor. Yalniz baska din de olmak haram . Dine cok haykiri seyler.