- 6 Kasım 2020
- 334
- 158
- 28
İnşallah şu kötü seneryoları atarsam kafamdan boş gebelik gibi bebeğin kalbinin atmaması gibi sürekli beynimde kötü şeyler varDeğeriniz çok güzel yükselmiş sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah şu kötü seneryoları atarsam kafamdan boş gebelik gibi bebeğin kalbinin atmaması gibi sürekli beynimde kötü şeyler varDeğeriniz çok güzel yükselmiş sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşaallah
Canım naptıınCanım peki alttan bakınca mı gördü keseyi yoksa üstten mi baktı
Maalesef ki o senaryoların hepsi bnm kafamda da dönüyor sürekli düşünme halindeyim uykularım kaçıyo artık daha önceden kaybım olmasa bu kadar evhamlı olmazdım belki ama öylede olunca daha da bi tedirgin oluyo insan hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur inşaallahİnşallah şu kötü seneryoları atarsam kafamdan boş gebelik gibi bebeğin kalbinin atmaması gibi sürekli beynimde kötü şeyler var
Aminn inşallah canım ama benim kan degerlerime hiç bir seyime bakılmadi direk aspirin ve progesteran başlattı iğne falan yapıldı ben ilk oğlumda progesteran ve iğne tedavisi gördüm ama asprin hiç kullanmadım aspirin bazen kesede anormal kanamalarda yol acabiliyormus aslında bundan korktuğum için aspirin kullanmak istemiyorumHadi ya düşüğün varsa başla ilaçları o zaman ya her ihtimale karşı rabbim buna sağlık versin kucağına almayı nasip etsin
Canım tamamen unutmuşum biraz bulantılar başladı da halim yok buraya bile bakamıyorum. Doktora gittim nerdeyse hiç ilgilenmedi çöl kötüydü gerçekten karından baktı keseyi göremedi kan tahlili yaptın mı kaç falan diye sordu yüksek olduğunu anlayınca mesane boş hiç idrar yok göremiyorum alttan bakıcam dedi Alttan bakınca bebeği de gördü kalp atışı da başlamış dedi ama bana bir şey göstermedi sadece bir ultrason fotoğrafı zaten 5 saniye sürdü bakması tahlilde çok az enfeksiyon çıktı oma rağmen 2 antibiyotik yazdı ben de güvenemedim içmedim cuma günü başka doktora gideceğim içim rahat etmediCanım naptıın
Karından nasıl görmedi ya keseyi bile miCanım tamamen unutmuşum biraz bulantılar başladı da halim yok buraya bile bakamıyorum. Doktora gittim nerdeyse hiç ilgilenmedi çöl kötüydü gerçekten karından baktı keseyi göremedi kan tahlili yaptın mı kaç falan diye sordu yüksek olduğunu anlayınca mesane boş hiç idrar yok göremiyorum alttan bakıcam dedi Alttan bakınca bebeği de gördü kalp atışı da başlamış dedi ama bana bir şey göstermedi sadece bir ultrason fotoğrafı zaten 5 saniye sürdü bakması tahlilde çok az enfeksiyon çıktı oma rağmen 2 antibiyotik yazdı ben de güvenemedim içmedim cuma günü başka doktora gideceğim içim rahat etmedi
Bende de çıktı enfeksiyon bir şey yazmadı bol su iç dedi araştırmadan içmeKarından nasıl görmedi ya keseyi bile mi
Keseyi bile göremedi ben de şaşırdım hatta idrarla mı baktın kan testi yaptın mı dedi hamile değilsin demeye getirdi. Sonra da idrarın olmadığı için göremiyorum dedi. Çok çok kötü bir hastaneydi bilmiyorum onla alakası var mıKarından nasıl görmedi ya keseyi bile mi
Canım sen orayı acilen değiştir karından nası görünmüyormuş kese benimde idrar felan yoktu aç gittim zaten sıkışık değildi cihazı koyar koymaz evet kese burada oluşmuş dedi yerleşimi hakkında konuştu çapını söyledi şeklini söyledi 10 gün sonra burda bir bebek ve kalp atımı görmeliyiz hayırlı olsun dedi randevu verdi şimdi bekliyorumKeseyi bile göremedi ben de şaşırdım hatta idrarla mı baktın kan testi yaptın mı dedi hamile değilsin demeye getirdi. Sonra da idrarın olmadığı için göremiyorum dedi. Çok çok kötü bir hastaneydi bilmiyorum onla alakası var mı
Evet canım mecbur buraya gitmiştim bir daha gitmem zaten cihazı abartmıyorum üç saniye tuttu kese görünmüyo alttan bakıcam dediCanım sen orayı acilen değiştir karından nası görünmüyormuş kese benimde idrar felan yoktu aç gittim zaten sıkışık değildi cihazı koyar koymaz evet kese burada oluşmuş dedi yerleşimi hakkında konuştu çapını söyledi şeklini söyledi 10 gün sonra burda bir bebek ve kalp atımı görmeliyiz hayırlı olsun dedi randevu verdi şimdi bekliyorum
Ben 7+5 te gitmeyi düşünüyorum kalp atımı için daha garanti olsun diye şimdi 6+5Evet canım mecbur buraya gitmiştim bir daha gitmem zaten cihazı abartmıyorum üç saniye tuttu kese görünmüyo alttan bakıcam dedi
Evet mantıklı ama benim alttan kalp atışını gördü zaten bir de şu verdiği antibiyotikleri sormak için erken gitmek istiyorum açıkçasıBen 7+5 te gitmeyi düşünüyorum kalp atımı için daha garanti olsun diye şimdi 6+5
Hanımlar.merha ya çok tedirginim bişey sormak istiyorum ben adete 3 gün kala silik cizgiyle adetimi öğrendim kan verdim 4.24 çıktı 2 gün sonra 25 çıktı 2 gün sonra 70 çıktı. Buraya kadar hep akşam 8 9 civarı kan verdim. Bugün tekrar kan verdim ama sabah 11.45 de verdim akşam vermedim yani 133 cikti. (En son 5 Haziran'da 70 cikmisti) şuan moralim çok bozuldu tam 2 katı değil diye ve şuan adetim 3 gün gecikti neden böyle oldu bı sorun mu var sizce nolur yardımcı olabilir misiniz Perşembe günü doktora randevu aldım kese görünür mü o güne kadar bilmiyorum yaEvet mantıklı ama benim alttan kalp atışını gördü zaten bir de şu verdiği antibiyotikleri sormak için erken gitmek istiyorum açıkçası
Hanımlar.merha ya çok tedirginim bişey sormak istiyorum ben adete 3 gün kala silik cizgiyle adetimi öğrendim kan verdim 4.24 çıktı 2 gün sonra 25 çıktı 2 gün sonra 70 çıktı. Buraya kadar hep akşam 8 9 civarı kan verdim. Bugün tekrar kan verdim ama sabah 11.45 de verdim akşam vermedim yani 133 cikti. (En son 5 Haziran'da 70 cikmisti) şuan moralim çok bozuldu tam 2 katı değil diye ve şuan adetim 3 gün gecikti neden böyle oldu bı sorun mu var sizce nolur yardımcı olabilir misiniz Perşembe günü doktora randevu aldım kese görünür mü o güne kadar bilmiyorum yaCanım sen orayı acilen değiştir karından nası görünmüyormuş kese benimde idrar felan yoktu aç gittim zaten sıkışık değildi cihazı koyar koymaz evet kese burada oluşmuş dedi yerleşimi hakkında konuştu çapını söyledi şeklini söyledi 10 gün sonra burda bir bebek ve kalp atımı görmeliyiz hayırlı olsun dedi randevu verdi şimdi bekliyorum
2 katına yakın artmış daha kese görünmez ama çok küçükkHanımlar.merha ya çok tedirginim bişey sormak istiyorum ben adete 3 gün kala silik cizgiyle adetimi öğrendim kan verdim 4.24 çıktı 2 gün sonra 25 çıktı 2 gün sonra 70 çıktı. Buraya kadar hep akşam 8 9 civarı kan verdim. Bugün tekrar kan verdim ama sabah 11.45 de verdim akşam vermedim yani 133 cikti. (En son 5 Haziran'da 70 cikmisti) şuan moralim çok bozuldu tam 2 katı değil diye ve şuan adetim 3 gün gecikti neden böyle oldu bı sorun mu var sizce nolur yardımcı olabilir misiniz Perşembe günü doktora randevu aldım kese görünür mü o güne kadar bilmiyorum ya
Ben alttan pek baktıramam ya korku var hiç öyle muayene olmadım ne zaman karından duyulur o zaman gitmek istiyorum :)Evet mantıklı ama benim alttan kalp atışını gördü zaten bir de şu verdiği antibiyotikleri sormak için erken gitmek istiyorum açıkçası
Bence kanı sabah verdiğin için olabilir canım endişelenme perşembe günü değerin 1500 üstüne çıkarsa kese gözükür inşallahHanımlar.merha ya çok tedirginim bişey sormak istiyorum ben adete 3 gün kala silik cizgiyle adetimi öğrendim kan verdim 4.24 çıktı 2 gün sonra 25 çıktı 2 gün sonra 70 çıktı. Buraya kadar hep akşam 8 9 civarı kan verdim. Bugün tekrar kan verdim ama sabah 11.45 de verdim akşam vermedim yani 133 cikti. (En son 5 Haziran'da 70 cikmisti) şuan moralim çok bozuldu tam 2 katı değil diye ve şuan adetim 3 gün gecikti neden böyle oldu bı sorun mu var sizce nolur yardımcı olabilir misiniz Perşembe günü doktora randevu aldım kese görünür mü o güne kadar bilmiyorum ya
Sağlıklı bir şekilde katlamış değerleriniz olumlu düşünün ki her şey güzel olsun hayırlı olsun hamileliğinizHanımlar.merha ya çok tedirginim bişey sormak istiyorum ben adete 3 gün kala silik cizgiyle adetimi öğrendim kan verdim 4.24 çıktı 2 gün sonra 25 çıktı 2 gün sonra 70 çıktı. Buraya kadar hep akşam 8 9 civarı kan verdim. Bugün tekrar kan verdim ama sabah 11.45 de verdim akşam vermedim yani 133 cikti. (En son 5 Haziran'da 70 cikmisti) şuan moralim çok bozuldu tam 2 katı değil diye ve şuan adetim 3 gün gecikti neden böyle oldu bı sorun mu var sizce nolur yardımcı olabilir misiniz Perşembe günü doktora randevu aldım kese görünür mü o güne kadar bilmiyorum ya