herkese ıyı akşamlar...........
kendınıze ıyı bakın kızlar
ben cıkıorum
görüşürzz canım iyi akşamlarrr buldumm msj göndermeyi ama eklemede hata veriyorrr eklediğimde göndereceğimm canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese ıyı akşamlar...........
kendınıze ıyı bakın kızlar
ben cıkıorum
efendimm canımmm msj a daldımmm size resimm atacağımm diye uğraşıyorum ama yapamadımm hata veriyor :)
canım beniim oylesinee bagrdımmmmmmm fcee varsaa ordan ekleyelimmmmmm
yok kuzm yok face kullanmıyoruzzz bir ilkel bir çiftiz benm vardı bir ara sonra onuda kapattık :)
canım bndee dondurmuşum sizin için bir tane acmıstım sağlık olsunnn inşallahhhhhhh goruruzz ama seni
hımm olabilirr aslında ama peki eşinin haberii var mıı ? benm eşimm bu konularda antikaa
yok canımmm birtek sizle konuşumak için açtım bebegimmm burdan iletişim kuramadığımda ordan yazıyım diyee
bundan snra bende kımseyı merak etmicemm:)
bundan snra bende kımseyı merak etmicemm:)
nedennnn kızzz ne olduuuu :) güzell sandında biri çirkinn mii çıktıı hahahha
valla kızarım sanaaa gec bakk seni gordugum an yazdık herkestee sordu seni mesajda attımmmm ağlarım bakk haaaaaaaaaaaa annesiiiiiiiiiiii
yok be :)) öle degıl bugun doktordaydım da biri cıkıpp tutku napdı demedı valla butun gün seyrettımm telden girdigim içinn yazamadım pek. ama ben rameli kubrayı delı gibi merakk ederken ınsan ister istemez alınıyoo valla :)
sen bitanesinn zatenn canım sana lafım yok facedenn rahat bırakmamışsın bakdım:)
sen bitanesinn zatenn canım sana lafım yok facedenn rahat bırakmamışsın bakdım:)
oyyyy kuzummm benmmm yokkk sordukkk sabahh hepimizzz görünüyordun ama yazamıyordun biliyordukkk :)) valla bende yoktum az önce geldimm :) eee ne dedi bakalımm doktorrr
vaalla burdanda tacizz attim ama cevap yoktu dedim kesinn telden gecmişşş gormuyorrr buaradaaa oo pıt pıtt atann kalbini sevsinler bebişininnnnnnnnnnnnnnnnnn tekrar gozun aydınnn annesiiiiiiiii canımmmm
senıde katmadım ama bak cok göremedım cnkuu kubosda cok görremedım oda pek girmedii ama bugun randevum oldugunu bılıyor olmaları lazım neyse ben mutluyumm hzuurluyumm en azındann kalbinide duydumm hersey yolundaa baska ne isterim ki :) birtek canımı sıkan yolculuk yasak dedi otur oturdugun yerde dedı
evettt bebğimm kızmaaa bizeeeeee biz seniii düşünüyoruzzz illa mesele buraya yazmak değil kiii :) ama ben unutmuşum senn kontrolün olduğunu nedense poardonn canım maşallhh canımm duyduğuna çokk sevindimm :) hadii ya yolculuk yasak mıı neden acaba çok ilginçç eee oturr sende oturduğunn yerde :)senıde katmadım ama bak cok göremedım cnkuu kubosda cok görremedım oda pek girmedii ama bugun randevum oldugunu bılıyor olmaları lazım neyse ben mutluyumm hzuurluyumm en azındann kalbinide duydumm hersey yolundaa baska ne isterim ki :) birtek canımı sıkan yolculuk yasak dedi otur oturdugun yerde dedı