• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri yaşayıp, hamile olduğunu öğrenenler grubu😍😍

Ben belirtilerimi sayarsam burası taşar aslında, 😅

Diğer iki gebeliğimde belirti çok yaşamadım aslında,
İlk bebeğime evlendikten sonra 8ay uğraştım heray öyle kafama takıyodumki olmadı hep hüsran,, sonki ay adet bitti bigün sonra ilişki olmuştu, o ay başkada ilişki olmadı ev taşındık telaşemiz vardı, bidahaki adetim 2gün geçmiş tabi ev taşınma telaşesi yerleşmeydi aklımda hiç yoktu,şunu hatırlıyorum, yeni taşındığımız evde ilk ilişki sırasında canım çok yandı kasık kısmımda batma oldu eşimi ittim yapamam dedim, nasıl bi acıydı anlatamam, aklıma kitapta okuduğum şey geldi eğer gebelik oluştuysa bu şekilde ilişki anında kasıkta batma veya vajinada batma acı hissedilirmiş. Kalktım aldım geldim kştabı eşime okudum, çok heycanlanmıştım, sabah test alıp yaptım silik çizgi çıkmıştı, ertesi gün bidaha yaptım iyice net çıkmıştı öyle öğrendim.

İkinci gebeliktede tek ilişki olmuştu bebek düşünmediğimiz için gün hesabı yapmıyodum olucanı bilmiyodum ogün ilişki sonrası kalkmadım uyuyakalmışım, ozamanda telaşeler vardı bidaha ilişki olmamıştı ve onuda öğrendiğimde 6haftalıktı, daha ilk bebeğim küçük diye nasıl yaparım ederim diyodum ama Allahın verdiğine kıyamazdım, doğurdum, 🤗

Şimdikiyse.
İsteyerek yumurtlama takibiyle oldu, sat 21mayıs, 26 günlük döngüm olarak girdim,
2haziran yumurtlama günümdü, biz 28 ve 31ilişki oldu, 1inde vajinamda kaşıntı yanma başladı, 2sinde yumurtlama günü olmasa hayatta o acıyla ilişki yaşayamazdım, ama psikolojikman ogün olmak zorundaydı ta gününde ilişki olmaması olamazdı:KK70: eşimi zorladım resmen hadi yumurtladım ben gel diye, adamıda telef ettim geçen ay yaaa😂

İstemeyerekte olsa bebek çalıştık, bidahada ilişki olmadı çünkü bendeki kaşıntı yanma feci olmaya başladı, kremle rahatlıyım dedim daha felaket yaptı 10gün çektim bunu, 3 4gündür acım yok denecek kadar az şükür, ama bende mantar hastalığımda peynirimsi akıntı olurdu bu sefer olmadı o, araştırdım vajina yanması kaşıntı belirtidir diyodu, olan ümitlendim, akıntım yumurta akı gibi bazen beyaz bazen şeffaf bazende sarı sümüksü kıvamda oldu hep, halada devam ediyor,,,, 😊

Tahlil yaptırdım 12sinde 5.4 çıktı .idrar testleri hala negatif😀erken ama biliyorum.
Dün kadın doğuma gittim, gebelik görünüyor dedi ama artış varmı pazartesi yaptır dedi, ama ben dayanamoycam Bugün yaptırıcam acile gidicem öğleden sonra.. İnşallah artış vardır🤗
Birinciyle ikincinin arasında ne kadar var canım. Benim de ikinci bebeğim 10 aylık ve ne zaman ilşki oldu hatırlamıyorum bile ramazan da pek Yanyana durmayız ve korunuyoruz ama 6 haftalık gebeymişim ilk defa hiç hissetmedim diğerlerinde bat dam önce anlamıştım hep

Maalesef kızlarrrr 😞 kahverengi lekem geldi işteyken şimdi baktım çoğalmış kahverengi leke bu ay da gitti :duduk:

Maalesef kızlarrrr 😞 kahverengi lekem geldi işteyken şimdi baktım çoğalmış kahverengi leke bu ay da gitti :duduk:
uzulme tatlim vakti gelmemistir her seyin hayirlisi bakalim ben de bekliyorum 1 gun var edet olmama hic belirti de yok mide yanmasi disinda. ben 1 bucuk yildir bekliyorum ilk defa kendimi tuhaf hissediyorum 6 gun kala kan testi verdim ama negatif cikti iki gun once de doktora muayene oldum rahim kalin adet de olabilirsin gebelik de olabilir dedi merakla bekliyorum

uzulme tatlim vakti gelmemistir her seyin hayirlisi bakalim ben de bekliyorum 1 gun var edet olmama hic belirti de yok mide yanmasi disinda. ben 1 bucuk yildir bekliyorum ilk defa kendimi tuhaf hissediyorum 6 gun kala kan testi verdim ama negatif cikti iki gun once de doktora muayene oldum rahim kalin adet de olabilirsin gebelik de olabilir dedi merakla bekliyorum
İnşallah hamilesindir canım bende tuhaf hissediyordum hala tuhafım leke gelince kırmızıya dönerdi dönmedi lekeyi gördüğümde ağrımdan ölürdüm hiç ağrım yok ilginç

İnşallah hamilesindir canım bende tuhaf hissediyordum hala tuhafım leke gelince kırmızıya dönerdi dönmedi lekeyi gördüğümde ağrımdan ölürdüm hiç ağrım yok ilginç
bekle bakalim biraz daha. Gonlum kahverengilerin devaminin gelmemesinden yana tabi ama gelirse de yapcak bisey yok insallah hayirlisiyla saglikli bir bebisin olur da guzel haberlerini aliriz burdan. Bu arada sonuc neden oyle cikmis bilgi verirler aslinda hastaneyi arasan

Sabahlari az da olsa midem bulaniyordu, bi de kasik bakmasi oldu ben de. Ilk defa gecen ay yasamistim.kasik batmasini. Onun disinda regl agrisi gibi rahim kasilmalari yasadim. Suan batima 1 gum var, 4-5 gun once ovulasyon yapayim derken erken gebelik testi yaptigimda gormustum cok cok silik cizgiyi. Dun de kan verdim, yarin tekrar verecegim. Sol kasigim gercekten agriyor sag sola donuk yatamiyorum, Allah.korusun her seye hazirliyorum kendimi..ne gelirse Allahtan..Esime daha soylemedim. Yarindan sonra guzel babalar gunu hediyesi olur, eger degerlerim yukselmisse
Kan sonucun ne çıkmıştı değerin cnm.
Allah allah ben de anlayamadim neden boyle olmuski.. Hayirlisi olsun canim insaallah
Eğer regl olmazsam pazartesi bidaha vericem cnm, birini sağlık ocağından birini acilde verdimya güvenemiyorum sonucada, yada inanmak istemiyorum ne biliyim ya:(
Gerçi dün sanki adet sancısı yaşadım wcde sanırım regl olucam diyorum bide😴
Gününe ne kadar var
16haziran cnm yarın yani
Birinciyle ikincinin arasında ne kadar var canım. Benim de ikinci bebeğim 10 aylık ve ne zaman ilşki oldu hatırlamıyorum bile ramazan da pek Yanyana durmayız ve korunuyoruz ama 6 haftalık gebeymişim ilk defa hiç hissetmedim diğerlerinde bat dam önce anlamıştım hep
1yaş var cnm
Cnm inşallah devamı gelmez, hayırlısı olsun hepümiz için inşallah,, nasip nezamansa rabb'im biliyor biz bişey yapamayız :KK43:
Haber ver mutlaka, hakkınızda hayırlısı inşallah, gönlünden geçen güzellik seninle olur:)
Yerleşme kanamasıdır inşallah cnm ya, devamı gelmemiştir inşallah durum ne.
Bende adet sancısı gibi sancım vardı dün wcde, normalde adet olacağımı wcdeyken afedersin büyük tuvaletimi yaparken aşırı bi sancı oluyo karnımda yapamıyorum o derece batıyo kopuyo bişey sanki, dünde aynı sancıyı yaşadım aha kırmızılar gelicek sanırım aynı sancı dedim😑

Ya ben idrar testi yaptım silik hayalet çizgi belirdi, dalgamı geçiyo bunlar benle, yada benimle oyunmu oynuyo kader😕
Neyse herşeyin hayırlısı diyerek dua ediyordum zaten, olsun olmasın Rabbimin bildiği vardır, herşeye razıyız sonuçta, bu ay olmazsa diğer ay var o olmadı daha diğeri, rabbimden kimse için ümit kesilmez yani🤗

Ya ben idrar testi yaptım silik hayalet çizgi belirdi, dalgamı geçiyo bunlar benle, yada benimle oyunmu oynuyo kader😕
Neyse herşeyin hayırlısı diyerek dua ediyordum zaten, olsun olmasın Rabbimin bildiği vardır, herşeye razıyız sonuçta, bu ay olmazsa diğer ay var o olmadı daha diğeri, rabbimden kimse için ümit kesilmez yani🤗
Canim resim yuklesene cok merak ettim. Bhcg degerinin tam olarak 0.0 cikmasi beni sasirtti en azindan 0.2 falan oluyo. İnsaallah sonucta bir hata vardir canim. Testin resmini yuklersen biz de bakalim canim

Canim resim yuklesene cok merak ettim. Bhcg degerinin tam olarak 0.0 cikmasi beni sasirtti en azindan 0.2 falan oluyo. İnsaallah sonucta bir hata vardir canim. Testin resmini yuklersen biz de bakalim canim
Atayım cnm birazdan, çekimde belli olucakmı bakayımda, evet benide o şaşırttı, enabızda karşılaştır yeri varya oraya basınca son bikaçtane sonuç karşılaştırılıyo hepsi görünüyoe,eski diğerleri 0.4-0.3-0.2 çıkmıştı böyle hep,yani önceleri yapılan betalarda baktımda hiç 0.0 diye değer yok. Bilmiyorum, tutunamadan gittimi bebiş ondanmı oldu, eğer kanamam başlarsa feci ağrı yaşıycam bundan eminim. Dünden beri kalmadan yatıyorum korkuyorum da sanki hala bi ümitle belki varsa turunsun bişey olmasın diyorum😪

Filtresizde belli oldu sanırım ,flaşla çektim sadece,, artık bişeye inanasım kalmadı benim ya🤕
IMG_20190615_080311.webp

Filtresizde belli oldu sanırım ,flaşla çektim sadece,, artık bişeye inanasım kalmadı benim ya🤕
Eki Görüntüle 2279026
Canım çizgi hemen mi belirdi? İnşallah değildir ama Kimyasal olabilir belki.. ama merak etme değerin çok yükselmediği için sandığındaki gibi çok ağrın olmaz, normal adet olarak atılır.

Doktora ne zaman gidecektin? Bi git de emin ol umarım hatalıdır sonuç 🙏

Eki Görüntüle 2279026
Evet canim belli oluyor cizgi benim de kafam ksristi. İnsaallah sonuc hatalidir canim. Adetinin gecmesini bekle sonra adet olmazsan tekrar kan tahlili yaptir. Bu arada yine de dikkatli ol canim insaallah guzel sonuc alirsin

Canım çizgi hemen mi belirdi? İnşallah değildir ama Kimyasal olabilir belki.. ama merak etme değerin çok yükselmediği için sandığındaki gibi çok ağrın olmaz, normal adet olarak atılır.

Doktora ne zaman gidecektin? Bi git de emin ol umarım hatalıdır sonuç 🙏
Yok cnm anında belirmedi yarım saat geçmiştir tahminen saate bakmadım, bişey çıkmadı diye koydum uzandım bi müddet, sonra wcye gidicem diye kalkınca baktım,
Dr a29unda sıra vardı dün, ogüne almıştım, ama sağlık ocağına adet olmazsam pazartesi giderim diyodum tekrar vermeye, gerçi wcdeki sancıdan sonra pek ümidimde kalmadı gelicek sanırım, 2yıl içinde kimyasal düşük iki kere yapmıştım ben cnm ama ozaman ağrım olmamıştı, bikaçgün öncesinde betalarda sonuç negatifti hep, ama 2sene önceki betada değerim 90çıkan gebelikteki düşükte baya bi ağrı çektim. 8gün kanamam sürmüştü bide, bu seferde kana geçtiyse gebelik ki beta onu gösteriyordu, bundada biraz ağrılı ve uzun kanamalı bi süreç beni bekliyor demektir😑
Bidahaki aya deneme hevesimde olmuyo böyle olunca, nedense hep böyle hüsranla sonuçlanıcak psikolojisi doğuyor, kendim için değilde çocuklarım çok üzüldü ama beni teselli etmeye çalıştılar bide😓
Evet canim belli oluyor cizgi benim de kafam ksristi. İnsaallah sonuc hatalidir canim. Adetinin gecmesini bekle sonra adet olmazsan tekrar kan tahlili yaptir. Bu arada yine de dikkatli ol canim insaallah guzel sonuc alirsin
Yatıyorum devamlı, kalkasımda yok zaten, ama ümidimde gitti nedense cnm ya, herşeyin hayırlısı ne diyim. 🤒🤕😷😫😓

Yok cnm anında belirmedi yarım saat geçmiştir tahminen saate bakmadım, bişey çıkmadı diye koydum uzandım bi müddet, sonra wcye gidicem diye kalkınca baktım,
Dr a29unda sıra vardı dün, ogüne almıştım, ama sağlık ocağına adet olmazsam pazartesi giderim diyodum tekrar vermeye, gerçi wcdeki sancıdan sonra pek ümidimde kalmadı gelicek sanırım, 2yıl içinde kimyasal düşük iki kere yapmıştım ben cnm ama ozaman ağrım olmamıştı, bikaçgün öncesinde betalarda sonuç negatifti hep, ama 2sene önceki betada değerim 90çıkan gebelikteki düşükte baya bi ağrı çektim. 8gün kanamam sürmüştü bide, bu seferde kana geçtiyse gebelik ki beta onu gösteriyordu, bundada biraz ağrılı ve uzun kanamalı bi süreç beni bekliyor demektir😑
Bidahaki aya deneme hevesimde olmuyo böyle olunca, nedense hep böyle hüsranla sonuçlanıcak psikolojisi doğuyor, kendim için değilde çocuklarım çok üzüldü ama beni teselli etmeye çalıştılar bide😓

Yatıyorum devamlı, kalkasımda yok zaten, ama ümidimde gitti nedense cnm ya, herşeyin hayırlısı ne diyim. 🤒🤕😷😫😓
Yarım saat sonra çıkmış olması düşündürücü canım. Ben de üç ay önce kimyasal yaşamıştım değerim 27’yr kadar çıkmıştı ama ağrım olmadı.. neyse hayırlısı olsun 🙏

Canim benim.persembe gunu aksam baktirdim degerim.16 idi, bugun sabah baktirdim 19. Kimyasal sanirim :((*

Yarım saat sonra çıkmış olması düşündürücü canım. Ben de üç ay önce kimyasal yaşamıştım değerim 27’yr kadar çıkmıştı ama ağrım olmadı.. neyse hayırlısı olsun 🙏
Evet cnm düşündürücü, bekleyip görücem, bugün olıcak sanırım hissediyorum lekelenme başladı😝
Canim benim.persembe gunu aksam baktirdim degerim.16 idi, bugun sabah baktirdim 19. Kimyasal sanirim :((*
Çok üzüldüm cnm yaa, inşallah tutunur dikkat et, günün geçmişmiydi, benim yarındı lekelenme başladı sanırım peçeteye silince az bişey geldi sabah😐

Evet cnm düşündürücü, bekleyip görücem, bugün olıcak sanırım hissediyorum lekelenme başladı😝

Çok üzüldüm cnm yaa, inşallah tutunur dikkat et, günün geçmişmiydi, benim yarındı lekelenme başladı sanırım peçeteye silince az bişey geldi sabah😐
Gunum yarin gececek, doktor artmaz daha dedi. Fena doktor degildi ya. Hic aklimda olmadan sevdim kadini :) uzuldum ama yapacak bise yok!

Back
X