- 21 Kasım 2013
- 349
- 10
- 34
amin canımm saol bence haftaya git sakince bekle gidip göremeyince insan bir tuhaf oluyor sabret :)
haklısın canım şuan içim rahat zaten haftaya gtmk en mantıklısı bi sorun olsa doktor gözük derdi mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canımm saol bence haftaya git sakince bekle gidip göremeyince insan bir tuhaf oluyor sabret :)
ederim cnaım benim ne sorun var benim suan sarjım yok bitmek üzere sarja takamıyorum sende hic uuzulme lütfen canımsın
haklısın canım şuan içim rahat zaten haftaya gtmk en mantıklısı bi sorun olsa doktor gözük derdi mutlaka
tamm canım konuşuruz yarın inşallah üzülmemeye çalışıyorum
canm benim sarjım bitti ondan gittim lütfen yarın gec konuşalım inşalah Allah ım derdine derman olur dularım seninle optm canm
ya canım bişey sorucam iki gündür basımdaki damarların basınc yaptgnı sanki patlıycakmıs gibi hissediyrm uyuyrm uyanınca devam ediyo ne olabilir
aminnnnnnnnnnnnnnn :):)))) Çok istiyoruz bizde bu ay baya çalıştık. Reglim 1 martta inşallah gelmez de bebeğimiz gelir :) Hafif silik olan hangi marka testdi? ultra erken testlerden mi?
günaydın arkadaşşlar
guzel mutlu gunler
hava gıbı içinizde sıcacık olsun bugunnn
günaydın arkadaşlar
bata koskoca 9 gün var geçmiyor zaman. erken gebelik testi vs de yapmak istemiyorum. oğlum var 26 aylık. oğlumda 3 gün kala yapmaya başlamıştım. çıkmamıştı. bat günü, sonraki gün de çıkmamıştı. battan 2gün sonra çıkmıştı. bu da geç çıkarsa ya da hiç çıkmazsa korkusundan yapmaya elim varmıyor:) 3 gün kala kan testi düşünüyorum bu kez. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
günaydınnn kızlarrrrr nasılsınız bu gün ben hala parçalı bulutlu ama hala umutluyum :)
canım parçalı bulutlu dğl güneşli ol artık canım bn dua okumak istyrm ama namazlarmı çok zor kılyrm grip oldum başımı kaldrmyrm çok fena baş ağrım var tefrcye okuyamasmda dua edyrm sùrekli sana
günaydınnn kızlarrrrr nasılsınız bu gün ben hala parçalı bulutlu ama hala umutluyum :)
günaydın ay ne güzel yazmışsn öle
canım parçalı bulutlu dğl güneşli ol artık canım bn dua okumak istyrm ama namazlarmı çok zor kılyrm grip oldum başımı kaldrmyrm çok fena baş ağrım var tefrcye okuyamasmda dua edyrm sùrekli sana