• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri yaşayıp, hamile olduğunu öğrenenler grubu😍😍

Canım merhaba nasılsın. Beni hatırladın mı bilemiyorum ama ben de 3. İçin bekleyenlerdendim. Ne durumdasın uzun zamandır girip uzun uzun bakamadım konulara. Var mı Bi gelişme inşaallah kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.
Hatırlamaz olurmuyum cnm, burda ilk karşılaştıklarımdansın🤗
Henüz bi gelişme yok bu ayda olmadı, adetim bugün tamamıyla bitti 4.cü gün, gerçi bu sefer bi tuhaftı 2gün sürdü ilk gün aşırı büyük parçalar düşürdüm löp löp, kan değerim 0dı kimyasal olsa değer görünürdü azda olsa diyorum, inşallah değilmiştir, işin garibi 2.ci günde löp diye yine deriyle karışık pıhtılı parçalar düştü pedime, çok garipti anlam veremedim, az az geldi kanamam zaten günde 4 5pedden fazla kullanan ben 1pedi bile doldurmadı, son 2gündürde az az leke şeklinde gelmeye devam etti bugün iyice kesildi akşam, banyomu yaptım, sırf meraktan dün yine kan verdim yine 0çıktı, içim tamamen rahatladı, az önce wcde uzayan akıntımı farkettim, dedim acaba yumurtlama bu günmü başlıyor, günü değerlendiricem sabah, bu ay gün aşırı deniycez, yok 14.cü günmüş oymuş buymuş demeden gelişine bırakıcam artık, buraya çok girmemeye çalışıyorum kafamı başka şeylere vericem gerçekten etkiliyor okumak beni, okullarda açılıyor çocukların okuluydu dersleriydi derken kafamdan atarım zaten😃olursa rabbimden, olmazsada rabbimden, herşeyin zamanı vardır, bigün mutlaka olucak 3. mucizeme kavuşucam inşallah, Allah tüm isteyenlere en hayırlı engüzel zamanda nasip etsin.🤗.

Çenem düştü uzattım kusura bakma, sağol düşündüğün sorduğun için, inşallah bigün güzel haberlerle dönerim buraya,benden böyle işte, senin hamişlik nasıl gidiyor bakalım, herşey yolunda mi 3.yolculuk baya ilerlemiş maşallah😍😍

Son düzenleme:
ya erken yapmamak mantıklı ama kimyasal yaşamış biri sürekli kimyasal yaşıyorsa artık ciddi incelenemesi gereken bir konuya dönüşeceğinden olay bu yüzden bakmak bence daha mantıklı.. ben kimyasal yaşadım ve tam beklenen günde adet oldum mesela, değerim çok yükselmemişti. bakmasaydım kimyasal olduğunu bilemeyecektim.
Drum demiştiki kimyasalı kadınların çoğu yaşıyor heray, ama farkına varmıyor bile, sessiz düşük diyoruz buna zararı yok gebelikten bile saymıyoruz bunu,
Oyüzden bence gerek yok diye düşümdüm erken teste, ama suda var oyönden düşünğrsek, bebek isteyen biri için takip amaçlı tabiki yapılabilir, hani arka arkaya kimyasallarda inceleme gerekir diye, ama kimyasalsa zaten kanamanın yoğunluğundan yada şiddetli ağrısından düşen parçalardan herşeyden anlaşılır, bunlar bellidir zaten, erkenden test yapmaya gerek yok, şu 3aylık denememde bile anladımki testler sadece hayal kırıklığı, gebeysen zaten adetin gecikicek sabır en güzeli vede heycanlı bence😍😍yinede herkez kendi bilir nasıl istiyorsa yapabilir biz karışamayız, fikir veriyoruz sadece🤗😊

Hatırlamaz olurmuyum cnm, burda ilk karşılaştıklarımdansın🤗
Henüz bi gelişme yok bu ayda olmadı, adetim bugün tamamıyla bitti 4.cü gün, gerçi bu sefer bi tuhaftı 2gün sürdü ilk gün aşırı büyük parçalar düşürdüm löp löp, kan değerim 0dı kimyasal olsa değer görünürdü azda olsa diyorum, inşallah değilmiştir, işin garibi 2.ci günde löp diye yine deriyle karışık pıhtılı parçalar düştü pedime, çok garipti anlam veremedim, az az geldi kanamam zaten günde 4 5pedden fazla kullanan ben 1pedi bile doldurmadı, son 2gündürde az az leke şeklinde gelmeye devam etti bugün iyice kesildi akşam, banyomu yaptım, sırf meraktan dün yine kan verdim yine 0çıktı, içim tamamen rahatladı, az önce wcde uzayan akıntımı farkettim, dedim acaba yumurtlama bu günmü başlıyor, günü değerlendiricem sabah, bu ay gün aşırı deniycez, yok 14.cü günmüş oymuş buymuş demeden gelişine bırakıcam artık, buraya çok girmemeye çalışıyorum kafamı başka şeylere vericem gerçekten etkiliyor okumak beni, okullarda açılıyor çocukların okuluydu dersleriydi derken kafamdan atarım zaten😃olursa rabbimden, olmazsada rabbimden, herşeyin zamanı vardır, bigün mutlaka olucak 3. mucizeme kavuşucam inşallah, Allah tüm isteyenlere en hayırlı engüzel zamanda nasip etsin.🤗.

Çenem düştü uzattım kusura bakma, sağol düşündüğün sorduğun için, inşallah bigün güzel haberlerle dönerim buraya,benden böyle işte, senin hamişlik nasıl gidiyor bakalım, herşey yolunda mi 3.yolculuk baya ilerlemiş maşallah😍😍
İnşaallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız canım. Benim iyi gidiyo cok şükür Bi kızım daha olacak Allah kısmet ederse. Heyecanla bekliyoruz ailemizin en minik üyesini🥰 darısı bekleyen herkese inşaallaj

Merhabalar
Biraz baktımda birşey sormak istiyorum ovulasyon zamanı biraz akıntım oldu şuann hiç yok 3 4 gündür normal akıntıydı. Değerlendirdik ama deprem dolayısıyla atladıgımız günlerde oldu. Ovu günlerinden beri sol kaıskta batma vardı bir huzursuzluk var gibi kasığımda bugün iş güç aç kaldım ama karnım şiş gögsüm acıyor ama bir kaç aydır ovu zamanı adete kadar oluyor. Önceden de batmalar oldu ama bu sefer çok sık oldu böyle keskün değil acı verici değil ama sanki minik batmalar şimdi sağ tarafta hafif arada agrı var.

Şimdi merak ettiğim şu ben ilk gebeliğimde bir defa baş dönmesi ve aşırı kasık agrısı yasamıstım ama ne tür bilmiyorum unutmusum tek bildiğim adet olacagım sandığım için 10 gün agrım olmustu en sonunda adet olamıyorum diye gitmiştim beni tek şüphe ettiren gögsümdeki acıydı kolum değse gözümden yaş akardı. Bu batmalar gebe olmayanlarda da bir kaç gün sürüyormu aynı kasıkta? Ve gebeler agrılarınız tek tarafta mıydı? Birde akıntınız var mıydı kesilmeden mi devam etti yoksa adete dogru yada sonrası mı arttı? Her ay akıntım olurdu bu ay yok hatta adet Öncesi bile akıntım olurdu.

Back
X