kübra gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş................ben naptım bılıonmuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nee yaptınnnn?? öğle arası gidip kan mı verdin yoksaaa :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kübra gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş................ben naptım bılıonmuuuuuuuuuuuuuuuuuu
adetlerın duzensızmı canım normaldede.......ya adet belırtılerı gıbı ole farklı bısey yok
kızlar ben sanırım regl oldum pembe kanama gelmiş, yerleşme değil ama belli yani regl oluyorum.ama neden çift çizgi çıktı ya testlerde?
öğle arasında kan verecektim yoğunluktan vaktim olmadı iyi ki de vermemişim çok üzülürdüm sonuç beklerken regl olsaydım
ya da acaba kimyasal gebelik mi oldu diyorum her ihtimal geliyo aklıma yaaaa :S
bende geldimmmm :)) herkes kaçmışş öğle arasııı :)
kızlar ben sanırım regl oldum pembe kanama gelmiş, yerleşme değil ama belli yani regl oluyorum.ama neden çift çizgi çıktı ya testlerde?
öğle arasında kan verecektim yoğunluktan vaktim olmadı iyi ki de vermemişim çok üzülürdüm sonuç beklerken regl olsaydım
nee yaptınnnn?? öğle arası gidip kan mı verdin yoksaaa :))
ewet canım herkes gtmış..son durumlar nasıl en son sıcak bışy geldı dıodun
yok yakınımda kan wercek bı kurum yok ama aradım taradım gebelık testı getırttım 2 tane bırını yapsam mı kı dıorum
Canım telaş yapma,sen tedavi görüyormuydun?çatlatma iğnesi falan vurulmuşmuydun?ide adetin kaç gün geçti?
yok yakınımda kan wercek bı kurum yok ama aradım taradım gebelık testı getırttım 2 tane bırını yapsam mı kı dıorum
evet canım pko yum ben zaten inanılmaz düzensiz ama o ay tedavi oluyordum.muhakkak regl olması gerekiyordu.bekledim bekledim o ara işte tutmuş...karışık dedım yaa.sonrada küstüm hayata bi süre...şimdi takmıyorum gelen hayırlısıysa allahdan gelsin
slmmm kızlarrr nasılsınız bakalım :) bebiş hberleri var mı
aaaa :))) yap tabikiiiiii..
beklemen hataaa :))
zaten günün geçtiiii
selam canım tutkumuzdannnnn varrr bebiş haberi
Canım yok herhangi bir tedavi görmüyorum geçen ay ilk denememde hamile kalıp 6. haftada 8 aralıkta düşük yaptım.Kanamam normal adet gibi 7 gün sürdü.Normalde düzenlidir benim 25 günde 1 gelir ona göre hesapladığımda 1 ocak olmam gerekiyordu 5 gün geçti düşüğe yordum ben de dün test yapıpta pozitif görünce heveslenmiştim çünkü doktor düşük ihtimalde olsa hemen hamile kalabilirsin korunma demişti.
tutkuuuuuuuuuuuuuuu annnecikkkkkkkkkkkkkkkk nerdesinnnnnnnnnnnn kuzusuuuuuuuuuuuuuuu
anaaaaammmm yerimm ben onuuuu ayyy çok sevindimm yaaaaa :))) allahımmm çokk sevindimmm yaaaaa :)