- 28 Temmuz 2013
- 224
- 77
- Konu Sahibi pinkperest
öyle olsa "eşcinsel yönelim terapisi" diye bir şey neden var olsun, bunun üzerine neden bir sürü psikolog uğraşsın ki
yalandan başka bir şey değil net.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle olsa "eşcinsel yönelim terapisi" diye bir şey neden var olsun, bunun üzerine neden bir sürü psikolog uğraşsın ki
bırakalım konu sahibi elinden geleni yapsın biz de boşu boşuna tartışmayalımyalandan başka bir şey değil net.
insanlar bu terapilere gidiyor ve olumlu sonuçlar alıyorlar yani kimliklerini gizleyerek bunu söylüyorlar. elbette olumsuz sonuçlar alanlar da olabilir ben bunu kabul ediyorum
hayır bu tercihinden memnun olan bir sürü insan var o yüzden hala eşcinseller.Belki de insanlar bunu soyleyerek baskidan kurtulmayi seciyorlar. Gizli escinsel tanimi neden var? Toplumsal baskidan kurtulmak icin degil mi? Terapi gordum hetero oldum demek cok kolay, ya da sirf kliniklerin reklamini yapmak isin yalandan biseyler yazmak.
Emin olun escinsellik degistirilebilir, tedavi edilebilir bir sey olsa escinsellerin yarisi yonelimini degistirmeyi secerdi, ugradiklari fiziksel ve psikolojik tacizden kurtulmak icin. Ailelerini, mesleklerini, sevdiklerini hatta hayatlarini kaybediyor bu insanlarin cogu (escinsel cinayetlerine bir goz atin)
Ama sizi ikna etmek mumkun degil, bu suphesiz...
hayır bu tercihinden memnun olan bir sürü insan var o yüzden hala eşcinseller.
biribirimiz hakkında aynı düşüncelere sahibiz. tartışmak anlamsız
Tercih bildiğin şey ler arasında yapılan secimdir.pantalon yerıne etek giymeniz omlet yerıne peynir yemeniz bir tercihtir.annenizi yada babanıZı tercih edemezsiniz.siz tercihinizi neye göre yaptınınız?hayır bu tercihinden memnun olan bir sürü insan var o yüzden hala eşcinseller.
biribirimiz hakkında aynı düşüncelere sahibiz. tartışmak anlamsız
????????peccatum contra naturam ! Şu çok bilmiş kesime ithafen...
ben olsam kıskanırdım desem kafam koparmı acaba :)Heyoooo sevgilim Tom Cruise ile yatıyor o çok mutlu olduğu için bende mutluyum....
Neden ? Çünkü onun mutluluğu benim mutluluğum : )
bakın her ne kadar bazı kesimler kabul etmese de gay olmak bi hastalıktır. doğuştan çift cinsiyetli doğmak farklı kendi fantezi ,baskı,doyumsuzluk neticesinde bu olaya sevk olmak çok farklı. dinimizde hünsa diye nitelendirilen çift cinsiyetli kişilere yaklaşım başka, hz lut un kavmine yaklaşım başka. öncelikle siz sonra da kardeşiniz bu ayırımı yapabilsin.diyanet bünyesinde çalışan psikologlardan destek alın...geçmiş olur inşaallah
Heyoooo sevgilim Tom Cruise ile yatıyor. O çok mutlu olduğu için bende mutluyum....
Neden ? Çünkü onun mutluluğu benim mutluluğum : )