- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- Konu Sahibi Sylvia Plath
Anlattığınızı anladım zaten de, neden mutlaka kötü niyet aradığınızı anlamadım.Sorun: bunu daha önce söylememeleri hanımefendi :) Biz de ufakta olsa nişanda da takılır çünkü. Sorun: bana akrabalarım takı yaptığında, nişanlımın orada öylece kalması. Sorun: sadece kayınvalidemin takı takıp, diğer uzak yakın tüm akrabalarının düğünümüzde takmasını istemesi. sorun: düğündeki tüm takılara eşimin ailesinin el koyacak olması.
Baştan beri diyorum, biz bunları karşı tarafla hiç konuşmadık. konuşsaydık, nişandan önce böyle bir hamle geleceğini bilirdik. Düğünden sonrada konuşmayacağız amma velakin, insan burada yazınca bir rahatlama geliyor, bir iki kişi de aynı şeyi yaşamış olunca 'tek değilmişim' diyor insan. Kabullenmek daha kolay oluyor. Anlatabildim mi
Kayınvalidenizin tüm akrabaları takmamış olabilir, çünkü gerçekten bazı insanların adetleri böyledir diyorum bende. Banada nişanımda kimse takı takmadı kayınvalide dışında, böyle bir konuşmada olmadı ama hiç kötü birşey aramadım. Tavrınız garip geldi.