Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMA ŞİMDİ YAPSAM daha iyi olur yemek yicem çünkü birazdan 3 e kadar kısa vakit oluyor
AMA ŞİMDİ YAPSAM daha iyi olur yemek yicem çünkü birazdan 3 e kadar kısa vakit oluyor
yapıyla ilgili canımsın buarada doktora neden gitmedin ki genelde enfeksiyon kapılıyor ilk ilişkiden sonra canım cogunlukta aynı oluyor..ama geçmiş gştmiş kotu gunlerrrrrrrrrrr
kızlarr ben çıkıyorum doktorda randevumm varrr gelince hemen girerim
kuzumm alışıkk değilim hiç gitmemişimm daha yaşım kaç başımm kaçç :))) nasıl gideyim adamada bişey söyleyemiyorum utanıyorum
canim yaa iliski olsun belki digerr yumurtacikk catliyordurrrrr:)))
canm benm bugun dahada silik çıktı 14.günüm 30 günde 1 oluyorum dahada belrgn olmalı dmı
arkadaşlar merhaba,
reglimin 4. günü hala regl olmadım. ama artık sevinemiyorum çünkü idrar testi negatif çıktı. 10 gündür sağ kasığımda çok feci ağrı vardı, ağrı da geçti... dün gece tuvalet kağıdına pembe bir leke geldi, bu sabah ta su gibi bir kahve rengi leke... stresten adetimi mi geciktiriyorum sizce ve bunu nasıl engelliycem...
slm kızlar ben geldım.........
tutku napıosun nerelerdesın
canım sabahdan biraz kötü gibiydim yaa telden yazdıklarınızı okudum ama cvp yetıstıremem dıye korktum cunku gözlerim açılmıyodu zor kalkdım yatakdan :)
bebekler bzı yormaya başlıo yawas yawas canım
ya benımde dun gece burnum kanadı cok korktum
sımdı yemekten sonra yıne kanadı ya
baktım nete gebelıkte olurmuş kan basınc yapıomuş
senınde kanadımı
burunda ve dişte kanama oluyor canımm belırtılerındenn birisi yanii ama mutlaka yarın söylee doktorunaa ehr ne kadar nromal olsada ıhmal etmemek gerekıyor :)
sölücem canım kesın..
insan korkuo ya kan gorunce..
kizlar bu sabah gebelik testi yaptim ikinci cizgi aninda cikti