Amim canim insallah evet yumurtlama donemi civarinda gunde 2 kez yapiliyomus hani kacirmamak icin zaten cizgi koyulasmaya baslayinca yumurtlamanin yaklastigini anliyormussun.sen ne kadarlik evlisin kacinci denemen canim ankarada oturuyorsun sanirim ah memleketim cok ozluyorumm
günaydın arkadaşlar hala adet olmadım dün karnımda ve ayaklarımda agrı vardı bugün sadece gaz var.
ama kimsecikler yok muuuuu kızlarrrrr
canım sen aynı günün içinde iki defamı ilşki yaptn benmı yanls anladm
hadi inşallah olmassın canım test yapmayı düşünüyor musun
düşünüyorum canım çok merak ediyorum :18: ama birazda beklemek istiyorum hamile degilsem bide boşa umutlanmayım...şu kadınların işi ne zor ya
dun evet canım neden ki
kesinlikle oyle canım ne varsa biz kadınlarda var zatencanım hani reglin geçtiyse yapmanda fayda var ee en nihayetinde hepmiz adet gününün geçmesini bekliyoruz ki öğrenelim inşallahhhhhhhhhhhh hamilesindir
canım spermin kalitsi hızi düşer yumurtlama zamanın günlük yap ama gün içnde 2 defa ypma işni rıske atysn önemli zamanlar bunlar kaçrmamalsn
canım yok kacırmıyorumda normalde dr da burdaki arkadslarda bi sorun olmıcagıını söyledi..ovulasyon günüyse 2 kere yapmada daha cok fayda var diye biliyordum:/ şimdi sasırdım bir mi olacak iki mi günde_?
canım sat 8 aralıktı 1 gün gecti ama ben her ihtimale karşı bekliyorum biraz daha...ama gögüsler fena agrıyo..
canım normalde gün aşırı yani 2 günde bir ama yumurtalama döneminde 2 3 gün arka arkaya olabilir aralıksız
sen tabiki daaha iyi bilirsin canım..ama bildiğim kadarıyla hamilelik belirtileri adet belirtilerine benziyor yani bu göğüsteki hassaslığın belirtiden de olabilir..ben testi yapmandan yanayım tabi de ama karar senin canımsın :)
dun sadece iki yaptım ama bugun aksam yapacam yarında aksam yaparım artık günde iki yapma olanağım kalmadı zaten bir tek dun vardı oyle yaparım canım artık..buarada sen nasılsın arivercim ramel nerelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?