- 19 Ocak 2016
- 1.841
- 1.420
- 29
Artlmed canımBunun markası ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artlmed canımBunun markası ne
Farklı marka bu ozaman ama unutum valla ya o kadar çok aldım ki test markasıYok canım düz benimki
Bende bende canım valla umudum yok ama bu konu burda dursun bir kaç güne benim durum netleşir belki birisine faydası olurFarklı marka bu ozaman ama unutum valla ya o kadar çok aldım ki test markası
Hatırladın comfort gebelik testi bu onu da bir dene bulabilirsenBende bende canım valla umudum yok ama bu konu burda dursun bir kaç güne benim durum netleşir belki birisine faydası olur
Tamam canım pazartesi denerim bulursam,Hatırladın comfort gebelik testi bu onu da bir dene bulabilirsen
Markası nedir canımHanımlar merhaba, benim testim de silik çıktı reglime 5 gün var. Sizlere de bir gösterip danışmak istedim.Eki Görüntüle 3508394
Adetin gecikti mi?Freely markası, bugün de bebetime yaptım onda çıkmadı 2. çizgi maalesef
İnşallah vardır canım pazartesi.yapalim test bende pazartesi yapacağımAdetime 3 gün var, bir kaç gündür kasık ağrım var başka adet belirtisi yok o yüzden şüphelendim ama bakalım gecikince tekrar yapayım test en iyisi. Dün baya umutlanmıştım çizgiyi ilk defa gördüğüm için
Hayırlısı canım Rabb'im gönlündekini versin hayırlı zamandaMerhaba benimde adetim 2 Kasimdi. 15 Kasım yumurtlama gününde kaza oldu maalesef prezervatif yırtıldı hemen kalktım aslında tualete gittim. korkuyorum bakalım ne olcak adetime 9 gün var 3 gündür felaket bel ağrısı baş ağrısı şuanda da sol kasığımda ağrı var pazartesi bende kan vermek istiyorum kazanin üstünden 10 gün geçmiş oluyor pazartesi bakalım hayırlısı
Ayyyy inşallah ikimizin de pozitif olsun bugün bel ağrım çok, adet belirtisi de olabilir o yüzden umudum kırıldı biraz. Nasip tabi bakalım göreceğizİnşallah vardır canım pazartesi.yapalim test bende pazartesi yapacağım
Amin çok teşekkür ederimHayırlısı canım Rabb'im gönlündekini versin hayırlı zamanda
Kaçıncı dakikaydı bu canım? Kuruma çizgisine benziyorHanımlar merhaba, benim testim de silik çıktı reglime 5 gün var. Sizlere de bir gösterip danışmak istedim.Eki Görüntüle 3508394
İlk 5 dakika içindeydi, kuruma çizgisi de olabilir tabi. Ama 3 tane farklı markada aynı şekilde silik çıktı, bebetime erken gebelik testinde ikinci çizgi hiç yok. Kaset test için daha erken ama evde var diye denedim o da negatif çıktı. Valla testlere para veriyoruz sürekliKaçıncı dakikaydı bu canım? Kuruma çizgisine benziyor
Sabah ilk idrarla erken test yap bence. inşallah vardır bebekİlk 5 dakika içindeydi, kuruma çizgisi de olabilir tabi. Ama 3 tane farklı markada aynı şekilde silik çıktı, bebetime erken gebelik testinde ikinci çizgi hiç yok. Kaset test için daha erken ama evde var diye denedim o da negatif çıktı. Valla testlere para veriyoruz sürekli
Benimde hem belim ağrıyor hem de çok kremsi beyaz akıntım var bakalımAyyyy inşallah ikimizin de pozitif olsun bugün bel ağrım çok, adet belirtisi de olabilir o yüzden umudum kırıldı biraz. Nasip tabi bakalım göreceğiz
Ayyy inşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım güzel haberler almayı evdeki testleri bitirdim yarın da çalışıyorum artık pazartesiye kadar bekleyeceğim heyecanlaSabah ilk idrarla erken test yap bence. inşallah vardır bebek