- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 33
aynen öle bebeşim :) Yap gitsin
bende şans yok zatenn eşiminn ablasıı geleckk ocak ayında hamıle kalmazsam tahmınen gelısı ovulasyon gunlerıne denk gelıyorr bende şanss olsa ztaenn ohooooooooooooo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öle bebeşim :) Yap gitsin
o zaman hepimiz için bol heyecanlı günler geliyor tutkummm..
ben bu ay yapmıcam hemen..diğer aylar çıkmadı üzüldüm erken yapınca 30 kere daha yapmak zorunda kaldımm :)))
bu ay hayırlısı olsunnnnn :))
ahh aynı anda alsakkk :)) toplu mutlulukkkkkk :)
bende şans yok zatenn eşiminn ablasıı geleckk ocak ayında hamıle kalmazsam tahmınen gelısı ovulasyon gunlerıne denk gelıyorr bende şanss olsa ztaenn ohooooooooooooo :)
yazıyı bulamadım yaa demin beridir :) bende kafam atıyoo varsa cıkar belkı deyıp ıdrar testıı yapasım gelıyoo yaa daha 6 gün var bu seferde kız dur napıyosun dıyorum:)o zaman hepimiz için bol heyecanlı günler geliyor tutkummm..
ben bu ay yapmıcam hemen..diğer aylar çıkmadı üzüldüm erken yapınca 30 kere daha yapmak zorunda kaldımm :)))
bu ay hayırlısı olsunnnnn :))
ahh aynı anda alsakkk :)) toplu mutlulukkkkkk :)
bebeğim sen yapmana neden engel oluyorsun.
yazıyı bulamadım yaa demin beridir :) bende kafam atıyoo varsa cıkar belkı deyıp ıdrar testıı yapasım gelıyoo yaa daha 6 gün var bu seferde kız dur napıyosun dıyorum:)
valla bende 4 gün önce yaptım , Dayanamadım :)
negatıfmıydı canm
hafiften 2.çizgiyi gördüm :) Ama Emin değilim İşte Tutkummm
Günaydın kızlar :)
canım 4 gün olmuşş madem dayanamayıp yapmssınn tekrarlasaydın keskee belkı koyulasmışdır :)
kızlar ben kabızda oldum?bi bu eksikti
yazıyı bulamadım yaa demin beridir :) bende kafam atıyoo varsa cıkar belkı deyıp ıdrar testıı yapasım gelıyoo yaa daha 6 gün var bu seferde kız dur napıyosun dıyorum:)
şimdi yine ümit veriyor olucam ama..kabızlıkta hamilelik belirtisiymişşş..
sen bi ümidini yitirme..
hayırlısı olsunnnn..aklım sende kalıyor zatenn
şimdi yine ümit veriyor olucam ama..kabızlıkta hamilelik belirtisiymişşş..
sen bi ümidini yitirme..
hayırlısı olsunnnn..aklım sende kalıyor zatenn