Erken gebelik belirtileri yaşayıp, hamile olduğunu öğrenenler grubu😍😍

Birinciyle ikincinin arasında ne kadar var canım. Benim de ikinci bebeğim 10 aylık ve ne zaman ilşki oldu hatırlamıyorum bile ramazan da pek Yanyana durmayız ve korunuyoruz ama 6 haftalık gebeymişim ilk defa hiç hissetmedim diğerlerinde bat dam önce anlamıştım hep

Maalesef kızlarrrr kahverengi lekem geldi işteyken şimdi baktım çoğalmış kahverengi leke bu ay da gitti

Maalesef kızlarrrr kahverengi lekem geldi işteyken şimdi baktım çoğalmış kahverengi leke bu ay da gitti
uzulme tatlim vakti gelmemistir her seyin hayirlisi bakalim ben de bekliyorum 1 gun var edet olmama hic belirti de yok mide yanmasi disinda. ben 1 bucuk yildir bekliyorum ilk defa kendimi tuhaf hissediyorum 6 gun kala kan testi verdim ama negatif cikti iki gun once de doktora muayene oldum rahim kalin adet de olabilirsin gebelik de olabilir dedi merakla bekliyorum

İnşallah hamilesindir canım bende tuhaf hissediyordum hala tuhafım leke gelince kırmızıya dönerdi dönmedi lekeyi gördüğümde ağrımdan ölürdüm hiç ağrım yok ilginç

İnşallah hamilesindir canım bende tuhaf hissediyordum hala tuhafım leke gelince kırmızıya dönerdi dönmedi lekeyi gördüğümde ağrımdan ölürdüm hiç ağrım yok ilginç
bekle bakalim biraz daha. Gonlum kahverengilerin devaminin gelmemesinden yana tabi ama gelirse de yapcak bisey yok insallah hayirlisiyla saglikli bir bebisin olur da guzel haberlerini aliriz burdan. Bu arada sonuc neden oyle cikmis bilgi verirler aslinda hastaneyi arasan

Kan sonucun ne çıkmıştı değerin cnm.
Allah allah ben de anlayamadim neden boyle olmuski.. Hayirlisi olsun canim insaallah
Eğer regl olmazsam pazartesi bidaha vericem cnm, birini sağlık ocağından birini acilde verdimya güvenemiyorum sonucada, yada inanmak istemiyorum ne biliyim ya
Gerçi dün sanki adet sancısı yaşadım wcde sanırım regl olucam diyorum bide
Gününe ne kadar var
16haziran cnm yarın yani
1yaş var cnm
Cnm inşallah devamı gelmez, hayırlısı olsun hepümiz için inşallah,, nasip nezamansa rabb'im biliyor biz bişey yapamayız
Haber ver mutlaka, hakkınızda hayırlısı inşallah, gönlünden geçen güzellik seninle olur:)
Yerleşme kanamasıdır inşallah cnm ya, devamı gelmemiştir inşallah durum ne.
Bende adet sancısı gibi sancım vardı dün wcde, normalde adet olacağımı wcdeyken afedersin büyük tuvaletimi yaparken aşırı bi sancı oluyo karnımda yapamıyorum o derece batıyo kopuyo bişey sanki, dünde aynı sancıyı yaşadım aha kırmızılar gelicek sanırım aynı sancı dedim

Ya ben idrar testi yaptım silik hayalet çizgi belirdi, dalgamı geçiyo bunlar benle, yada benimle oyunmu oynuyo kader
Neyse herşeyin hayırlısı diyerek dua ediyordum zaten, olsun olmasın Rabbimin bildiği vardır, herşeye razıyız sonuçta, bu ay olmazsa diğer ay var o olmadı daha diğeri, rabbimden kimse için ümit kesilmez yani

Canim resim yuklesene cok merak ettim. Bhcg degerinin tam olarak 0.0 cikmasi beni sasirtti en azindan 0.2 falan oluyo. İnsaallah sonucta bir hata vardir canim. Testin resmini yuklersen biz de bakalim canim

Canim resim yuklesene cok merak ettim. Bhcg degerinin tam olarak 0.0 cikmasi beni sasirtti en azindan 0.2 falan oluyo. İnsaallah sonucta bir hata vardir canim. Testin resmini yuklersen biz de bakalim canim
Atayım cnm birazdan, çekimde belli olucakmı bakayımda, evet benide o şaşırttı, enabızda karşılaştır yeri varya oraya basınca son bikaçtane sonuç karşılaştırılıyo hepsi görünüyoe,eski diğerleri 0.4-0.3-0.2 çıkmıştı böyle hep,yani önceleri yapılan betalarda baktımda hiç 0.0 diye değer yok. Bilmiyorum, tutunamadan gittimi bebiş ondanmı oldu, eğer kanamam başlarsa feci ağrı yaşıycam bundan eminim. Dünden beri kalmadan yatıyorum korkuyorum da sanki hala bi ümitle belki varsa turunsun bişey olmasın diyorum

Filtresizde belli oldu sanırım ,flaşla çektim sadece,, artık bişeye inanasım kalmadı benim ya

Filtresizde belli oldu sanırım ,flaşla çektim sadece,, artık bişeye inanasım kalmadı benim ya
Eki Görüntüle 2279026
Canım çizgi hemen mi belirdi? İnşallah değildir ama Kimyasal olabilir belki.. ama merak etme değerin çok yükselmediği için sandığındaki gibi çok ağrın olmaz, normal adet olarak atılır.

Doktora ne zaman gidecektin? Bi git de emin ol umarım hatalıdır sonuç

Eki Görüntüle 2279026
Evet canim belli oluyor cizgi benim de kafam ksristi. İnsaallah sonuc hatalidir canim. Adetinin gecmesini bekle sonra adet olmazsan tekrar kan tahlili yaptir. Bu arada yine de dikkatli ol canim insaallah guzel sonuc alirsin

Yok cnm anında belirmedi yarım saat geçmiştir tahminen saate bakmadım, bişey çıkmadı diye koydum uzandım bi müddet, sonra wcye gidicem diye kalkınca baktım,
Dr a29unda sıra vardı dün, ogüne almıştım, ama sağlık ocağına adet olmazsam pazartesi giderim diyodum tekrar vermeye, gerçi wcdeki sancıdan sonra pek ümidimde kalmadı gelicek sanırım, 2yıl içinde kimyasal düşük iki kere yapmıştım ben cnm ama ozaman ağrım olmamıştı, bikaçgün öncesinde betalarda sonuç negatifti hep, ama 2sene önceki betada değerim 90çıkan gebelikteki düşükte baya bi ağrı çektim. 8gün kanamam sürmüştü bide, bu seferde kana geçtiyse gebelik ki beta onu gösteriyordu, bundada biraz ağrılı ve uzun kanamalı bi süreç beni bekliyor demektir
Bidahaki aya deneme hevesimde olmuyo böyle olunca, nedense hep böyle hüsranla sonuçlanıcak psikolojisi doğuyor, kendim için değilde çocuklarım çok üzüldü ama beni teselli etmeye çalıştılar bide
Evet canim belli oluyor cizgi benim de kafam ksristi. İnsaallah sonuc hatalidir canim. Adetinin gecmesini bekle sonra adet olmazsan tekrar kan tahlili yaptir. Bu arada yine de dikkatli ol canim insaallah guzel sonuc alirsin
Yatıyorum devamlı, kalkasımda yok zaten, ama ümidimde gitti nedense cnm ya, herşeyin hayırlısı ne diyim.

Yarım saat sonra çıkmış olması düşündürücü canım. Ben de üç ay önce kimyasal yaşamıştım değerim 27’yr kadar çıkmıştı ama ağrım olmadı.. neyse hayırlısı olsun

Canim benim.persembe gunu aksam baktirdim degerim.16 idi, bugun sabah baktirdim 19. Kimyasal sanirim (*

Evet cnm düşündürücü, bekleyip görücem, bugün olıcak sanırım hissediyorum lekelenme başladı
Canim benim.persembe gunu aksam baktirdim degerim.16 idi, bugun sabah baktirdim 19. Kimyasal sanirim (*
Çok üzüldüm cnm yaa, inşallah tutunur dikkat et, günün geçmişmiydi, benim yarındı lekelenme başladı sanırım peçeteye silince az bişey geldi sabah

Gunum yarin gececek, doktor artmaz daha dedi. Fena doktor degildi ya. Hic aklimda olmadan sevdim kadini :) uzuldum ama yapacak bise yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…