Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dr kana gitsek kanda bu kadar erken gösteriri mi dersin benim de bat 8 9 gün varBat a 8 gün var, göbeğimin altında şişkinlik, gözlerim bugün acıyarak uyandım, bi baktım kirpiklerim sanki uzamış :) yarın doktor a gideceğim kan testi yaptıracağım, bu kadar erken çıkar mı bilmem, olmasa da çok üzülmem hani, durmak yok yola devam derim önüme bakarım :)
canımmmmm çok sevindim hayırlısıyla kucağına alrsn inşlhhh:))))
saol amin canım darısı istynlrn başına canım grdm o siteye yazdm ama hesaplmdı
AMİN CANIM YAZ SEN BANA Bİ ben bakıyım o günlerdemi ilşkide bulundun bi bakalım son 3 adet tarhni yaz
canım sen ovülasyon testlerini saat kaçta yapıyordun?
AMİN CANIM YAZ SEN BANA Bİ ben bakıyım o günlerdemi ilşkide bulundun bi bakalım son 3 adet tarhni yaz
24kasım 24 aralık 19ocak ama bu ay adetim 4gün sürdù ilk defa ama 5.gün çalşmalara bşldk ama sbha kadar yattm sbh banyo yaptm
24kasım 24 aralık 19ocak ama bu ay adetim 4gün sürdù ilk defa ama 5.gün çalşmalara bşldk ama sbha kadar yattm sbh banyo yaptm
SABAH 11 VE AKŞAM 6 gbi canım ama 3 saat sıvı flan allma ilk hep silik çıkar sonra sabret kalınlaşıcak korkma
ya testin içindeki kağıtta en iyi test zamanları sabah 11,öğlen 3,5 ve akşam 10 saatleridir yazıyo altında da sabah saat 10 dan sonra ve akşam sekizden önce yapılmalıdır yazıyo.bu da benim kafamı karıştırdı.ben akşam 10 da yapmaya başlamıştım.acaba yine 10 da yapsam yoksa öğleden sonra 3 te yapsam bilemedim
Kızlar bu yaptığınız nedir erken test mi benim bat bu ayın sonu kan yaptırsam çıkar mı
ovülasyon testi canım..bence çok erken test yaptırman için..geç döllenme falan olursa bişey çıkmaz daha yani..
Kızlar bu yaptığınız nedir erken test mi benim bat bu ayın sonu kan yaptırsam çıkar mı
Seninle aynı durumdayım :) çok heyecanlıyım.. Yarın randevu aldım doktordan, hem genel kontrolden geçeyim hemde bir test yaptırayım diyorum.
Cumartesi de lazer im var, gerçi bir şey olmaz diyorlarda yine de lazer e gitmeden öğrensem çok iyi olacak.. üfff zaman geçmiyor 1 Mart adet tarihim.
Gözlerde yanma, karında şişlik, sık idrar a çıkma var.