Hiç bana göre değil bu topikerken belirti de yaşamadım şimde de hiç belirti yaşamıyorum
Hadi hayırlı olsun o zaman topikOlabilir cnm, herkez belirti yaşamak zorunda değil malum, ama bu isim şundan koydum, hani erken gebelik belirtileri grubundaydık sonuçta, ordan gelenler grubuyuz yani
Çook sevindim inşallah hep böyle güzel haberler alırız. forumu okuya okuya biri sevinince kendi sonucum gibi çok sevinir oldum.Kizlarr oncelikle yeni grubumuz hayirli olsun :) Ben az once tahlil sonuclarimi aldim degerim 1024 olmus. Tam kan tahlili de istemisti hersey cok guzel gorunuyor dedi doktor cok sukurrr. Darisi bekleyen herkese insaallahh.
İnsaallah canimm. Hepinizden guzel haberleri bekliyorum duydukca da oyle mutlu hissediyorumki. Allah herkese saglikli bebisler rahat gebelikler nasip etsin insaallahÇook sevindim inşallah hep böyle güzel haberler alırız. forumu okuya okuya biri sevinince kendi sonucum gibi çok sevinir oldum. ☺Sağlıkla kucağına al darısı bizim sonuçlara
Az kalmış test yapsanaGece belim zonkladı hafif hafif batıyordu bugün sabahda adet sancısı oldu sağ kaşıkta 1-2 saniyelin 17 si bat bakalım ne olacak
Cnm aynı bende bu belirtileri yaşadım işte ,zaten insan bide hissediyor yaa, hadi inşallah hakkında hayırlısı olsun. Pozitif düşün olurmuSelam bende bunay ilk defa ovulasyon testi denedim üç aydır bebek İstiyoruz.. Bu ay yumurtalamadan iki gün sonra kasık ağrısı ve bel ağrısı başladı ve sık idrara çıkma. mesanemde baskı hissediyorum bat a 9 gün var
Cnm banamı sordun bilmiyorum ama banaysa eğer, valla ben hatırlamıyorum, 10sene önce olan bişey ve ozamanlar döngü müngü hak getire bilmiyordum bile hesaplamayı, sadece kitaplardan edindiğim bilgi yumurtlamanın 12 ile 16.cı gün oluşuydu,Merhaba,
Ilk hamileliginizde döngunuz 26 gun muydu ve regl kac gun suruyordu? Yani adetin baslangicindan sonraki kacinci gun gebelik gerceklesti?☺
Hayirli olsun bu arada
Ay ne güzel değer maşallah, darısı bizlere inşallah, çok sevindimKizlarr oncelikle yeni grubumuz hayirli olsun :) Ben az once tahlil sonuclarimi aldim degerim 1024 olmus. Tam kan tahlili de istemisti hersey cok guzel gorunuyor dedi doktor cok sukurrr. Darisi bekleyen herkese insaallahh.
Evet az kalmış, benimde 16sıydı, 12sinde verdim bak belli oldu cnm sende versene belli olur belki erken döllenmedir değerin daha yüksek çıkar hemGece belim zonkladı hafif hafif batıyordu bugün sabahda adet sancısı oldu sağ kaşıkta 1-2 saniyelin 17 si bat bakalım ne olacak
İnşallah hayırlısyla bunay çok istiyorum eşim askere fidecek gelecek ay da öyle gidecek. Öğretmen olduğum için planlamak istemiştim ama olmadı
Canim kan verdin mi tekrarYeni topiğimiz hayırlı olsun öncelikle, erken gebelik belirtileri grubunda hamileliği kesinleşmiş yada çok yakın olan arkadaşlarla birlikte toplanmak istedik burda,,
İnşallah sayımız dahada artıcak, rabb'im isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin
Bende 3.cüyü bekliyorum inşallah, detayları anlatırım yeni gelicek arkadaşlarda öğrenmiş olur,
Hadi hamiş arkadaşlar, ve hamişliği belli olmaya ramak kalmış olanlar tekrar hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?