Olabilir iki gün sonra tekrar test yap bakalım ya da kan yapMerhaba Benim de adetim 2 gün gecikti ve sonrasında çok az leke gibi akıntı geldi 3 gün kesik kesin az az sürdü ve sonra kesildi Adet kanaması gibi değildi bende hiç beklemeden kan testi yaptım negatif çıktı acaba geç döllenme diye böyle olmuş olabilir mi kasıklarım karnım çok agrıyor göğüs uçlarım belirgin oldu mide bulantım da var
Adet oldum canım kasık ağrım var belirtiler bu ay tuhaftı ama sonu kırmızılar çok takılmamak lazımmışKan sonucun ne çıkmıştı değerin cnm.
Eğer regl olmazsam pazartesi bidaha vericem cnm, birini sağlık ocağından birini acilde verdimya güvenemiyorum sonucada, yada inanmak istemiyorum ne biliyim ya
Gerçi dün sanki adet sancısı yaşadım wcde sanırım regl olucam diyorum bide
16haziran cnm yarın yani
1yaş var cnm
Cnm inşallah devamı gelmez, hayırlısı olsun hepümiz için inşallah,, nasip nezamansa rabb'im biliyor biz bişey yapamayız
Haber ver mutlaka, hakkınızda hayırlısı inşallah, gönlünden geçen güzellik seninle olur:)
Yerleşme kanamasıdır inşallah cnm ya, devamı gelmemiştir inşallah durum ne.
Bende adet sancısı gibi sancım vardı dün wcde, normalde adet olacağımı wcdeyken afedersin büyük tuvaletimi yaparken aşırı bi sancı oluyo karnımda yapamıyorum o derece batıyo kopuyo bişey sanki, dünde aynı sancıyı yaşadım aha kırmızılar gelicek sanırım aynı sancı dedim
Hic denemedim canim. Bu arada bransin ne canim ben de ogretmenim de. Ve bat ne zamandi senin ben orayi kacirdim sanirimHanımlar evde doğal gebelik testi deneyenler oldu mu
Bilişim. Bat 23 haziran daha varHic denemedim canim. Bu arada bransin ne canim ben de ogretmenim de. Ve bat ne zamandi senin ben orayi kacirdim sanirim
Canim adet oldun mu. Senin bat bugundu diye hatirliyorumAtayım cnm birazdan, çekimde belli olucakmı bakayımda, evet benide o şaşırttı, enabızda karşılaştır yeri varya oraya basınca son bikaçtane sonuç karşılaştırılıyo hepsi görünüyoe,eski diğerleri 0.4-0.3-0.2 çıkmıştı böyle hep,yani önceleri yapılan betalarda baktımda hiç 0.0 diye değer yok. Bilmiyorum, tutunamadan gittimi bebiş ondanmı oldu, eğer kanamam başlarsa feci ağrı yaşıycam bundan eminim. Dünden beri kalmadan yatıyorum korkuyorum da sanki hala bi ümitle belki varsa turunsun bişey olmasın diyorum
Oldum cnm, aşırı yoğun oldu ama çok ağrım oldu, heleki dün gece 4te yatmıştım sabah 10da bi uyandım wcye gidicem diye, yatak batmış, wcde de şok oldum ,gece için olan pedimde kuru alan kalmamıştı, ilk defa bukadar dolu gördüm nezamandır normalde gece sabaha kadar batmazdım böyle,dünü 1.ci gün olarak saydım artık adet gününü, bugün 2.gün hala yoğun oluyor, öğlen aşırı büyük pıhtılı kan aktı hissettim wcye gittim baya büyük parçaydı, ama deri gibi değil sadece akciğer gibi parça, pıhtıydı sanırım. Tamamen temizlensin içim aman, bide ne olur ne olmaz yarın yine beta yaptırıcam, kafam rahat etsin,adet bitiminden sonra gün aşırı deneriz artık, ve bu ay kafamada takmıycam buraya biraz ara vermem lazım girdikçe kafama giriyor çünkü, 2-3 ay denerim olmazsa sağlık olsun demekki rabb'im nasip etmicekmiş der yolumuza bakarız, zaten olursada eşimede çocuklarımada söylemicem bu sefer gerçekten onlarda hüsrana uğruyorlar, herşey kesinleşmeden bişey demiycem kesinlikle :) hakkımızda hayırlısı,,Canim adet oldun mu. Senin bat bugundu diye hatirliyorum
Oldum cnm, aşırı yoğun oldu ama çok ağrım oldu, heleki dün gece 4te yatmıştım sabah 10da bi uyandım wcye gidicem diye, yatak batmış, wcde de şok oldum ,gece için olan pedimde kuru alan kalmamıştı, ilk defa bukadar dolu gördüm nezamandır normalde gece sabaha kadar batmazdım böyle,dünü 1.ci gün olarak saydım artık adet gününü, bugün 2.gün hala yoğun oluyor, öğlen aşırı büyük pıhtılı kan aktı hissettim wcye gittim baya büyük parçaydı, ama deri gibi değil sadece akciğer gibi parça, pıhtıydı sanırım. Tamamen temizlensin içim aman, bide ne olur ne olmaz yarın yine beta yaptırıcam, kafam rahat etsin,adet bitiminden sonra gün aşırı deneriz artık, ve bu ay kafamada takmıycam buraya biraz ara vermem lazım girdikçe kafama giriyor çünkü, 2-3 ay denerim olmazsa sağlık olsun demekki rabb'im nasip etmicekmiş der yolumuza bakarız, zaten olursada eşimede çocuklarımada söylemicem bu sefer gerçekten onlarda hüsrana uğruyorlar, herşey kesinleşmeden bişey demiycem kesinlikle :) hakkımızda hayırlısı,,
[/Q
Henüz çok erken. Takipte olun. Önümüzdeki hafta tekrar kan verin.En az 14 gün geçmeli yumurtlamanın üzerinden diye biliyorumKızlar bugün kan verdim sonuç b hcg 2. Yumurtlamanın üzerindne 6 gün geçti. Gebelik hayallerim suya düşmeli mi
Peki teşekkür ederimHenüz çok erken. Takipte olun. Önümüzdeki hafta tekrar kan verin.En az 14 gün geçmeli yumurtlamanın üzerinden diye biliyorum
Oldum cnm, aşırı yoğun oldu ama çok ağrım oldu, heleki dün gece 4te yatmıştım sabah 10da bi uyandım wcye gidicem diye, yatak batmış, wcde de şok oldum ,gece için olan pedimde kuru alan kalmamıştı, ilk defa bukadar dolu gördüm nezamandır normalde gece sabaha kadar batmazdım böyle,dünü 1.ci gün olarak saydım artık adet gününü, bugün 2.gün hala yoğun oluyor, öğlen aşırı büyük pıhtılı kan aktı hissettim wcye gittim baya büyük parçaydı, ama deri gibi değil sadece akciğer gibi parça, pıhtıydı sanırım. Tamamen temizlensin içim aman, bide ne olur ne olmaz yarın yine beta yaptırıcam, kafam rahat etsin,adet bitiminden sonra gün aşırı deneriz artık, ve bu ay kafamada takmıycam buraya biraz ara vermem lazım girdikçe kafama giriyor çünkü, 2-3 ay denerim olmazsa sağlık olsun demekki rabb'im nasip etmicekmiş der yolumuza bakarız, zaten olursada eşimede çocuklarımada söylemicem bu sefer gerçekten onlarda hüsrana uğruyorlar, herşey kesinleşmeden bişey demiycem kesinlikle :) hakkımızda hayırlısı,,
Hayırlısı olsunBenim beta da 6dan 0 a düştü dört günde.ilk gebelik olacaktı çok heyecanlanmıştım. Nasip değilmiş
canim benim bekle biraz ben de iki ay once 4 gun once adet olmustum leke leke gelmisti sonra adete donusmustu o zaman sehir disindaydim ve cok etkiliyo gercekten.. tabi yerleşme de olabilir ona da cok benziyo sen biraz daha beklemeye calis adetin gelmezse gunun gecince test yap en iyi boyle anlarsinKızlar herkese günaydınlar,ben de bişey danışmak istiyorum bu konu yüzünden stres uyutmuyoradete 5 gün kala lekelenme başladı hiç böyle erken görmedim daha önce şu anda 3 gün var ara ara yine oluyor .Yerleşme olabilir mi ? Boşuma umut etmek istemiyorum Yoksa adet öncesi lekeler mi, yaşayan fikri olan varsa çok sevinirim
Bekliyorum canım da çok stresliyim ilk defa bu kadar umut edici belirtiler yaşıyorum . Bu ay bir gün denize de girdim o mu etkiledi acaba ?sen daha önce yerleşme kanaması yaşadın mu canımmcanim benim bekle biraz ben de iki ay once 4 gun once adet olmustum leke leke gelmisti sonra adete donusmustu o zaman sehir disindaydim ve cok etkiliyo gercekten.. tabi yerleşme de olabilir ona da cok benziyo sen biraz daha beklemeye calis adetin gelmezse gunun gecince test yap en iyi boyle anlarsin
yok tatlim ben hic hamile kalmadim ki okudugum kadariyla soyledim olabilir ama sen yine de bikac gun bekleBekliyorum canım da çok stresliyim ilk defa bu kadar umut edici belirtiler yaşıyorum . Bu ay bir gün denize de girdim o mu etkiledi acaba ?sen daha önce yerleşme kanaması yaşadın mu canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?