- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 34
Amin canım inşlhhhh Rabbim aratmaasın bebeklerimizi
aminn canımmm benimmmmmm güzlllll haberlereee az varrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşlhhhh Rabbim aratmaasın bebeklerimizi
ayyy canımmm hadiii hayırlııı olsunnnn bebeginn saglıklıı seninlee inşallahhhhhhcok cok cok sevindimm seninnn adınaaaaogleden sonraa guzell bi haberrr gelcekkkkk deseneeeebuarada yüzünde leke nasıl oldu canım rengi falan nedir
yap yap yapppppppppppppppppppppppppppppppp ozgemmm anneeeee Allah sana evladınııı bgıslısınnnnnn hemserimmmmmmmmmm hadi yap birsey soracam cunku merak ettim
hepimizin inşallahhhh canımmmmm güzel kalpli arkadaşımmm çok teşekkürlerrrrr
Merhabalar,
ben bu üyeliği yeni açtım, hamile kalma planları yapmaya başladığım zamandan itibaren siteyi ve yorumları takip ettim ve bana gerçekten çok yararı oldu. üyeliği açma sebebimde hamilelik düşünenlere faydalı olmasını istememdir.hamile kaldığımda söz vermiştim kendime foruma girip herkesi bilgilendirmek için.
hamilelik düşündüğümün 3. ayı gebelik başladı, adetim geçtiği ilk gün test yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm, ikinci gün tekrar yaptım ve biraz daha koyu bi çizgi vardı akabinde dr a gittim ve nihayet kan testi pozitifti :)
belirtilere gelince inanın bende adet belirtileri dışında ayırt edici hiçbir belirti olmadı, öyle hamile olduğumu hissetiğimide söyleyemeyeceğim,gebeliğimde gayet planlı bi şekilde hesaplı bir şekilde başladı,umarım isteyen herkes bunu yaşar,iyi günler dilerim.
bizim bu ay hep gunasırı oldu canım ilişkilerımız..hergun dıye bı kural yok sperm kalıtesı dusuo
Kizlar busranin bugunku ov. Testi yorumlari alalim :)
teekkur edermm canım yaptığın için yani normal birsey ya bnde dun yaptm kontrl kırmızı cıktı yanındaki daha acık bi çizgi cıktı merak ettim sendede aynısı oldu demekki normalll haniii o çizgi hicc cıkmıcak mı ikincisi diye merak etttm:d ama teşekkür ederimmm ozgemm annecanımm yaptımmm çok silk 2.çizgi çıktııı :) ama bence alakasıı yokk yaaa bu benm 2.yapışımm :) başkada testimm yokk ama şöyle bir durumm varrr çok şey yedimm çok şeyy içtimmm :) bu çok öenmlii belki 5 defa tuvalete gitiimm :)
yuzumle göğslerımde sis gıbı ama sarımsı yanı çil gibi ama değil bişeyler oldu bende hergun makyaj yapıorum anlamadım bugun makyaj yok doktor öyle söyledı benıde umutlandırdı inş boşaa çıkmazzzz
gizimmm bak duydun mu doktr tuanabatuya ne dmiss
teekkur edermm canım yaptığın için yani normal birsey ya bnde dun yaptm kontrl kırmızı cıktı yanındaki daha acık bi çizgi cıktı merak ettim sendede aynısı oldu demekki normalll haniii o çizgi hicc cıkmıcak mı ikincisi diye merak etttm:d ama teşekkür ederimmm ozgemm anne
bugunee kadarr attıgııı en güzell test bence canımmmm inşallah yarın daha koyu cıkarlarr ama bugundeee ne olur ne olmazzz yapp canım benimmmm
yok canım inşallah boşee cıkmıcakkkk inşallah bebeginn sağlıklı ve seninledirrrr ogleden sonraa guzell haberii veririsin inşalla canım benimm
bı an once cumartesı olsun dıye beklıorum canım
onceden adet gunu sayardık sımdı bunu sayıyosun h
hıcbıtmıo dert
yaaa evettt ben sanırım o testi yapacam kuzuummm ama negatif çıkarsa da moral bozmadan gidecem yarın kan yaptıracam kesin olarak öğrenim yoksa da çalışmalara devam yeni bi ay içinn napalımm kuzuum hakkımızda hayırlısıı hepimiz içinnnn