- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
kan wer dıcem canım ama kandada cıkmaz bukadar erken surede..beklemekten baska caren yok
Evet beklemekten baska care yok.19 ocagı beklemeliyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan wer dıcem canım ama kandada cıkmaz bukadar erken surede..beklemekten baska caren yok
ebeett ikizlerime hamişimm ama benımkı tüp bebiş yöntemiyle olduu
zaten kafaya takmadıgın anda surprızyapıo annesıonlar...bende bu ay adet olsaydım eger hsg cekınecektım ve cok korkuodummmm..ama bebeışım geldı ve benı kurtardıııııııı....
Uzmeyecek annelrini bizim bebislet akkilli olacak inş :)
cok heyecanlıyım yarın kontrol war ya zaman gecmıo ya.........
ay cok guzel canım bızım bellı deıl daha ama bende cok ıstıom ıkız olmalarını...
kımbılır kac yıl bekledın demı
sorma canım çok zor 1 sene geçirdim tam 5 denemeden sonra geldi bebişlerim Rabbim kimseyi bebek özlemiyle sınamasın isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Cok dikkatli dinle canm doktorunu kesenin boyutu felan bak ne kadarmis
sorma canım çok zor 1 sene geçirdim tam 5 denemeden sonra geldi bebişlerim Rabbim kimseyi bebek özlemiyle sınamasın isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Cok dikkatli dinle canm doktorunu kesenin boyutu felan bak ne kadarmis
canım ıdrarım warkenmı gıreyım muayeneye bıde cok mu su ıcıp gıreyım
Merhabalar,
nasipse inşallah bende 29 agustosta bebeğimi kucağıma alacağım. su anda 7+4 günlük hamileyim. Cumartesi dr gideceğiz eşimle. Rabbimin izniyle inş kalp atıslarını duyup bebeğimizi göreceğiz. Bebeğim mucizem benim:))
bende 4+6 gunluk hamışım canım..benımde yarın kontrolum war...ilk muayenemız olacak..
senın mucıze hıkayen nasıl cokmu bekledınız yoksa bız gıbı
benim dr idrara sıkısık olmamak gerektiğini söylemişti:))
aslında bizim hiç beklemediğimiz bir anda geldi meleğim:)) fındık kurdum benim:)) planlamasını bile yapmamıstık. birden hayatımız 180 derece değişti... 3 yıldır evliyiz ve bebeğim bizi birbirimize bağlayacağı öyle bir anda geldiki:)) rabbim isteyen herkese tez zamanda versin..bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)))
ilk muayenede ben çok korkmustum acaba kesesi gözükecek mi? herşey normal mi:44: sonra küçüçük siyah bir balon gördüm:)) hala elime alıp annem bebeğim diye seviyorum ultrasyon görüntüsünü:)))
kese gozukurse eger onunda fotosunu werıolarmı canım kagıtta..
dınlerım tabı..
ama heyecandan inş anlarım
eşimle bırlıkte gıdıcez zaten
canım ıdrarım warkenmı gıreyım muayeneye bıde cok mu su ıcıp gıreyım
Verdiler canim misminicik
Bişey:)))
Bana bisey demedi ama benim dunki halimi gordun cok svardi tuvaletin:) senee ole git