Ben belirtilerimi sayarsam burası taşar aslında,
Diğer iki gebeliğimde belirti çok yaşamadım aslında,
İlk bebeğime evlendikten sonra 8ay uğraştım heray öyle kafama takıyodumki olmadı hep hüsran,, sonki ay adet bitti bigün sonra ilişki olmuştu, o ay başkada ilişki olmadı ev taşındık telaşemiz vardı, bidahaki adetim 2gün geçmiş tabi ev taşınma telaşesi yerleşmeydi aklımda hiç yoktu,şunu hatırlıyorum, yeni taşındığımız evde ilk ilişki sırasında canım çok yandı kasık kısmımda batma oldu eşimi ittim yapamam dedim, nasıl bi acıydı anlatamam, aklıma kitapta okuduğum şey geldi eğer gebelik oluştuysa bu şekilde ilişki anında kasıkta batma veya vajinada batma acı hissedilirmiş. Kalktım aldım geldim kştabı eşime okudum, çok heycanlanmıştım, sabah test alıp yaptım silik çizgi çıkmıştı, ertesi gün bidaha yaptım iyice net çıkmıştı öyle öğrendim.
İkinci gebeliktede tek ilişki olmuştu bebek düşünmediğimiz için gün hesabı yapmıyodum olucanı bilmiyodum ogün ilişki sonrası kalkmadım uyuyakalmışım, ozamanda telaşeler vardı bidaha ilişki olmamıştı ve onuda öğrendiğimde 6haftalıktı, daha ilk bebeğim küçük diye nasıl yaparım ederim diyodum ama Allahın verdiğine kıyamazdım, doğurdum,
Şimdikiyse.
İsteyerek yumurtlama takibiyle oldu, sat 21mayıs, 26 günlük döngüm olarak girdim,
2haziran yumurtlama günümdü, biz 28 ve 31ilişki oldu, 1inde vajinamda kaşıntı yanma başladı, 2sinde yumurtlama günü olmasa hayatta o acıyla ilişki yaşayamazdım, ama psikolojikman ogün olmak zorundaydı ta gününde ilişki olmaması olamazdı

eşimi zorladım resmen hadi yumurtladım ben gel diye, adamıda telef ettim geçen ay yaaa
İstemeyerekte olsa bebek çalıştık, bidahada ilişki olmadı çünkü bendeki kaşıntı yanma feci olmaya başladı, kremle rahatlıyım dedim daha felaket yaptı 10gün çektim bunu, 3 4gündür acım yok denecek kadar az şükür, ama bende mantar hastalığımda peynirimsi akıntı olurdu bu sefer olmadı o, araştırdım vajina yanması kaşıntı belirtidir diyodu, olan ümitlendim, akıntım yumurta akı gibi bazen beyaz bazen şeffaf bazende sarı sümüksü kıvamda oldu hep, halada devam ediyor,,,,
Tahlil yaptırdım 12sinde 5.4 çıktı .idrar testleri hala negatif

erken ama biliyorum.
Dün kadın doğuma gittim, gebelik görünüyor dedi ama artış varmı pazartesi yaptır dedi, ama ben dayanamoycam Bugün yaptırıcam acile gidicem öğleden sonra.. İnşallah artış vardır