- 15 Mayıs 2021
- 90
- 24
Bence de öyle yap pek hoş bir şey değilBen alttan pek baktıramam ya korku var hiç öyle muayene olmadım ne zaman karından duyulur o zaman gitmek istiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de öyle yap pek hoş bir şey değilBen alttan pek baktıramam ya korku var hiç öyle muayene olmadım ne zaman karından duyulur o zaman gitmek istiyorum :)
Ayyy hadi hayırlı olsun haberdar et mutlakaa değerin yümsek çıkar inş gecikme oldu mu yoksa bata var mı dahaaKızlar merhaba az önce test yaptım ve bu saaatte dayanamadım bütün gün su içmiştim yine de bir yapayım dedim bir baktım iki çizgi. Hala inanamıyorum 3 kez kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorum. Ne olur dua edin. Şimdi eşimi bekliyorum gece polikliniğe gidip kan vericem yarın öğrenirim inşallah
Yarın regl günüm normaldeAyyy hadi hayırlı olsun haberdar et mutlakaa değerin yümsek çıkar inş gecikme oldu mu yoksa bata var mı dahaa
Kese 5. Hafta da belli oluyorHanımlar.merha ya çok tedirginim bişey sormak istiyorum ben adete 3 gün kala silik cizgiyle adetimi öğrendim kan verdim 4.24 çıktı 2 gün sonra 25 çıktı 2 gün sonra 70 çıktı. Buraya kadar hep akşam 8 9 civarı kan verdim. Bugün tekrar kan verdim ama sabah 11.45 de verdim akşam vermedim yani 133 cikti. (En son 5 Haziran'da 70 cikmisti) şuan moralim çok bozuldu tam 2 katı değil diye ve şuan adetim 3 gün gecikti neden böyle oldu bı sorun mu var sizce nolur yardımcı olabilir misiniz Perşembe günü doktora randevu aldım kese görünür mü o güne kadar bilmiyorum ya
kan sonucun ne çıktı hamiş misin cicimYarın regl günüm normalde
Evet 239 çıktı çok şükürkan sonucun ne çıktı hamiş misin cicim
tebriklerrrrEvet 239 çıktı çok şükür
Canım hayırlı olsun bence çok sorun olmaz ölçerken biraz fark oluyo sanırım ben geçen cuma özele gittim bir sorun yok dedi kalp atışını dinletti 7+1 hafta dedi 12. Hafta gel ense kalınlığına bakalım dediP papatya5847 canım ne durumdasın ben bebeğimin kalp atışlarını 7+2 de duydum ama bebek 6+5 uyumlu çıktı :) bunada şükür tekrar gelme bekle dediler 12.haftada gidicem ama sağlıklı olduğunu neye göre anlıycaz
Peki başka gittin mi bebeğimizin iyi olup olmadığını nasıl anlıycaz çok fazla değil mi ya 12.haftaya kadarCanım hayırlı olsun bence çok sorun olmaz ölçerken biraz fark oluyo sanırım ben geçen cuma özele gittim bir sorun yok dedi kalp atışını dinletti 7+1 hafta dedi 12. Hafta gel ense kalınlığına bakalım dedi
Canım çıkmış ama silik belli oluyor hayırlı olsun banada dua et 3 gün ar adetime sol kasigim senin dediğini gibi bacağıma kadar vuruyor karnım sis birde başka bisey yok ama sanki adet olacak gibi bi hoş var oldum olacam diyorum her dakkaGüzel hanimlar hepinize merhaba benimde bir sorum olacak sizlere gerçi konu açtım ama bir arkadaş yazdı icim rahat etmedi çok fazla adetimin 3 gün geçmesi sebebiyle sabah test yaptım hafif bir silik çizgi çıktı bir daha tekrarladım tekrar silik çizgi çıktı sanırım hamileyim yarın sağlık ocağında kan vericem sorum şu ki sol kasigimdaki keskin ağrıdan başka hiç bir belirtim yok otururken geçiyor ama yürürken çok sanciyor göğüslerim ne bir dolgunlasma ne bir ağrı ne akıntı vs hiç bir belirti yok 3 gün geçmesine rağmen testin silik çıkmasında kafamı karıştırdı sizce bir sorun varmıdır
Hayırlı olsun var canım banada dua et lütfen 3 gün var adetimeArkadaşlarım bı bakın nolur ben hiç bir şey anlamadım çünkü gebelik varmı
Eki Görüntüle 2864102
Canım bence dert etmeyelim kanaman yoksa şiddetli ağrıların yoksa sorun olmaz dedi doktorPeki başka gittin mi bebeğimizin iyi olup olmadığını nasıl anlıycaz çok fazla değil mi ya 12.haftaya kadar
Çok şükür ne ağrı ne kanama görmedim daha leke felandaCanım bence dert etmeyelim kanaman yoksa şiddetli ağrıların yoksa sorun olmaz dedi doktor
Aynen benim de öyle zaten riskli bir durum olsa doktor sık çağırırdıÇok şükür ne ağrı ne kanama görmedim daha leke felanda
Merhaba genel olarak geçen ay aynı belirtileri yaşadım ama hamile değildim hatta adetim 1 gün gecikince kesin hamileyim dedim ama değildim ama kesinlikle vücudum herzamakinden farklıydı çünkü 5 sene sonra ilk korunmasız ilişkimizdi. Bence vücut kendini hazırlıyor gebeliğe. Bat ne zaman? Hamile de olabilirsiniz tabi ki çünkü ilk gebeliğimde aynı belirtileri yaşamıştımMerhaba bayanlar bende yeniyim .geçen ay Mayıs da kimyasal gebelik geçirdim ve bu Haziran ayında ovulasyon testi yaparak yumurtlama ve çatlama günlerimi degerlendim yumurtlamam 16 17 çatlama 18 Hazirandı benim şuan yaşadıklarım catlamadan sonra 2 gün sonra kasık batmaları başladı bacaklarımda da ağrılar oldu ara ara göğüslerim acımaya başladı dolgunluk hissediyorum bugün yumurtlamanın 8.gunu hala kaşık batmalarım var şuan sırtımda da ağrım var göğüslerim hala acıyor dolgun ve sivilcem çıktı yüzümde diğer gebeligimde de bu belirtiler vardı ama ben hiç gebeliğe yormamıştım şimdi gene aynı belirtiler var acaba erken gebelik testi yapsam yarın ilk idrar ile sonuç çıkar mı? Çok uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen.