- 25 Mart 2022
- 387
- 401
- 18
- 31
Hayırlısıyla inşallah vardırBenim öbür gebelikte adetime baya vardı gördüm de kendimi acaba hamilemiyim diye avutmaya çalışıyorum bende![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla inşallah vardırBenim öbür gebelikte adetime baya vardı gördüm de kendimi acaba hamilemiyim diye avutmaya çalışıyorum bende![]()
Haber ederm tabiki ama bnm yok gibiCanım kullandığım uygulama da bugünden başlayıp 6 gün içinde olmam gerekiyor yanı 11 nisan gibi falan ama bende belirtiler hala sürüyor bilemiyorum bakalım ne olacakSen de bana haber ver merak ederim :)
Az kalmış inşallah adet olmazsınCanım ben artık olumlu bakıyorum. Reglim 4 gün sonra
Kasık ve bel ağrisi regl olacakmışım gibi agrim var goguslerim çok hassaslaştı ama bu belirtiler 20 gündür var neredeyse 17. Günde kan testi verdim negatif çıktı rahim kalınlaşması var dedi doktor ama kanda gebelik çıkmadı 0.1 çıktı negatif uygulamaya göre nisan 11 de olmam lazım bakalım sende nasıl belirtiler var canımHaber ederm tabiki ama bnm yok gibigünlerdir test yapıyorum negatif. 1 haftam var bnm de adete bakalm adet günümü bekliyorum. Senin ne gibi belirtilerin var canm
Canım ben de daha önce böyle bir durum yaşadım kanda negatif çıktı. 4-5 gün sonra adet oldum. Duphaston vermişti yine adeti söksün diye. Belki vardır diyip kullanmamıştım. Ama yoktu adet oldum sonraKasık ve bel ağrisi regl olacakmışım gibi agrim var goguslerim çok hassaslaştı ama bu belirtiler 20 gündür var neredeyse 17. Günde kan testi verdim negatif çıktı rahim kalınlaşması var dedi doktor ama kanda gebelik çıkmadı 0.1 çıktı negatif uygulamaya göre nisan 11 de olmam lazım bakalım sende nasıl belirtiler var canım
Hemen hemen benmde aynı sayılır canm. Benm tek kafamı karıştıran kahve leke oldu. 18 martta adet oldum 22 martta bitti. Adetim bittikten sonra o hafta içinde 3 kez ilişki oldu en son ilişkinin sabahı serçe parmak kadar kahve leke gördm çok şaşrdm ilk kez böyle bişey gördm. Neyse ben adet olcam falan diye düşündüm ogünün aksamı pembe leke oldu çok az Baska da olmadı devamı gelmedi ama adet olacakmışım gibi de ağrm vardı. Sonra arada bel ağrılarım olmaya başladı kasıklarm da batmalar falan. 3, 4 defa test yaptm hep negatif çıktı o leke kafamı karıştırdıKasık ve bel ağrisi regl olacakmışım gibi agrim var goguslerim çok hassaslaştı ama bu belirtiler 20 gündür var neredeyse 17. Günde kan testi verdim negatif çıktı rahim kalınlaşması var dedi doktor ama kanda gebelik çıkmadı 0.1 çıktı negatif uygulamaya göre nisan 11 de olmam lazım bakalım sende nasıl belirtiler var canım
Merhaba öncelikle hayırlı olsun belirtiler psikolojik değilmiş. Bende aklımdan atamıyorum bir türlü düşünüyorum acaba gebe miyim diye ama her ay kırmızılar geliyor maalesef.size bir sorum olacak yumurtlama üzerinden 5 gün geçti testlerle yumurtluma gördüm ve değerlendirdik. İki gündür bel ve iki kaşığm çok ağrıyor. Göğüs ucumda beyaz bir şey var ve çok ağırlaştı ağrıyor çamaşırdan taşıyor. Hep diyorum kendini kandırma yine kendini kandırıyorsun. Az önce iftarda yedim yedim sonra kustum. Bilmiyorum hamile olma ihtimali var mı ya da hamile olsam bile çok erken değil mi ya adetime de 9 gün kaldı. Siz daha yenisiniz ya hani acaba belirtiler normal miGünaydın arkadaşlar. Çok eski bir başlık olduğu için yenisini açtım. Gebelik belirtileri olup da tecrübeli olanlar paylaşabilir mi? Benim aşılamanın 6.günü. Dünden beri sol kasığım (sol ymrt gelişmişti) ve ayağım arasında bir sızı hissediyorum. Regle 12 gün kaldı. Regl ağrısını da dün hissetmeye başladım. Hissetmek için çok erken. Aklıma hamile olacağım geliyor ama çok da umut bağlamak istemiyorum. Kimse demesin kafandan at takip etme kendini vs. Olsa zaten yapardık. Akıldan çıkmayan bir şey. Lütfen empati. Olmayınca daha çok düşünüyor insan. Ve psikolojik ağrı demeyin. Ansızın haberim olmadan ağrının psikolojik olacağını düşünmüyorum.
.
.
Yeni, sağlıklı gebeliklere inşallah.
Merhabalar umarım hamilesiniz. Ben de yumurtalamadan sonraki 5.gün hissettim regl kasık ağrılarını. Sol bacakta da bir ağrı hissettim Ama bulantı yok. 1 aylık olduk bugün. 2.ayın sonuna doğru kusmalar başlıyormuş. Dün ilk defa ağızda metalik tat hissettim. Hala baş dönmem de yok. Belirtiler biraz geç gösteriyor kendini. Ama şundan anlaşılabilir diye düşünüyorum. Beklenen adet sancısı çok erken başladıysa şüphe edebilirsinizMerhaba öncelikle hayırlı olsun belirtiler psikolojik değilmiş. Bende aklımdan atamıyorum bir türlü düşünüyorum acaba gebe miyim diye ama her ay kırmızılar geliyor maalesef.size bir sorum olacak yumurtlama üzerinden 5 gün geçti testlerle yumurtluma gördüm ve değerlendirdik. İki gündür bel ve iki kaşığm çok ağrıyor. Göğüs ucumda beyaz bir şey var ve çok ağırlaştı ağrıyor çamaşırdan taşıyor. Hep diyorum kendini kandırma yine kendini kandırıyorsun. Az önce iftarda yedim yedim sonra kustum. Bilmiyorum hamile olma ihtimali var mı ya da hamile olsam bile çok erken değil mi ya adetime de 9 gün kaldı. Siz daha yenisiniz ya hani acaba belirtiler normal mi
Canım valla inşallah hamilelik vardır sürekli dua ediyorum. Benim sağ ve sol kasıkta batma sızı ağrı tarzı şeyler var. Daha adet sancısı olmadı hiç. Bakalım zaman neler göstericekMerhabalar umarım hamilesiniz. Ben de yumurtalamadan sonraki 5.gün hissettim regl kasık ağrılarını. Sol bacakta da bir ağrı hissettim Ama bulantı yok. 1 aylık olduk bugün. 2.ayın sonuna doğru kusmalar başlıyormuş. Dün ilk defa ağızda metalik tat hissettim. Hala baş dönmem de yok. Belirtiler biraz geç gösteriyor kendini. Ama şundan anlaşılabilir diye düşünüyorum. Beklenen adet sancısı çok erken başladıysa şüphe edebilirsiniz
İnşallah vardırCanım valla inşallah hamilelik vardır sürekli dua ediyorum. Benim sağ ve sol kasıkta batma sızı ağrı tarzı şeyler var. Daha adet sancısı olmadı hiç. Bakalım zaman neler göstericek
Merhabalar benim de regle 6gun kaldı. Ama dünden beri goguslerim ağrıyor bugun biraz daha azaldı sanki. Ve kasiklarimda ara ara batmalar var. Bu sabah yatakta gerinirken sol kasigimda bir batma oldu mesela ama geçtiğimiz aylarda çok şiddetli enfeksiyon geçirmiştim hatta Aralık ayında hamileyim sandım enfeksiyonla gebelik belirtileri okadar benzer ki. Kasik ağrıları falan. O nedenle hala enfeksiyon vardır diye düşünüyorum psikolojim bozuldu. İhtimal vermiyorum gebeliğe adet olunca tekrar bi antibiyotige baslicam. Keske gebelik olsa ama umutlanmak istemiyorum...
Günaydın arkadaşlar. Çok eski bir başlık olduğu için yenisini açtım. Gebelik belirtileri olup da tecrübeli olanlar paylaşabilir mi? Benim aşılamanın 6.günü. Dünden beri sol kasığım (sol ymrt gelişmişti) ve ayağım arasında bir sızı hissediyorum. Regle 12 gün kaldı. Regl ağrısını da dün hissetmeye başladım. Hissetmek için çok erken. Aklıma hamile olacağım geliyor ama çok da umut bağlamak istemiyorum. Kimse demesin kafandan at takip etme kendini vs. Olsa zaten yapardık. Akıldan çıkmayan bir şey. Lütfen empati. Olmayınca daha çok düşünüyor insan. Ve psikolojik ağrı demeyin. Ansızın haberim olmadan ağrının psikolojik olacağını düşünmüyorum.
.
.
Yeni, sağlıklı gebeliklere inşallah.
İkinci kızımı 8 gün kala ovulasyon testi ve ardından yaptığım erken gebelik testiyle öğrendim benMerhabalar benimde 8 gün var reglime bu gün sisikinlik ve aşırı bir iştah açıklığı var belirti mi acaba ?