Hatırlamaz olurmuyum cnm, burda ilk karşılaştıklarımdansın
Henüz bi gelişme yok bu ayda olmadı, adetim bugün tamamıyla bitti 4.cü gün, gerçi bu sefer bi tuhaftı 2gün sürdü ilk gün aşırı büyük parçalar düşürdüm löp löp, kan değerim 0dı kimyasal olsa değer görünürdü azda olsa diyorum, inşallah değilmiştir, işin garibi 2.ci günde löp diye yine deriyle karışık pıhtılı parçalar düştü pedime, çok garipti anlam veremedim, az az geldi kanamam zaten günde 4 5pedden fazla kullanan ben 1pedi bile doldurmadı, son 2gündürde az az leke şeklinde gelmeye devam etti bugün iyice kesildi akşam, banyomu yaptım, sırf meraktan dün yine kan verdim yine 0çıktı, içim tamamen rahatladı, az önce wcde uzayan akıntımı farkettim, dedim acaba yumurtlama bu günmü başlıyor, günü değerlendiricem sabah, bu ay gün aşırı deniycez, yok 14.cü günmüş oymuş buymuş demeden gelişine bırakıcam artık, buraya çok girmemeye çalışıyorum kafamı başka şeylere vericem gerçekten etkiliyor okumak beni, okullarda açılıyor çocukların okuluydu dersleriydi derken kafamdan atarım zaten
olursa rabbimden, olmazsada rabbimden, herşeyin zamanı vardır, bigün mutlaka olucak 3. mucizeme kavuşucam inşallah, Allah tüm isteyenlere en hayırlı engüzel zamanda nasip etsin.
.
Çenem düştü uzattım kusura bakma, sağol düşündüğün sorduğun için, inşallah bigün güzel haberlerle dönerim buraya,benden böyle işte, senin hamişlik nasıl gidiyor bakalım, herşey yolunda mi 3.yolculuk baya ilerlemiş maşallah