Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi kendi değerime netten baktımm..5 haftalığa denk geliyorrr :)))))))
canımm cook sevindim yaa.ne güzel inşallah rabbim bizlerede nasip eder.sana bişey soracaktım,hamilelik belirtilerin nasıldı? göğüslerin ağrıdı mı ucu mu sızladı nasildı yani? (afedersin ama) hiç idrarına dikkat ettin mi bulanık mı
canm gün içersinde sıvı tüketildigi içinn sureklıı ıdrarr koyu cıkmıyoo ama sabahh ıdrarıı kopp koyu :)
hımm anladım canım.hamilelerin idrarı genelde daha koyu ve tortulu oluyormuş diye duymuştum da.ondan merak ettim :)) bide hiç ateşini ölçtün mü? Hamilelikte ateşte yüksek oluyormuş
ben birazdan cıkıcam ama azda mutlu olduğum bi haberi sizinle paylaşayım dedim..yumurtalanma tarihim için baktrcam demiştim ya..bugun benim yumurtalanma tarihimmiş..yani erken yumurtluyormuşum en azından bunu ogrendigim için cokkkkk mutlu oldum:) hep 12 14 15 gibi biliyordum meğer bugunmuş yani regl bitiminden 2 gun sonra :) bana dua edin olur mu
canımm cook sevindim yaa.ne güzel inşallah rabbim bizlerede nasip eder.sana bişey soracaktım,hamilelik belirtilerin nasıldı? göğüslerin ağrıdı mı ucu mu sızladı nasildı yani? (afedersin ama) hiç idrarına dikkat ettin mi bulanık mı
cici anneler ve ccici anne adayları bugun nasılsınız:)
ben birazdan cıkıcam ama azda mutlu olduğum bi haberi sizinle paylaşayım dedim..yumurtalanma tarihim için baktrcam demiştim ya..bugun benim yumurtalanma tarihimmiş..yani erken yumurtluyormuşum en azından bunu ogrendigim için cokkkkk mutlu oldum:) hep 12 14 15 gibi biliyordum meğer bugunmuş yani regl bitiminden 2 gun sonra :) bana dua edin olur mu :d
iyiyizz canımmm..sen nasılsınnn??
ben birazdan cıkıcam ama azda mutlu olduğum bi haberi sizinle paylaşayım dedim..yumurtalanma tarihim için baktrcam demiştim ya..bugun benim yumurtalanma tarihimmiş..yani erken yumurtluyormuşum en azından bunu ogrendigim için cokkkkk mutlu oldum:) hep 12 14 15 gibi biliyordum meğer bugunmuş yani regl bitiminden 2 gun sonra :) bana dua edin olur mu
bebegımm ılıskıı durumunuu ne yapıyorsunn yaa cuma aksam oldu en son bıdaha olmadı bızım korkuyorum ben
bebegımm ılıskıı durumunuu ne yapıyorsunn yaa cuma aksam oldu en son bıdaha olmadı bızım korkuyorum ben
evet cok ölçtümm benım hepp 36.3 civarı felan cıkardıı sımdıı 36.7 36.8 felan cıkıyo :)