Kardeşim bir tuhaf

Bunu defalarca sorduk. Hiçbir şey için geç değil. Başka bir bölüme geçebilirsin diyoruz... Bölümü sevdiğini ama ne yaparsa yapsın başarılı olmadığını söylüyor.
Bence çok fazla üstüne gitmeyin çok telaşlı da durmayın. Çok şükür ki aile bağlarınız kuvvetli ,korktuğu bir evebeyn yok karsisinda , destekçi bir abla da bonus .çok yanlış yola sapacagini düşünmüyorum. Yemek yaparken bile tadı kötü olunca " o kadar uğraştım" diyip bir moral bozukluğu yaşıyoruz o yüzden kendince çok haklı.

Odtü'nün en iyi mühendislik bölümlerinden birinde. Bölümünü seviyor, çalışıyor ama olmuyor. Aşırı bir ortalama kaygısı var. Ben bundan dolayı verimli çalışamadığını düşünüyorum.
Manevi boşluğa bağlamıyorum ki... Sebeplerinden birinin bu olduğunu düşündüğümü söylüyorum.
Okulu zor, inanmıyor, mutsuz bir ruh hali içerisinde...
ODTÜ zaten zor bir okul ama kaliteli öğrenci yetistiriyor😁 fen bilgisi öğretmenliğini ODTÜ de okuyan arkadasim, ilk iki yıl ağlıyordu hazırlığı gecemedim diye 🥹 ailesi de istersen bırak dediğinde ;" ben ne zorluklarla hazırlığı geçtim hayatta bırakmam " diyordu😁

Zeki bir çocuk ve bölümdeki tek zeki çocuk değil. Okulu çok zor. Anlatınca bile içim daralıyor benim. Zaten kötü bir ruh hali içerisinde olmasının bir sebebi de bu. Çalışıyorum ama neden olmuyor diyor hep.
Bence bı psikolog çözer bu problemi.

X