aynen öyleee bebeğmmm..
inşallah gelmez ama bebek varsa gelmesinnn :))
yoksa gelsin ki beni bunaltmasınnn :)))
zaten geçen ayda olmadımama bu ay yumurtalarım çatladıııı gecikme olmaması gerekkk..
Benide eklermisin cnm yaş 29 5 ocak bat henüz gelen giden yok
ama duramadın geldın demı canım
çocuuumuuu niye aç bırakıyorsunnnnn :)))))))
hemen ye bişeyler canım.. bol bol peynir ye :) süt iç :) sonra meyve yee :))
bebişinide ben yiyimmm :) heheh
valla akşam girsenizz eve net bağlatıcamm :) o kadar bağımlıyım sizeee :))
ariverrrr :) sancı için sıcak su koy ayaklarına canım benimmm
hemen hastalık bitsinnn veee çalışmalarrrrrrrrrrrrrr :))
sen catladıgını bılıosun canım ben onuda bılmıorum..oyuzden senınkı adet gecıkmesı deıl buyuk ıhtımal
evet canım sıkıldım size de çok bağlandım girmeden duramıyorum vizeleerim var ders çalışmam gerek çalışamıyorum:))ama duramadın geldın demı canım
valla akşam girsenizz eve net bağlatıcamm :) o kadar bağımlıyım sizeee :))
ariverrrr :) sancı için sıcak su koy ayaklarına canım benimmm
hemen hastalık bitsinnn veee çalışmalarrrrrrrrrrrrrr :))
işte bende ona emin olamıyorum bebeğimm..hani düşündükçe etkilenir mi ki? ama o kadar da etkilenmez demii :))
kafam o yüzden karışık..
ama seninkide çatladııı..hatırlarsan bir ara meşhur sümüksü akıntı olayını konuştuk)
ben ikimizden de ümitliyimm.. içimdeki ses sürekli öyle diyor..
evet canım sıkıldım size de çok bağlandım girmeden duramıyorum vizeleerim var ders çalışmam gerek çalışamıyorum:))
ölesim geliyo şu sancılardan canım deliriyorum valla... bitse de adet kurtulsam ölümden beter bu acı(((((((((((
bızdede yok ewde net canım..oyuzden gıremıom..benım eş sokmazkı sınır olur ben onla ılgılenmedım mı
ayyyyyyyyyyyyy inşallah ya wal dunyalar benım olur guzum..haftasonu memleketteydım tezemın kızının 20 gunluk kızı war bı tatlı gormen lazım..hıc ındırmedım kucagımdan...cok guzel bı duygu
eşim bi bilse benm tüm gün net başında olduğumu kapatır neti zaten sözde ders çalışmam için bağlatmıştı hiç çalışmıyorum :)))))))) akşam da pek girmiyorum huylanmasın diye ama bazen anlıyor bii ara kapatıcam neti dedii korktum vallahhh :)))))))))
aaaa öyle miben hep kasıklarıma koyuyodum hatta şimdi havlu ısıtmaya kalkacaktım... kalk gel canım kahve içeriz dertleşiriz.. :)))))) koş koş bak canım nolur adet olmuş olmaaaaaaaaaa :18: :18:çoook iyi anlıyorum canımm..bende deliririm adet sancım çok olurr aynı senin gibiihele o ay ayağımı üşüttsüysemm bittiğimin resmidir (
o yüzden ayaklarını sıcak tut..sakın kasıklarına sıcak su koymaa..
çünkü sıcak su ordaki damarları etkiliyormuşsağlıkçı bir arkadaşım söylemişti..bende o günden beri ayaklarıma koyarımm..battaniyeye sarıll..laptop ise kullandığın al kucağınaa :) birde yanına sıcak bir çay kahve hangisini istersen onu alll..
ohhh missss :) valla yanına gelesim geldii bu halde oturalımm :))
aaa benden hafif bi sıcaklık geldi sankiii..
ben bi wcye gidiyorummmmmm :)
kızlar bırzdan yemege cıkacam...oğleden sonra gorusuşurzzzzzzzz
bizim yani eşimin yiğeni yeni geldi dün tüm gün kucağımdaydı.. çok tatlı bişey ya.. eşim de çok ilgilendi bebekle hatta dedi ki büyü de maça götürecem seni maç oynıcaz birlikte bak neler yapıcam sana.. o an üzüldüm sanki benm hiç çocuğum olmıcak gibi öyle bi konuştu kiahhh inşallahhhhhhhh..
benimde eşimin yeğeni var. 25 aylık olduuu :)) ahhh varyaa onu içime sokasım geliyorrr :))
bizimde olur inşallahhhhhh .)
boşwer akşamlarıda eşlerle ılgılenelım canım..iletişim olmadımı kopukluk oluo..zaten tum gun konuşuoruz bıraz ozleyelım merak edelım bırbırımızı ne oldukı dıye
aaaa öyle miben hep kasıklarıma koyuyodum hatta şimdi havlu ısıtmaya kalkacaktım... kalk gel canım kahve içeriz dertleşiriz.. :)))))) koş koş bak canım nolur adet olmuş olmaaaaaaaaaa :18: :18:
tamam canım afiyet olsun
ahhh yakın olsakkk kesin gelirdimmm)
havlu ısıt canım ama beline sar.kasıklarına koyma
olmamış bu aradaa :) gelen giden yokkk :))
bizim yani eşimin yiğeni yeni geldi dün tüm gün kucağımdaydı.. çok tatlı bişey ya.. eşim de çok ilgilendi bebekle hatta dedi ki büyü de maça götürecem seni maç oynıcaz birlikte bak neler yapıcam sana.. o an üzüldüm sanki benm hiç çocuğum olmıcak gibi öyle bi konuştu ki
vallah benmki hiç öyle değil telefondan nette takılıyo hep kaç gündür soğuğuz zatn sinirlendiriyo beni....
oh oh çok sevindim canım olmasın gelmesin :))) tamam tatlım öyle yaparım..zaten hepimiz yakın olsaydık var ya düşünemiyorum nolurdu:))))))))))))9
bizim yani eşimin yiğeni yeni geldi dün tüm gün kucağımdaydı.. çok tatlı bişey ya.. eşim de çok ilgilendi bebekle hatta dedi ki büyü de maça götürecem seni maç oynıcaz birlikte bak neler yapıcam sana.. o an üzüldüm sanki benm hiç çocuğum olmıcak gibi öyle bi konuştu ki
vallah benmki hiç öyle değil telefondan nette takılıyo hep kaç gündür soğuğuz zatn sinirlendiriyo beni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?