kızlar dün akşam kan testi yaptırdık ve değerim 718 çıktı. sat 13 ocak. bu değer normal mi ve kaç haftalık acaba?:18:
canım hamılesın işte tebrık ederım...
ıyıce kac haftalıksın bılmıorum ama
3 hafta fılandır heral
dıkkat et kendıne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dün akşam kan testi yaptırdık ve değerim 718 çıktı. sat 13 ocak. bu değer normal mi ve kaç haftalık acaba?:18:
inan hiç yokk yaa kübraa napdıı acabaa ben yıne girip girip okuyorum yazılanlarıı bu aralar iyiyim ondan biraz fazla giriyorum pc açmak bile içimden gelmıyoodu bı kç gün öncesıne kadar
valla birisii kübranın netinin olmadıgını mı ne söylemiştii özgenin zatenn eşi izin vermıyomus kaçamakk yapıyor arada cetirnaa kımse yok dıye gelmıyoo sanırım :))) sen burdasın ben gırıyorum yazasım gelmıyoo felan :) karştıı yaa şu gunlerıı atlatalım toplanırız ıns gene :)
Büşrayaa cok kırıldım bu aradaa...
Ariverde baska blogda takılıyor sanırım kımse yok dıye oda yazmıyoo pek:)
Neyse canım cıkmışsın sanırım yarınn görüşürüzz özlee bebişiinii bende cok özledim.:)
tutku fbcan ramel ariver giz ozge kubrak ben yineeedeeee sizzzeeeeeeee yazıyımmmmmmmmm belkiiii gecersinizzzzzz gelindee iki lafın belini kıralım ya
canım ben geldıgımde sen olmuosun
sen gelıosun ben cıkıorum
kımse olmayınca durmuorum tek basıma forumda bakıp cıkıorum
Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.Dün lavaboda silinirken peçeteye çok az kahve rengi leke oldu çok önemsemedim bugün az önce yine girdim yine peçete leke oldu kahverengi bu defa biraz daha fazlaydı.Neden acaba hiç böyle bişe yaşamadım adetim ise geçen ay 25 ocak ta oldum hiç şaşmaz daha 11 gün var lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun.( bu arada bebek istiyoruz )
kac günde bir regl oluyorsun yani bata son adet tarihine ne kadar kaldı tatlım
canım belli olmuyor mesela ben sana tarihlerimi söyleyim 27 ağustos , 25 eylül , 26 ekim , 26 kasım , 26 aralık , ve en son da 25 ocakta oldum.
[/QUOTE]Gunaydin kizlar bugun hasta olmam gerekiyor insallah olmam bebisim gelir.. Anneler size birsey sormak istiyorum benim goguslerimde sislik yok gecti hepsi ama bugun felaket bel agrim var arada kasiklarimda batmavar sizdede olmusmiydu yoksa hastami oluyorum
aslında duzenli gibi gorunuyor canım hani bi yada iki gun oynaması gayet normal
Tatlım düzenli benim sormak istediğim daha erken olmasına rağmen kahverengi akıntım oluyor 2 gündür
genelde böyle durumlarda yerleşme kanaması olduğu söylenir zaten kırmızı rengnde olmaz koyu kahve yada acık kahve renginden olur canım regl gunun yakın deilse bu nedenden dolayı olabilir
genelde böyle durumlarda yerleşme kanaması olduğu söylenir zaten kırmızı rengnde olmaz koyu kahve yada acık kahve renginden olur canım regl gunun yakın deilse bu nedenden dolayı olabilir