- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
geççen ay takip ettim canım hatta ov. testi kullandım ikinci çizgiyi yakalayamadım tabi o daha çok stres yaptı sinirlendim... bu ay oluruna bırakıcam takip etmicem.. rahat olacam bakalım ne olacak....benim eşimde aynıydı canım.yeğeni olduğunda deli gibiydi :) hala daha sayıklar bikaç gün görmesin :)
maça gidicez birlikte falan diye ama şimdi geçti o halleri kendi bebeğiyle yapmak istiyor
o yüzden bu geçici bir aşama..asla takılıp üzme kendini hem senin bebeğin hepsinen güzel yada yakışıklı ve tatlı oluurrrr
yahu sen gibi anneden çirkin çıkar mı zaten
elbette olacakkk sen beni dinlee..bi moralini yüksek tut..öyle herşeye takılıp üzülmee.. hem şunuda unutma çok gençsin ve gençlerin hamile kalması daha kolaydır..bence siz ovülasyonu zamanını denk getiremiyorsunuz..bak ben sana diyip..bu ay takip et tarihlerini olacakkk..ben inanıyorummmm..
sende inannn ve rahat olllll bak ben ne rahat bir ay geçirdimmm..
olma:)) evitt olmasınnn :))
yaaa süperr olurduuuuuu :)) ne eğlenirdik birliktee..
sen nerde oturuyordun canım?
olmıcak olmıcak canım :)))) hatay tatlım ya sen
hayırdır siz neden soğuksunuz ki tatlım??
bu arada yemeğe çıktın sanırım afiyet olsunnnn :)
regl olmadan yemekten dönnnn :)
bunu ben yazdım ramel değil canım :))))))) nette çok takılıyo canım 2 sohbet edemiyoruz bana çok karışmaya başladı herkesle mesafe koymamı istiyor ben de sinirleniyorum tartışıyoruz soğuk davranıyorum bunaldım vallah