- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
canım benm sol kasığım hafif hafif ağırıyor tatlı talı bi ağırısı var ve beyaz akıntım var ? yaklaştımı yumurtlama zamanı dersin
Evrt canim olabilir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benm sol kasığım hafif hafif ağırıyor tatlı talı bi ağırısı var ve beyaz akıntım var ? yaklaştımı yumurtlama zamanı dersin
hııı benzerrr işteeee :))) bir de koptumm ya bu gün ilk defa dikkatimi çekti onada prezarvatif gibi bişey takıyorlar eşimm dedii o ne yaaa bir daha doktor yokk diyor bana :)
Arkadaslar 5 haftalık gebelik karından görünmez. Keseyi görmek istiyorsanız vajinal ultrasyon ile bakılması gerekiyor. Ama korkmaya gerek yok bebege bir zararı yok:))
inşallah canımm çokkk güzelll haberlerle gelirsinnn sonuçlarınn onu gösteriyorrr :) olumsuz düşünme süreklii bebeğini hayal et hisset ve mutluu oll :)
Senin heycanini yerim ben yaa kiyamamm bakk az kaldiiiii :)
evet bebeğimmmm
boş gebelikte de hcg normalden fazla yükseliyormuş az önce onu okudum internette.Allahım yarın bebişte görünse de içim rahatlasa nolur kii :)
Düşünme canim bole şeyleri biliyorum insan tedirgin oluyoo amaa yapcakk bisey yokk:)) inss goruncekk bebislerimiz bize :)
inşallah canım benim çabucak yarın olsun :)
eşim resim bekliyor yaaaa hem de vesikalık :)
Altta n baktiricakmisin
karından görünmezse baktırıcam canım ama görünür muhtemelen çünkü doktor hcg ayarlayıp ona göre randevumu verdi görebileceğimiz güne
bi ikimiz kalmışsız herkes gitmiş :)
Ins gorunur canim kese gorunurde bakalim bebecik napcak gostericekmi kendini:)
canım Kübra gittiğinde 5+5 ti dimi o gördü bebeği de ben de 5+3 oluyorum acaba görebilir miyim ki yaaa
hcg değerinn kaçç benm yüksek çıktı benmki çok şaşırdım
canım yarın icinnn simdidennn diyimmmm hadi hayırlısıyla geçsin muayenen senin ve fbcanın dualarımız sizinleee dier annelerde varsa gidecek olannn onlarındaaaa iyi sonuclarııı gelirr inşallahhhhhhhhhhhhh
ben girmicem artık herkes hakkını helal etsin.. herkesin dert ortağı olmaya çalıştım benim sorunummuş gibi üzüldüm ama aynı şey benm için yapılmadı çok kırıldım.. unutmayın siz de tekrar aynı duruma düşebilirsiniz neyse hakkınızı helal edin ben varsa ediyorum hoşçakalın