Yani?Negatif mi?
Doktor şimdilik negatıf ıkı hafta sonra tekrar yaptır adet olmasan dedı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani?Negatif mi?
reglı gecıkmem hayatımın rekoru 17 şubatta olmalıydım
2 gün evel test yaptm negatıf ama yınede bence gebeyım
regl belırtısı sıfır ne sıvılce ne agı ne karın şişliği ne gögüs
sankı renglm yenı bıtmış gibi coolum
hiç böyle hissetmemiştim
yarın sabah uyanır uyanmaz test yapcam
ve inşallah eşime süpriz yapcam
bi tane bebe patisine not yazcam.. ''babacım bekle beni ben geliyorum''
önce anlamıcak tabı sonra havalara ucarız sanırım
bi tane bebe patisine not yazcam.. ''babacım bekle beni ben geliyorum''
önce anlamıcak tabı sonra havalara ucarız sanırım
Doktor şimdilik negatıf ıkı hafta sonra tekrar yaptır adet olmasan dedı
KEsin mi şimdi?:)
Canım adetine kaç gün kala öğrendin benim 6 yada 7 giün var test yapsam çıkar mı
canım hevesini kırmak istemem kesinlikle ama sen yine de kendini kötüsüne hazırla.sen inşallah hamilesindir ama adet gecikmesi yaşıyo olabilirsin.benimde 5 gün gecikmişti aynı senin dedğin gibi hiç adet olack gibi de hissetmiyordum üstelik beşinci gün sabh kalktığımda midem bulandı ve kallarken başım faln da dönüyordu ama ertesi gün adet oldum.kist falan olduysa da adetin gecikebilir..
yoo kesın değil
ama hayal kurmak bedava değil mii
Canım adetine kaç gün kala öğrendin benim 6 yada 7 giün var test yapsam çıkar mı
daha kesın değil gebe oldugum ama bence gebeyım
daha çıkmaz canım çıkmaz beklemelisin
az daha sabrett
inşallah canım benim... ama ben sonuçtan çkk korkuyorum kafamdan atmaya çalışıyorum atamıyorum hemen p.tesi olsun yaİnsallah seninledir bebiskn canim ultrasonla alttan baktiysa kalinlasma falan gormus olabilir insallah hamissindir
Kizlarrr bende hala gelen giden yokkk napsamki yaaa olsam da yeni ayda yeni calismalara baslasam
İnsallah seninledir bebiskn canim ultrasonla alttan baktiysa kalinlasma falan gormus olabilir insallah hamissindir
cok cok cok sevindim canım benim bundan sonraa hic birseyden korkmaaa o dr larda birsey dedigindee hicc kafana takmaaaaa olur mu hadii gozunaydınnn annesiiiii Allah sağlıkla kucagınaa almayı nasip etsin yavrunu
evet burdaki takvim yanlışşşş :)))) hemde gelişiminide yanlış gösteriyor ama olsun görmek mutlu edişyor beni :) tatlım hiç gelmiyorsun nedennnnn bir ara gell biraz sohbete ederiz :) ben yaptırdım 2 li testi bu gün öğleye doğru arayacaklarmış ne bilimm ben yaptırdım işte yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert ben tam yaptırmaktan vazgeçiyordum ki biriyle tanıştım yaptır dedi eşimde isteyince yaptırdık artık ne gelirse Allahtan ama içim de sıkıntı yok inşallah iyi haberler alacağız :) benim doktor %90 ihtimal vererek cinsiyet söyledi ama bir sonraki aya netleşecek dedi :) rabbim hayırlısını versin :)
inşallah canım benim... ama ben sonuçtan çkk korkuyorum kafamdan atmaya çalışıyorum atamıyorum hemen p.tesi olsun ya
p.tesi kan tahlili yapıyosun canım
Korkma canim insallah iyi haberini aliriz olmasada sakin uzulme stres cok onemliii insallah iyi haberle gelirsin uaz mutlaka
Tutku canım burdaysan mesaj atar mısın