kızzlarrr değerimi sonunda kavgaylada olsa öğrendimm :))
947 çıkmışş..
nasılll??
ben bilmediğim için size danışayım dedimmm
şimdi kendi değerime netten baktımm..5 haftalığa denk geliyorrr :)))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
947 çıkmışş..
nasılll??
Regl gununden 1 gun sonra sabah ilk idrarinla yapabilirsin testi ya da direk kan verebilirsin
Bulanti icin cok erken ama gaz ve uyku belirti olabilir
Olsun arayi acmamak iyidir :) Hayirlisi olur insallah senin icin :)
Canim degerin gayet iyi bence hayirli olsun :) 48 saatte bir ikiye katlayacak deger bu da 2 gun sonra keseyi gorebilirsin demek oluyooooorrrr :)))
Oohhh cok sevindim bebegimmmm hadi bakalim :)))
Aaayy p.tesi gunu cok guzel olcakkkk :)
Rameli hic gormedim cnm haberim de yok belki de hastaneye falan gitti :)
Tatlim ben de iyi diyeyim iyi olayim icimde bi huzursuzluk var insallah yersizdir umarim hersey yolunda gider, lekeler kesildi ama koyu sari akintim geliyor.
Yerim ben onuuuuu :)
Bi buyusun saglikli bi sekilde annesi ona neler yapicakkk poposunu isircam ellerini ayaklarini yicemmmm :)
Beni birakmasin yeterrrrr
canım mesaj kutun dolu.. mesaj gönderemedim.kübrakkk canım ne güzel şeyler yazmışsınn:)
iinşallahhh herkese sağlık, bebiş isteyen herkese hayırlısıyla bebeiş,hamiş olanlara da hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip eder inşallahh bu yeni yıll. kızlarrr hepiniz iyiki varsınız sizleri çok seviyorummmm.
bu zamana kadar hep berbaber dertleştik sevindim umarım bundan sonraki yıllarda hep beraber oluruzzzzz,tabiki mutlu haberlerle.
öpüyorummmmmmm hepiniziiiiiii veee nice mutlu mutlu yıllar diliyorummm inşallahhhhhhhh
947 çıkmışş..
nasılll??
süper bebeğimmm tam olması gerektiği gibi :)
bu kardeşim beni deli edecekk yaa başım agrıyoo migdem bulanıyoo dıye ıkı gundur mutfaga felan girmedimm bu saat olmuş insan bı kalkar cay koyarr evde ekmek kalmamıss sen git al ben gitmm diyoo ıkıdebır bana bagrıyoo dun kan tahlılını 12 gibi verdım adamm 2 gıbı cıkar dedıı cıldırdıı 2 ye kadar beklıcekmıyızz bılmem nee delı oldumm strese soktu benıı bana yardımcı olacagıı yerde köstek oluyoo ben bekarkende böleydıı sureklıı kavga ederdık tartısırdıkk hep baana karşıı gelırdıı aramızda 2 yas var yok. deli olucamm bu bana böle yaparsa esımın aılesı napmasın acaba esımın kardesıı bunun tavırlarından bın kat iyi davranıyoo bana ksuura bakmayınn sımdıı sınrıımı bozduu yazmk geldi içimden öle