Erken gebelik belirtileri yaşayıp, hamile olduğunu öğrenenler grubu😍😍

Merhaba Benim de adetim 2 gün gecikti ve sonrasında çok az leke gibi akıntı geldi 3 gün kesik kesin az az sürdü ve sonra kesildi Adet kanaması gibi değildi bende hiç beklemeden kan testi yaptım negatif çıktı acaba geç döllenme diye böyle olmuş olabilir mi kasıklarım karnım çok agrıyor göğüs uçlarım belirgin oldu mide bulantım da var

Olabilir iki gün sonra tekrar test yap bakalım ya da kan yap

Adet oldum canım kasık ağrım var belirtiler bu ay tuhaftı ama sonu kırmızılar çok takılmamak lazımmış

Canim adet oldun mu. Senin bat bugundu diye hatirliyorum

Canim adet oldun mu. Senin bat bugundu diye hatirliyorum
Oldum cnm, aşırı yoğun oldu ama çok ağrım oldu, heleki dün gece 4te yatmıştım sabah 10da bi uyandım wcye gidicem diye, yatak batmış, wcde de şok oldum ,gece için olan pedimde kuru alan kalmamıştı, ilk defa bukadar dolu gördüm nezamandır normalde gece sabaha kadar batmazdım böyle,dünü 1.ci gün olarak saydım artık adet gününü, bugün 2.gün hala yoğun oluyor, öğlen aşırı büyük pıhtılı kan aktı hissettim wcye gittim baya büyük parçaydı, ama deri gibi değil sadece akciğer gibi parça, pıhtıydı sanırım. Tamamen temizlensin içim aman, bide ne olur ne olmaz yarın yine beta yaptırıcam, kafam rahat etsin,adet bitiminden sonra gün aşırı deneriz artık, ve bu ay kafamada takmıycam buraya biraz ara vermem lazım girdikçe kafama giriyor çünkü, 2-3 ay denerim olmazsa sağlık olsun demekki rabb'im nasip etmicekmiş der yolumuza bakarız, zaten olursada eşimede çocuklarımada söylemicem bu sefer gerçekten onlarda hüsrana uğruyorlar, herşey kesinleşmeden bişey demiycem kesinlikle :) hakkımızda hayırlısı,,

cccanim kafan rahatlayinca olur insaallah. Ben de her hamileligi.de vu asiri denedim canim hic yumurtlama hesabi yapmadim bu ay da oyle dene. Cocuklarinin bu beklentisi karsiliksiz kalmaz insaallah canim. Arada gelip durumlardan ha erdar et bizi de merak ederiz. İnsaallah saglikla guzel haberlerini aliriz canim

Kızlar bende belirti varmı bilmiyorum 5 gün kaldı adete :)

Değişik olan şey

sadece bi içecek var normalde boş içemem ama enteresan bi şekilde 2 3 bardak üst üste içiyorum :)

Böyle hararetim varmış gibi

bide karnım ağrıyor ara ara 5 gün olmasına rağmen

Göğüslerim de yanlarından ağrıyor

Tabi bunların hepsi adet öncesi de oluyor

Sadece içecek hariç

Benim beta da 6dan 0 a düştü dört günde. ilk gebelik olacaktı çok heyecanlanmıştım. Nasip değilmiş

Kızlar herkese günaydınlar,ben de bişey danışmak istiyorum bu konu yüzünden stres uyutmuyor adete 5 gün kala lekelenme başladı hiç böyle erken görmedim daha önce şu anda 3 gün var ara ara yine oluyor .Yerleşme olabilir mi ? Boşuma umut etmek istemiyorum Yoksa adet öncesi lekeler mi, yaşayan fikri olan varsa çok sevinirim

canim benim bekle biraz ben de iki ay once 4 gun once adet olmustum leke leke gelmisti sonra adete donusmustu o zaman sehir disindaydim ve cok etkiliyo gercekten.. tabi yerleşme de olabilir ona da cok benziyo sen biraz daha beklemeye calis adetin gelmezse gunun gecince test yap en iyi boyle anlarsin

Bekliyorum canım da çok stresliyim ilk defa bu kadar umut edici belirtiler yaşıyorum . Bu ay bir gün denize de girdim o mu etkiledi acaba ?sen daha önce yerleşme kanaması yaşadın mu canımm

Bekliyorum canım da çok stresliyim ilk defa bu kadar umut edici belirtiler yaşıyorum . Bu ay bir gün denize de girdim o mu etkiledi acaba ?sen daha önce yerleşme kanaması yaşadın mu canımm
yok tatlim ben hic hamile kalmadim ki okudugum kadariyla soyledim olabilir ama sen yine de bikac gun bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…