• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2022 erken gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durumunuz nedir? Regl gecikti mi
Öncelikle hayırlı olsun çok mutlu oldum sizin adınıza 💕 ben henüz olmadım ama yine enfeksiyon olmuşum veya taş düşüyorum emin değilim :( yarin ilk iş üroloji gitmek olacak. Gece uykumdan uyandırdı sancı cok kotuydu. İdrar yolu enfeksiyonu regl gecikmesi yapar mi acaba ya bilen var mı?

Öncelikle hayırlı olsun çok mutlu oldum sizin adınıza 💕 ben henüz olmadım ama yine enfeksiyon olmuşum veya taş düşüyorum emin değilim :KK43: yarin ilk iş üroloji gitmek olacak. Gece uykumdan uyandırdı sancı cok kotuydu. İdrar yolu enfeksiyonu regl gecikmesi yapar mi acaba ya bilen var mı?
Geçmiş olsun ben de bir ara oldum idrardan kan geliyordu. Çok acı veriyor. Dr iki ilaç verdi 3 günde söktü. Bence gecikmem olmamıştı

Geçmiş olsun ben de bir ara oldum idrardan kan geliyordu. Çok acı veriyor. Dr iki ilaç verdi 3 günde söktü. Bence gecikmem olmamıştı
Tesekkur ederim normalde yarin regl olmam lazım ama henüz gelecek gibi görünmüyor hem gebelik hem de böylesi bir enfeksiyonu aynı anda mı yaşıyorum bilmiyorum olabilir mi acaba oyle bisey

Migren ama belli olmaz ki ne zaman tutacağı. Mide yanması ilaçlarım yan etkisi olabilir. Benim de 8 gün kalmış mesela adetin aynısını hissediyorum hala. Ara ara midem bulanacak gibi oluyor olmuyor ama. Çevremdeklier ilk belirti olarak baş dönmesi diyorlar
Kişiden kişiye göre değişir çok şükür benim hiç baş dönmem olmadı ki mide bulantımda 6 7. Haftadan sonra biraz biraz başladı

Kişiden kişiye göre değişir çok şükür benim hiç baş dönmem olmadı ki mide bulantımda 6 7. Haftadan sonra biraz biraz başladı
Anladım daha çok erken olduğunu düşünüyorum. Umarım vardır da ne zaman olursa ağrılar baş üstüne 🥰

Aşılama yapmış mıydınız
Yok henüz hiç tedaviye başlamadık 2 senelik evliyiz kendiliğinden olur demisti doktor geçen sene. Cok yoğun çalışıyoruz o nedenle de açıkçası biraz daha erteledim tedaviyi. Eylülde baslicam tedaviye o zamana kadar doğal yolla olmazsa

canım bende çok takıyorum çok belirtilerimde var hiçte psikolojik olacak şeyler değil sağ kasığım inanılmaz derecede ağrıyor göğüslerim 10 gündür dolgunluk ve ağrıyor 50 kilo olan ben şimdi her saat acıkıyorum. Erkenden gittim galiba hem test tutum hem de kan tahlili verdim ikisi de negatif maalesef çok üzülüyorum bakalım daha adetime çok var

canım bende çok takıyorum çok belirtilerimde var hiçte psikolojik olacak şeyler değil sağ kasığım inanılmaz derecede ağrıyor göğüslerim 10 gündür dolgunluk ve ağrıyor 50 kilo olan ben şimdi her saat acıkıyorum. Erkenden gittim galiba hem test tutum hem de kan tahlili verdim ikisi de negatif maalesef çok üzülüyorum bakalım daha adetime çok var
Adetinize kac gun var

Benim de aşılamadan sonra göğüste büyüme kasıkta kasılma ve gaz olmuştu. Testim hafif pozitif görünüyor. Yarın sabah yine yapıcam. Salı da kan vericem. Regle 7 gün kaldı

Back
X