Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:):) ayyy çok heyecanlı şafak sayar gibi,hadi hayırlısı canım.ben de iyiyim ama hamilelik ilerledikçe ateş basmaya başladı sanırım,yanıyorum devamlı:):)
canlarımmm günaydınnn dünn hiççç giremedimmm ve sizleriii çok özledimmmm :))) nasılsınız bakalımm
insallahhb insallah öyledir ariver canim benim.bende ilk defa bu ay akintim hep vardi hatta hala var dedigin olabilirmiki...evet ramel bana demisti 10.gunum hala silik cikiyor diye ama işte en azından silik gorebilsem diye hala bakiyorumm ((
cetrinam canim insallah adet olmazsam pazartesi sabahin koründe gidecem kan testine bu iki gun bana gecebilirse tabi (( unutmaya calisacam kuzumm bakalim esimde diyor stres yapma diye ama benim aklim durmuyorki düşünüp duruyor (((
canlarrrr günaydınnn,bıgün nasılsınız bakalım? arivercim canım lekelenmenin devamı geldi mi,ramelcimden haber var mı?büşraaa cetrina angeltavsan çalışmalar nasıl gidiyo, ya bu arada secidodan naber hiç uğramıyo, kübramm özgemm fbcan tutku sizin nasıl gidiyo hamilelik bakalım bugüne nasıl uyandınız ve diğer kızlar adını sayamadığım unuttuğum herkescikler iyi mi
bennnnnnnnnnnnnndeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cokkk ozledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çalışıyoruz canım bakalım neler görücez:)))
aynen şafakkk sayarrr gibicanım benimmmm bebeginnn iyi inşallah Allah onu sana bagıslasınn annesi hamileleiktee atesss basmasııı normalll yalnızz evin icindeykenn cok kalın giyinmee olur mu annesi cunku vücudun sıcak üstüneee daha cokkk ısı vermeee...kahvaltını falannn ettin dimi
yaaaacetrinammm canımm benmmm :))) kociş bana interneti yasakladııı çok oturuyormuşsun dedii off ne yapcamm yaaa bu kadar internetle uğraşma zararlı dedi interneti kapatırım bak ona göre dedi en fazla 1-2 saat dedi
yaaaacetrinammm canımm benmmm :))) kociş bana interneti yasakladııı çok oturuyormuşsun dedii off ne yapcamm yaaa bu kadar internetle uğraşma zararlı dedi interneti kapatırım bak ona göre dedi en fazla 1-2 saat dedi
büşraaa günaydınnn ne olduu senn ovalasyon testii ?
canlarrrr günaydınnn,bıgün nasılsınız bakalım? arivercim canım lekelenmenin devamı geldi mi,ramelcimden haber var mı?büşraaa cetrina angeltavsan çalışmalar nasıl gidiyo, ya bu arada secidodan naber hiç uğramıyo, kübramm özgemm fbcan tutku sizin nasıl gidiyo hamilelik bakalım bugüne nasıl uyandınız ve diğer kızlar adını sayamadığım unuttuğum herkescikler iyi mi
canımm ramelden ne haberrrr ?
hiç şaşmaz diyosun canım hmile olma ihtimalin yüksek bugün de gidebilirsin tahlile eğer dayanamıcaksan tatlımm
canım çalışıyo musun ??? eğer çalışmıyosan evde durma çık gez arkadaşlarına yakınlarına git.. ya da samimi olduğun birilrini yanına çağır kafan dağılsın
günaydın canım çizgiler silik :)))
artık çıldırttı sonunda beni :)) belki gecikmeli adet oldum ya geç yumurtluyor olabılrım diye düşünüyorum artık testlerimi 1 e indirdim hergün akşam 6.00 da yapıcam testimi bakalım..
hesaplıyorum aslı bugun benim nettede öyle çıkıyor bugun daha yapmadım zaten hergün yapıyoruz keçi boynuzu yediiryorum eşime ilişkiden 2 saat önce ki etki etsin spermlere bakalım ümidim var bu ay Allah büyükk
canımm sabahtannn beri duvara yazu-ıorum ama ramelden haber yok fbcan kubrak ve yuykuda daha girmediiiii ama azizecik iyi gayettt enerjikkkk ariverde burdaaaa sendeee geldinnnnnnnnn ama onlar girmediiii
canımm sabahtannn beri duvara yazu-ıorum ama ramelden haber yok fbcan kubrak ve yuykuda daha girmediiiii ama azizecik iyi gayettt enerjikkkk ariverde burdaaaa sendeee geldinnnnnnnnn ama onlar girmediiii
allah allah bu testlere hiç güven olmuyor ama bence bu gün gidip bir baktırabilirsin yumurtalarının durumuna zamanın var mı ? ama saat 6 hiç geçmiyor bir yerde genelde 11 3 7 diyorlar ? inşallah olacak canım olacak
kuzum benim eşimin teyzesi saglik ocağında hemşire aradim onu bugün gelim dedim pazartesi daha net olur dedi ( aramicaktim aslinda biliyordum boyle diyecegini tutamadim kendimi (( evlendiğimden beri calismiyorum canim tmm oyle yapmaya calisim canim benim başka carem yokk (
bugun daha iyiyim canım benim bugun cuma bol bol dua ediyorummm Rabbim kabul eylesin hepimiz için bebeklerimize kavuşalımmmm