Merhabalar öncelikle Allah sağ sağlim kucağıniza almayı nasip etsin
benim regl dönemi ne 4 gün kaldı ama yumurtalamamdan itibaren bazen şiddetli bazen hafifleyen sol kasık ağrısı ve karın kramplarim var aynı zamanda bel ağrısı halsizligimde vardı bugün kafamı nereye koysam gözüm kapanmaya başladı uykuyu çok seven biri de değilim göğüslerimin ucu siyahlasti onu da bugün fark ettim ve küçük kucuk sivilce gibi de değil şişlikler çıkmaya başladı aynı zamanda sızlıyor test yapmam için erken mi bekleyip mi yapayim böyle belirti görüp gebe olan varmı cevaplarsanız çok sevinirim
gulum bak benimde boyleydi adete
Merhabalar öncelikle Allah sağ sağlim kucağıniza almayı nasip etsin
benim regl dönemi ne 4 gün kaldı ama yumurtalamamdan itibaren bazen şiddetli bazen hafifleyen sol kasık ağrısı ve karın kramplarim var aynı zamanda bel ağrısı halsizligimde vardı bugün kafamı nereye koysam gözüm kapanmaya başladı uykuyu çok seven biri de değilim göğüslerimin ucu siyahlasti onu da bugün fark ettim ve küçük kucuk sivilce gibi de değil şişlikler çıkmaya başladı aynı zamanda sızlıyor test yapmam için erken mi bekleyip mi yapayim böyle belirti görüp gebe olan varmı cevaplarsanız çok sevinirim
Gulum bak benimde boyle olmustu adetime 4 5 gun kala gogsumun kararan kisminda kabarciklar ve bu hamileligimde kuruma oldu ve ben cok sasirdim kabuk atmisti resmen ve agriyorud bende vazelin surdm ama benim en belirgini suydu baya adete bir hafta veya daha fazla vardi kahvalti hazrliyordm sabah esimde ekmek almaya gtmisti kizimda benimleydi birden sol tarafima bir agri girdi ama oyle boyle deil sanki bicak batiriyorlar kendim dedim zaten busefer tuttu diye ve gercwkten oyle oldu adet gunumden 3 gun gecmesini bekledim gecti kan verdim 666 cikti insallah seninde gebeliktr canim benim allah olmayan herkese versin insallah