ya tek cizgı cıkarsa daha 1 gun gectı ya cok korkuom canım cokkkkkkkkkkkkkkkk uzulurum
Kübra seninde geçti sen yapmışmıydın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya tek cizgı cıkarsa daha 1 gun gectı ya cok korkuom canım cokkkkkkkkkkkkkkkk uzulurum
ben nerdeyim burda :2::2::2:
burdayımm canımmm kahvaltıı yapdımm yemek koydumm makınaa yaptımm geldimm :)))))))) ama yıne acıkdım yaa :S hep bölemi olacakk
canım sen ortalıkda yoktun bu lıstee ayarlandıgında :/ söyle ekleyeyım hemen kuzum sensiz olurmu :)
anaaaaammmm yerimm ben onuuuu ayyy çok sevindimm yaaaaa :))) allahımmm çokk sevindimmm yaaaaa :)
belkı vucudundan atmamışındr daha ılkın degerlerını canım..oyuzden cıft cıkmıştr..bekle bakalım sokulecekmı
bebeğim dur telaş yapmaa..resmen kanama olmuş mu yoksa hafif mi gelmişşş..başladı mı tamamennn???
canım sen yinede bi doktora gorun olur mu belkide gebelik vardır eger ilişkiyede girdiysen arada böyle hafif kanama olma olasılığı var ..yine de bir baktır canım birsey kaybetmiceksin hem icin rahat eder inşallah ta güzel haberlerle gelirsin buraya olur mu
bebeğim bende de hafif lekelenme olmuştu sakin ol regl tarihin ne ?
slmmm kızlarrr nasılsınız bakalım :) bebiş hberleri var mı
tuttkuuuu tatlımmm çokk sevindimm minnakk annemi olucan sen şimddiiiiii :)) Allahımmm kucağına almayı nasip etsinn :) ne zaman öğrendin bakimmm
yarasınn balımmm bana yaramasın onaa yarasınnn kendımı düşünmüyorumm artık:)ooyy oyyyy oyyyy canımaaa afiyet bal şeker olsunnnn yarasın anasınada kuzusunadaaaaaaaaaa
ben bugun bitirdim canım adetimi 26 sında olmam lazım cano artık
canım bazılarının kanaması aynı adet gibide olabiliyor.biraz bekle bence eğer kesilirse kanamam mutlaka doktora git ama...o testler beni öyle çok kandırdıki kan testi dışındakilere güvenmiyorum artık.işallah hayırlısıyla hamilesindir tatlım hbr ver ama merak ederim ben şimdi
hmm bak işte bende bundan dolayı bekleyeyim mi dedim hep?
ama tutkudan çıkmış bebeğim..sonuçta o da tam adet olacağı gün yapmış..
Valla bence bekle bende aynı durumdayım zoraki sıkıyorum kendimi.en az 1 hafta geçmesi lazım.
benim kesin yokda senın işallah vardır.benim belim kopuyo göğüslerim aacıyo...sol kasıkdada ara ara şiddetli sancım var kesin olucam
26 ocakk bat demi 24 yasındaydın
ıdrarım gelsın yapıcam canım resmen ıcım ıcımı yıyo
ıdrarım gelsın yapıcam canım resmen ıcım ıcımı yıyo
Kübra seninde geçti sen yapmışmıydın?
yarasınn balımmm bana yaramasın onaa yarasınnn kendımı düşünmüyorumm artık:)