Eş adayı bulayım diye sosyalleşmeye çalışıyorum ama yine yok???

Beklemediginiz zaman karsiniza çıkıyor kismetler. Kendinizi iyi hissetmek adına katilin sosyal faaliyetlere, sonra kendiliginden olur gider belki kismet isleri.
Bizim kuzen de 34 yasinda, evlenmek istiyor, kriterleriniz uymaz büyük ihtimalle. Burda yazan baska bir arkadasin tanıdığı vardi, bi görüşün bence, belli olmaz. Bizim kuzen de fazla okumamis, calismayan, ev hanımı olacak birini istiyor.
Dilerim hepiniz mutlulukla yuva kurun hayirlisiyla hayirli insanlarla.

Canım yurtdışına açılsan? Artık yabancı erkeklerle evlenen çok Türk kızı var. Yabancı erkeklerin yaş takıntısı da yok. 40 yaşındaki kuzenim 34 yaşında bankacı bir İspanyol adamla evlendi 2 ay önce çok mutlu. Yurtdışında yüksek lisans imkanları da çok deneyebilirsin bunu.

Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Arkadaşım merhabalar. Öncelikle sosyalleşmek güzeldir tabi ki, çevren genişler ve bir aday bulma imkanın artar. Ancak "Kurs=Evlenecek insan bulma" gibi bir formül yok. Pat diye kısmet çıkar diye kimse dememiştir. Bu konuya bu kadar takık oldukça karşına birinin çıkması zor. Çünkü karşına çıkan adayı evlenilecek mi, değil mi diye değerlendireceksin.Böyle değerlendirirken de yanlış bir karar vermen olası.
Akışına bırak biraz. Doğal gelişsin her şey. Seni biriyle tanıştırmak isteyen olursa değerlendir, direkt gelip tanışmak isteyen olursa değerlendir ya da gözüne kestirdiğin biri olursa gidip arkadaşlık kur, daha fazla ne yapacaksın ki?
Evlenme, yuva kurma isteğini anlıyorum ki çok doğal bir istek. Ama bu isteği dışarıya fazlaca belli edersen, milletimiz etiket yapıştırmaya hazır oluyor. Hele ki bir erkeğe ve erkek tarafının yakınına çok belli etmemek lazım. Çok afedersin ama evliliğe dünden hazırmış gibi algılanıyor.
İnşallah gönlüne göre bir hayat arkadaşı ile yolun kesişir. Ama gördüklerimden hareketle diyebilirim ki bu işler galiba hiç beklemediğin anlarda oluyor. O yüzden beklentiyi bırak, her şey doğal akışında ilerlesin. Gittiğin kurs ne ile ilgiliyse ona odaklan, keyfini çıkar. Sağlıklı, huzurlu bir birey olmanın tadına var. Sen kendinle mutlu oldukça, o mutluluğa ortak olmak isteyen insanlar çıkar karşına.
Ayrıca yaşın abes bir yaş değil. Evlenmek için de anne olmak için de önünde uzun yıllar var. Kaygıyı bırak, rahatlamaya bak,hayatın tadını çıkar.

B babutsa_0607 musluman bir kadin musluman olmayan biriyle evlenemez. Begen begenme.. bilmeni istedim yoksa kesinlikle milliyetcilik icin oyle yazmadim
Merhaba, sayenizde bir şey öğrendim., Teşekkürler.
Ama söyle de bir şey var, kimse dinini kendi secmiyor. Mesela siz başka bir dini araştırıyor musunuz?
Belki gayriMüslüm biri ile tanışıp vesile olacak.bunları bilemeyiz ki.

Dans kursuna başladığımda tek çifttik kurs sonuna 3 çift olduk bir de flört durumu vardı. Bence dansa gidin siz. :KK53:

Hangi dansa gidiyorsunuz? İstanbulda mısınız? nasıl ortam, ben biraz çekiniyorum daha önce bir çok spor dalında kurslara gittim, dans kurslarını da az biraz araştırdım fakat cesaret edemedim. Sanki çekingen olmamdan dolayı, göstetilen hareketleri yapamayacakmışım gibi geliyor o_O

Benim için insan olsun dini, dili, ırkı fark etmez.
Müslüman olup her haltı yiyen birini kimse istemez herhalde.
Benim icin din onemli musluman kadin hristiyanla evlenemeez. Cehenemlik. Haklisin musluman olup her halti yiyende var. Gunahkar diyoruz biz bunlara. Allah affedebiliyor. Yalniz baska din de olmak haram . Dine cok haykiri seyler.

Merhaba, sayenizde bir şey öğrendim., Teşekkürler.
Ama söyle de bir şey var, kimse dinini kendi secmiyor. Mesela siz başka bir dini araştırıyor musunuz?
Belki gayriMüslüm biri ile tanışıp vesile olacak.bunları bilemeyiz ki.
Tanisacaksin musluman olursa olur olmazsa evlenmiceksin. 4 4 luk degiliz. Gunahkariz. Ama Allahim dilerse affeder. Ama boyle birseyi.. dinimizde kesknlikle yasak kılınmıstir

Canım yurtdışına açılsan? Artık yabancı erkeklerle evlenen çok Türk kızı var. Yabancı erkeklerin yaş takıntısı da yok. 40 yaşındaki kuzenim 34 yaşında bankacı bir İspanyol adamla evlendi 2 ay önce çok mutlu. Yurtdışında yüksek lisans imkanları da çok deneyebilirsin bunu.
Ay nerede bulmuş :KK70:
Damadın kuzeni falan varsa paslasın bize de :KK70:

Dans kursuna başladığımda tek çifttik kurs sonuna 3 çift olduk bir de flört durumu vardı. Bence dansa gidin siz. :KK53:
Ben buna bir şey demek istemiyorum ahdhaha

Hangi dansa gidiyorsunuz? İstanbulda mısınız? nasıl ortam, ben biraz çekiniyorum daha önce bir çok spor dalında kurslara gittim, dans kurslarını da az biraz araştırdım fakat cesaret edemedim. Sanki çekingen olmamdan dolayı, göstetilen hareketleri yapamayacakmışım gibi geliyor o_O
Mecidiyeköy’de tango kursuna gidiyordum. Ortam gayet keyifli, eğlenceliydi. Hareketleri Harika yapmak zorunda değilsiniz ki öğrencilik bu. Çekinmeyin sakın. Zaten ilk bir kaç dersten sonra ortam ısınıyor keyfine bakıyor herkes. Kimsenin terbiye sınırını aştığına da şahit olmadım. Ama tango bana fazla yavaş geldi. Eylül’de latin danslarına başlayıp Lyanna Mormont Lyanna Mormont a rakip olmayı planlıyorum. :halay:

Benim icin din onemli musluman kadin hristiyanla evlenemeez. Cehenemlik. Haklisin musluman olup her halti yiyende var. Gunahkar diyoruz biz bunlara. Allah affedebiliyor. Yalniz baska din de olmak haram . Dine cok haykiri seyler.
Elhamdülillah ben de Müslümanım.
Ben de beş vakit namaz kılıyorum hergün kuran okuyorum, zikir yapıyorum.
Cennet cehennem bunlar derin işler sadece Allah bilir.
Allah'ıma da sonsuz güveniyorum...
Her bireyin inancı kendine.

X