- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 34
ben girmicem artık herkes hakkını helal etsin.. herkesin dert ortağı olmaya çalıştım benim sorunummuş gibi üzüldüm ama aynı şey benm için yapılmadı çok kırıldım.. unutmayın siz de tekrar aynı duruma düşebilirsiniz neyse hakkınızı helal edin ben varsa ediyorum hoşçakalın
canımmm ariverimizzz bakkkk niyee eoyle yazmışsın inann geccccc dier seyfalaraaa bak herkess sordu seni hatta bugun gelir yarın gelir dedi cogumuzz niye oylee dusunuyorsunnnn sakın deme oylee tutkunun dediği gibi face adresin varsa yazzzz ordanda konusalımmm ama oyle kusup gitmek olmazzzz senin derdin hepimizin derdi biz burda beraberiz bak bnde biara kac zaman geçemedim ondada sen kızmıştın bana nerelerdesin diye gorunmuyordun diyee anlattım bnde geçemediğimi nedenlerimi..aynı nedenler belki sende oldu belki geçemedin diyee dusundukk hepimizzz:2::2::2::2: gec okuuu bunlarıda geri gellll lütfen hepimizzz senden cevap beklicezzz bak uzun zaman oldu ramllede konuşamıyordum ilk defa bugun konuştum gel eskisi gibi heppp bi arada olalımmmmm dediğim gibii oylee kusup gitmekkk yokkkkkkkkkkkkk Allah ım en yakın zamandaaaaaaaa senin bebeğini karnınaaaa tutnmaya nasip etsinnnnnnnnnnn geri gel ve yaz olur mu lütfennnnnnnnn