günaydın kızlar ne güzel bi hafta bol hamişli insan gaza geliyo .d tutkucum bugün naslsn iymsnz annesi
bılmıyorum ki canım iyiim sanırım baş agrımm azaldıı hatta suann yok ama heran gelebılır de :) bebekk ıse bılmıyorumm napıyor suann malum daha mınnakk hıssettırmıoo kendını :) sen napıyosun ıyısındır ıns :)
iyiym tatlım bu ay sakinim rahatm sitresm yok fikirlerm tamamen dğşti kurtldm sitresten sizdnde güzel haberler gelince dahada iyi oldum üzùlmyrm artık
kızlarr diğer blog kastıgıı içinn böle bi kararr aldıkkk artık burdan devammedicezz inşş birbirimizee destekk olmayaa bekliyorum herkezi.
[ı][sıze=3]uğurluuu tablomuzz hepimizee uğurr getiirrii inşallahh kızlarrr :)[/sıze][/ı]
uğurlu topiğimiz
[table="width: 500"]
[tr]
[td]isim
[/td]
[td]yaş[/td]
[td]bat
[/td]
[td]sonuç
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]busraa3[/td]
[td]23[/td]
[td]27 aralık 2013[/td]
[td]bir dahaki deneme[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasekihurrem[/td]
[td]23[/td]
[td]28 aralık 2013[/td]
[td]beklemekte[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayr_hayr[/td]
[td]25[/td]
[td]30 aralık 2013[/td]
[td]beklemekte[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansucandan[/td]
[td]25[/td]
[td]31 aralık 2013[/td]
[td]beklemekte[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hknslcn[/td]
[td]27[/td]
[td]1 ocak 2014[/td]
[td]beklemekte[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minok[/td]
[td]27[/td]
[td]2 ocak 2014[/td]
[td]beklemekte[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fbcan[/td]
[td]28[/td]
[td]2 ocak 2014[/td]
[td]hamişşş:))[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tutkuu[/td]
[td]21[/td]
[td]4 ocak 2014[/td]
[td]hamişşş :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kubrakk[/td]
[td][/td]
[td]4 ocak 2014[/td]
[td]hamişşş:))[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ariver[/td]
[td]20[/td]
[td]1 şubat 2014[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ramel88[/td]
[td]26[/td]
[td]5 ocak 2014[/td]
[td]beklemekte[/td]
[/tr]
[tr]
[td]wihitelead[/td]
[td]29[/td]
[td]5 ocak 2014[/td]
[td]beklemekte[/td]
[/tr]
[tr]
[td]didem1311[/td]
[td][/td]
[td]5 ocak 2014[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ad123[/td]
[td]30[/td]
[td]9 ocak 2014[/td]
[td]beklemekte[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kimyacı43[/td]
[td]29[/td]
[td]9 ocak 2014[/td]
[td]beklemekte[/td]
[/tr]
[tr]
[td]secido[/td]
[td]28[/td]
[td]12 ocak 2014[/td]
[td]beklemede [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirya[/td]
[td][/td]
[td]13 ocak 2014[/td]
[td]beklemekte[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tuanabatu06[/td]
[td]20[/td]
[td]16 ocak 2014[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]angeltavsan[/td]
[td]21[/td]
[td]20 ocak 2014[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cetrina[/td]
[td]24[/td]
[td]26 ocak 2014[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Gunaydiiinnn tum guzel anne adaylari :)
kızlar çok güzel bi fikrim var... buraya girdiğimizde ister istemez stres yapıyoruz ve sürekli bir belirti arayıp bunları tartışıyoruz anladım ki gebe kalmamızdaki tek engel stres başka da bi engel yok.. o yüzden her gün sırayla bi kişi bir konu bulacak ve onun hakkında tartışıp konuşalım böylece de hamileliği aklımızdan çıkarmış oluruz ne dersiniz
kızlar çok güzel bi fikrim var... buraya girdiğimizde ister istemez stres yapıyoruz ve sürekli bir belirti arayıp bunları tartışıyoruz anladım ki gebe kalmamızdaki tek engel stres başka da bi engel yok.. o yüzden her gün sırayla bi kişi bir konu bulacak ve onun hakkında tartışıp konuşalım böylece de hamileliği aklımızdan çıkarmış oluruz ne dersiniz
Aynen cnm yarin kan vercem hcg min 300 olmasi lazim eger duzenli bir sekilde artarsa sali gunu keseyi gormeye gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?