kızlarrrrr durun anlatayım size :) yumoşş çatladı ya ilşki olduu o günde ve spermle yumurta buşuştu bunlar 4 günde rahme yerleşiyor ve 5.günden itibaren vücut değişiyor hormaonlar salgılanıyor kanda 6.günden itibaren izlerine rastlanıyormuş 10.günde kesinn :)
linkı tıklıorum sıteyı bulamadı dıo canım
ozaman ben sımdı 26 dahıl olmak uzere sayıyorum 4.gun 29 aralık oluo..30 aralık dahıl olmak uzere yıne sayıyorum bugune dek bugun daha 9.gun oluo canlarım.......................
ben yemeğe cıkıorum kızlar..gelınce gorusurz opuorum....
kızlarr çıkıyorum şimdilk kendinize iyi bakınn muckk muckkk
canım hoş geldin aramızaa..
çok tşk ederim önceliklee..aminnnn..
neden direk klomene başladı ki?kan testi yaptı mı?hormonlarına bakıldı mı?
inşallahhhh iyi haberi alır bizimle paylaşırsın canımmmm :)
hormon testi yaptırdım normal cıktı çok şükür.bi iki ay kist vardı onlarda hep adetle atılan kistlerdi.doktora dedim biz uzun zamandr korunmuyoruz hormon testi yaptırdı sonrda klomen yazdı.eşiminde test yaptırması lazımmış.eşimde daha çok erken diyo bi sene bile olmadı dah surda bes aydır korunmuyoruz diyo.bide ben ağrı da oturuyorum eşimin işinden dolayı.burda doğru düzgün doktorda yok.inşallaah bende buraya hamileyimm diye yazarım.sizlerin hamile haberini alınca o kadar çok sevindim ki.inşallah hayırlı evlatlar olurlar.
tam sana telden yazacaktım yine bir baktım burdasınnnnn..
nereye kayboldunnnnnnnn?????????
burdayım canım diğer sayfalara bakındım yazdım flan
niye küstün ki sen canımmm(
valla ben okudukça yazdım herkesee..sonra kızlar hep yazdı sanaaa
ben yazmıcam canım bi süre ya burası pisikolojimi bozuyyor artık :) yani burası derken bu site
geldim bile canım.. Ders çalışamıyorum ya çok sıkılıyorum çalışırken sınıfta kalcam bu sene sanırım.. yarın sipariş vercem adetimmm pazar günü bitiyoorrbebişkommmmmmm iyi çalışmalarrr..
stres yoookkk yasaklıyormmmm..
yaa sen al testleriii..adetin ne zaman bitiyor söyle bakayım bi banaa..
bu ay gerilmeyeceğiz mutlu olacağızzzz..
öğleden sonra gelince bekliyor olacağım seniiii..öptüm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
uzun süredir sizleri takip ediyordum anca üye olabildim.bizde beş aydır bebek için uğraşıyoruz ama nasipp işte artık Rabbim ne zamana uygun gördüyse.forumu okuyup okuyup kendimde bir sürü belirtiler buluyordum tabi her zaman sonuç hüsranbakalımm bu ay ne olacak bat ım ocak 15. doktorlar bir seneyi dolmadan tedaviye başlayamayız diye geri gönderdi.ben başka doktora gittim bu ay klomen e başladım ama oda yumurta kontrolü yapmadı.herhalde kist oldu diye diye düşünüyorum kimsye bişey anlatamıyorum çünkü kimse anlamıyor.ama burada herkes benm gibi..bu arada tutku,kübra hayırlı olsun.inşallah bütün hamileler sağlıklı sıhhatli bi şekilde cocuklarını kucaklarına alırlar..darısıda bizim gibi olmayanların başına.
geldim bile canım.. Ders çalışamıyorum ya çok sıkılıyorum çalışırken sınıfta kalcam bu sene sanırım.. yarın sipariş vercem adetimmm pazar günü bitiyoorr
slm canm nasılsın hiç yazmıyorsun artık bana küstüm ben sanasen çok stres yapıyorsun bence bırak bunu bir kenara olacak merak etme ama bu defa adetin 10.veya 11. günde gidip yumurta takibi yaptır 3 gün üst üste gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?