ramelimmmm bakkk buldummmm annenin kanında gebelik hormunu yumurtlamadan 10 gün sonra belli olurmuşşşşş
yani senin için erken daha
evet canım bende okumuştum bunu 10 gün içinde kanda kendini gösteriyormuş hemen hormon salgılanıyor çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ramelimmmm bakkk buldummmm annenin kanında gebelik hormunu yumurtlamadan 10 gün sonra belli olurmuşşşşş
oooooooooo benım daha kanda cıkmazkı canım ıdrarda cıksın.......yumurtlama demek yanı yumurtanın catladıgı gun demek25 ınde catladı benımkı
oooooooooo benım daha kanda cıkmazkı canım ıdrarda cıksın.......yumurtlama demek yanı yumurtanın catladıgı gun demek25 ınde catladı benımkı
evet canım bende okumuştum bunu 10 gün içinde kanda kendini gösteriyormuş hemen hormon salgılanıyor çünkü
eee kuzummm 10 günü geçmiş oluyorrr 6 gün ordan 7 gün burdan 13 günn :)
bu 10 gune dollenmek ıcın suren 4 gun dahılmıkı canım
kızzzlarrr bişey soracağımmm ama kızmayınnn..
şimdi bu saç boyatma işi hamilelikte uygun mu değil miii?
siz ne dersinizzz??
konuyu değiştiricem amaa
işte bende bunu soruorum canım catladıgı gunden ıtıbaren mı sayıcam kı yoksa dollenme oldugu gundenmı bunu bız bılemeyızkı
bu 10 gune dollenmek ıcın suren 4 gun dahılmıkı canım
evet kuzum evettttt :) içindee sen şuan 13.gündesinn
wala doktoruna sor canım bence benım hıc bı bılgım yok bu konuda
ozaman ben yarın test yapsam cıkar guzum ozman..ınşallah adet olmamda bugun yaparım yarın test
kuzum döllenme olduğu günü şu an bilemezsin hele siz çok ilşki yaşadığınız içinmümkün değil yumurtanın uygun hale geldiği günü sayacaksın :) senn 13.gündesin hadi 1 gün sarktı de 12:)
ozaman ben yarın test yapsam cıkar guzum ozman..ınşallah adet olmamda bugun yaparım yarın test
http://www........................./2007/09/gebelik-testleri.html
canım ben bu linki tıkla ve oku..
döllenme olduktan sonra 5-6 gün içinde rahme yerleşiyormuş yumurta..
bence senin için erkenn..yanlış okuyup anlamadıysan eğer..
yani yumurtlama olucak.sonra döllenecek 5-6 gün geçecek ve sonra kanda belli olacak..
benim anladığım bu okuduğumdan..
http://www........................./2007/09/gebelik-testleri.html
canım ben bu linki tıkla ve oku..
döllenme olduktan sonra 5-6 gün içinde rahme yerleşiyormuş yumurta..
bence senin için erkenn..yanlış okuyup anlamadıysan eğer..
yani yumurtlama olucak.sonra döllenecek 5-6 gün geçecek ve sonra kanda belli olacak..
benim anladığım bu okuduğumdan..
uzun süredir sizleri takip ediyordum anca üye olabildim.bizde beş aydır bebek için uğraşıyoruz ama nasipp işte artık Rabbim ne zamana uygun gördüyse.forumu okuyup okuyup kendimde bir sürü belirtiler buluyordum tabi her zaman sonuç hüsran bakalımm bu ay ne olacak bat ım ocak 15. doktorlar bir seneyi dolmadan tedaviye başlayamayız diye geri gönderdi.ben başka doktora gittim bu ay klomen e başladım ama oda yumurta kontrolü yapmadı.herhalde kist oldu diye diye düşünüyorum kimsye bişey anlatamıyorum çünkü kimse anlamıyor.ama burada herkes benm gibi..bu arada tutku,kübra hayırlı olsun.inşallah bütün hamileler sağlıklı sıhhatli bi şekilde cocuklarını kucaklarına alırlar..darısıda bizim gibi olmayanların başına.