- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
-
- Konu Sahibi pinkperest
böyle insanlar gördüm diyorum ama evet hıhı siz haklısınız
Konuyu sabah okuduğumda durumdan aşırı derecede rahatsız olan, kardeşini kurtarmak için çırpınan bir ablanın üzüntüsünü hissetmiştim, fakat yorumlar geldikçe, sanki farklı bir boyut kazanmış, olayı sindirmiş ve destek olabilme arayışı içine girmişsiniz gibi. Anlam veremedim. Yazılanlardan etkilendiğinizi düşünüyorum şahsen.
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim. Konu sahibi burda ben Allah'a inanan bir müslümanım demese de bunu hissettiren yazılar yazmışken, hayır eşcinsellik tercihtir, aman gay arkadaşlrım var herkesten daha iyidir şeklinde yazılanlar bana çok saçma geliyor.onun inanışına göre bu zaten yanlış. Bu ikna etme çabası niye? Kadın ne yapabilirim diye soruyor, millet kalkmış eşcinsel olmak hastalık değil kardeşine destek ol diyor. Biri konu açsa evlilik dışı cinsellik günah falan değil dese, hayır haramdır yazanlar linç edilirken, kendi inancına ters olanları aynı şekilde yazanlar neden uyarılmıyor, buna anlam veremiyorum ben ya.
aksini görmüş olsanız ne fark eder kesinlikle eşcinsellikten vazgeçilemeyeceğini mi?Ben de aksini gordum ne olacak simdi
Hem nerden biliyorsunuz adamin evlenip coluk cocuga karisip erkeklerle gizliden bulusmaya devam etmedigini, bdv yi bi dolasin kac tane evli escinsel erkek ornegi bulacaksınız.
burda yardım isteyen birine "yok olmaz o iş, böyle kabul et geç" diyenlere benim lafım, sizin mesajlarınızı okumadım.
ama eşcinsel olup da bu durumu atlatan insanlar gördüm. sanırım bu benim terapiyi savunmam için uygun bir sebep
aksini görmüş olsanız ne fark eder kesinlikle eşcinsellikten vazgeçilemeyeceğini mi?
o kadar sabit fikirlisiniz ki. iyi forumlar
yahu siz dilediğiniz gibi düşünün, ben konu sahibine yardımcı olmaya çalışıyorum. iyi forumlaröyle söyleyenler kadar yetkili kişisiniz. böyle insanlar görmek?mesela 10 kişilik bir deney grubuyla mı çalıştınız? 10 yıl 20 yıl incelediniz mi?
herkes bilip bilmeden atmış lafı görüş bildirmek değil bir tavırdır. altı doldurulması gerekir. bi o kadar da terapi görüp iyice dibe batan da ben gördüm. heteroseksüel biri nasıl ki terapiyle lezbiyen yapılamazsa, evet belki birkaç kez cinsel ilişki yaşamaya yönlendirilebilir .ki bu da zor. ama bu onu lezbiyen yapmaz. nasıl ki gayet evlenip çocuk yapan, terapi görüp eşcinselliği atlatıp! hala hemcinsine ilgi duyan erkekler gibi.
ben zaten evlendikten sonra eşcinsellik kalmaz falan demedim ki bunu neden yazdığınızı anlayamadım elbette öyle insanlar olabilir.Sizin de tedavi edilmis bir escinsel gormus olmaniz (ki who bile tedaviyi yok sayarken) escinselligin tedavi edilebilir oldugunun ispati olamaz degil mi?
Ayrica birinin bir donem escinsel olup sonra olmadigini o kisiden baska kimse bilemez, bu ulkede anadolu ayilari diye bir topluluk var girin bakin, hepsi evli barkli torun torba sahibi adamlar, kimse bilmiyor escinsel olduklarini, simdi bidaha dusunun sabit fikirli olan ben miyim siz misiniz?
Aynen iyi forumlar
yahu siz dilediğiniz gibi düşünün, ben konu sahibine yardımcı olmaya çalışıyorum. iyi forumlar
tamam hastalık olmasın ama ben bu yönelim değiştirilebilir diyorum sadeceben de size yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşım niyetim polemik değil ama eşcinsellik bir hastalık değildir, yönelimdir. insanın içinden gelen bir şey. tedavi gibi bir durum söz konusu olamaz, o anca okumamış bi adamın diyeceği bir şey.
tamam hastalık olmasın ama ben bu yönelim değiştirilebilir diyorum sadece
ben zaten evlendikten sonra eşcinsellik kalmaz falan demedim ki bunu neden yazdığınızı anlayamadım elbette öyle insanlar olabilir.
"aa göz kırptı bana laf soktu"
öyle olsa "eşcinsel yönelim terapisi" diye bir şey neden var olsun, bunun üzerine neden bir sürü psikolog uğraşsın kiişte değiştirilemez. belki gey değil biseksüel ya da panseksüeldir ki o durumda farklı cinsiyetlerle ilişkiye girebilir.
insanlar bu terapilere gidiyor ve olumlu sonuçlar alıyorlar yani kimliklerini gizleyerek bunu söylüyorlar. elbette olumsuz sonuçlar alanlar da olabilir ben bunu kabul ediyorumDegistigini nerden biliyorsunuz o zaman testi mi var bunun