senın test yaptıgında cıkma ıhtımalı war ozaman tatlım..yap bu akşam..tabı ya benım ovulasyon ozamandı...doktorum ole soledı yanı ona gore ılişkıye gırdık..saydımda eger warsa 10 gunluk daha.......bu da ıdrarda cıkmaz sanmıom
canım testimi aldım 8.günü başlayıp hersabah 11 de yapmayı düşünüyorum sence?
öncee bu stresii bırakk valla hepinizi pataklıcamm :)) adetin geçmediysee heycan yapma canım geçmesini adet günün geçsin bi bakalımm sonraa insann hayal kırıklıgınaa ugruyoo hemde nasıll canım yaşamadım ama yaşayanlardan biliyorum lütfen braz sakın olun ya gerçekden çok etkiliyo
inşş tutar canımmm buyuk hediye olurr vallaa demekki 20 gn varmış :)
gün ortasıı 3 gibii deniyorduu ama ben farklı saatlerde yapdım çünküü denk getiremedm 4 saat tut tuvaletinii sonra yap ılk ıdrarla yapmaa cok su tuketme 4 saat içinde
Allah Allahh kız olur mu benm burda 8 haftalık yazıyor sen 4 hafta arada 1 ay olması lazım tam olarak :) valla hesap kitap yapmayacaksın ya her yerden bir şey çıkıyor :)
korkuyorum yaaaama çok belirti var hepsi de adet belirtisine çok benziyor kasıklarım çok ağrıyor
adet aralıgından da kaynaklanıyorr olabilir canm ben 30 günde oluorum :) belkıde ondan kaynaklanıyoduur bıde benım 5 hafta olmak üzere ya
hamışler sıze soluorum kendınıze dıkkat edın az once kotu bı haber aldım..dayımın kızı 6 aylık hamıleydı bebegı ıcınde olmuş..plesantası bebegın agzından cıkmış..we hıc farketmemış onuda zehırleyebılırdı 1 hafta sonra kanaması olmuş..anıden bı yere fılan uzandınmı ole olurmuş..ılk 3 ay onemlı dıye bışey yok
benim ğögs uçlarıum belırgınleştıı ve acımayaa başladıı idrarra cıkıyodumm süreklii sonraa sol kasıgımda hafiden bi agrı vardıı bacagıma vuruyoduu agzımda metall bi tat vardıı :) öle canmm her belırtıde yanıltablıyo aslında
tamam kuzum doğru ben hesap yaptımm :) oturdum parmakla saydımm :) zaten bende geçen ay kaldım işte :) sanki ben çokkk önceden kalmışım gibime geliyor :) kıdemli benmm ona göree :) tıttt :)
hamışler sıze soluorum kendınıze dıkkat edın az once kotu bı haber aldım..dayımın kızı 6 aylık hamıleydı bebegı ıcınde olmuş..plesantası bebegın agzından cıkmış..we hıc farketmemış onuda zehırleyebılırdı 1 hafta sonra kanaması olmuş..anıden bı yere fılan uzandınmı ole olurmuş..ılk 3 ay onemlı dıye bışey yok
tutkuu benm gögüslerr fena olduuu yani süper olduu keşke hep böyle kalsa
benim ğögs uçlarıum belırgınleştıı ve acımayaa başladıı idrarra cıkıyodumm süreklii sonraa sol kasıgımda hafiden bi agrı vardıı bacagıma vuruyoduu agzımda metall bi tat vardıı :) öle canmm her belırtıde yanıltablıyo aslında
offff geçmişşş olsunnn ama bana keşke söylemeseydinnnben gene psikopata bağlarım şimddiii ayy çok kötüüüü yaa hemde 6 aylıkkk yaaa yavrumm benm bildiğinn bebek o yaaaa eli kolu gözü vaarrr ayyy çok kötüüü oldummm
ayyy canımmm çok çok üzüldümmm((
çok çok geçmiş olsun başı sağolsun..ya ne denir ki bilemedim şimdii (
kızlarrr lütfen dikkatli olunn..her konuda hem kendinizi hem bebeğinizi düşünün.
tamamm sensın kıdemlııı sorun yokk :) yeterkı saglıklı dogsunlarr esrada varda o gelmıyoo bıde yasen nerdeler acep :)
bende bu belirtiler yok..sadece kasık ağrım oluyor batma gibi o da hep değil
o zaman hamiş değilim bendee
bende bu belirtiler yok..sadece kasık ağrım oluyor batma gibi o da hep değil
o zaman hamiş değilim bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?