Erkek Arkadaşım ile nikahlandım

evlenerek uyuşturu şeysinden yırtılmıyor ki..
kız reşit değilken sevişmişler (tecavüzü eledim o kadarda salak değildir herhalde diye) evlenerek bu mevzudan yırtılıyor bu memlektte.
annesinin nasıl haberi olduğuna gelirsek hamile kalmış olabilir.
Gizli mevzusu ne peki? Asker polis mi dersiniz

Kimliği siz gidip almıyorsunuz ptt kurye direk adresinize teslim ediyor 1 hafta içinde.gecmis olsun

1 gecede şak diye kütüğun degisiyor. Kimligini yenilemesende e devlette hersey belli. Kaldiki konu fakedir umarim. Kinamak istemiyorum bende cocuk sahibi olacagim ama Allahim boyle evlat evlerden irak

Nikah ve hakimin davadan beraat vermesi arasındaki bağlantıyı çözemedim ben de. :KK53:
Nikahla davalardan kurtulunsaydı ceza evinde adam kalmazdı.
O sadece tecavuz eden adi köpekler tacizcıler olanlar için olabr ama bunun anlattıgı tuhaf kadın der kızımı tacız ettı yargılanma olur kız evlenır konu kapanır baska nedn bulamadım ztn gittiği yol da yol degıl bosanıp evlenecegıne gıtsın kocasına cok sevıyor ya kocası ztn onu da

damat okul öncesi öğretmeniymiş öğretmenler gününde çok pahalı hediyeleri kabul ettiği için annesi şikayet etmiş.. meğer o pahalı hediyeleri gelinin annesi okul veli grubuna gizlice sızarak sınıf annesi olmuş ve zorla aldırmış 😳

damat okul öncesi öğretmeniymiş öğretmenler gününde çok pahalı hediyeleri kabul ettiği için annesi şikayet etmiş.. meğer o pahalı hediyeleri gelinin annesi okul veli grubuna gizlice sızarak sınıf annesi olmuş ve zorla aldırmış 😳
Nasıl yanı anlamadım sınıf annesı kım cozemedım

Gizli mevzusu ne peki? Asker polis mi dersiniz

olabilir..
sallamıştır kıza belkide zamanında tavlamak için.
mit ajanıyım demiştir ama kimliğim gizli polislik yapıyorum yada kamuda biryerdedir.
adam sağlam ayakkabı olsa zaten gel gizlice evlenelim sonra boşanırız demez buna kanan kızda her şeye kanmış olabilir o yüzden miti geçtim fbı ajanıyım dese inanabilir..
kimliiği gizliyse bu kıza niye nasıl söyleyebiliyor ki.
yemiş kızı.

Gizli işlerle alakası yok, kurum da aktif sadece, annem de iftiralar atıyor yalan delil üretiyordu, mesleği açısından oldukça onu riske sokuyordu
Anneniz deli mi?
Yoksa masum insana iftira atıp hapse girmesin sebep olacak kadar alçak bir insan mı?
Ailecek pek normal olmayan şeyler yaşıyorsunuz bence..
Anneniz nasıl hapse attıracak seviyede delil üretebiliyor?
Hapse girmek o kadar kolay bir durum değil zira.
İlerde boşanıp tekrar evlenmek nedir çok çocukça işler bunlar.
Size bunu öneren avukatta pek tekin değil anlaşılan.

Gidin dürüstçe tüm yaptıklarınızı ailenize anlatın ve kendinize düzgün bir yol çizin.
Evlendiğiniz anda her türlü kütük bilginiz değişir, soyadını kullanmak zorunda değilsiniz ama tabi evlilik başvurusu yaptığınızda bunu belirtmeniz gerekiyordu.
Aksi taktirde onun soyadını alırsınız ve bu durumda 6 ay süresi vardı yanlış hatırlamıyorsam kimliğiniz değiştirmeniz gerekir.

Değiştirmezseniz ceza yersiniz.

Neler neler yazacağım da 2 kızım var büyük konuşmak istemiyorum, ya bunun iyi bir fikir olduğunu nasıl kabul ettiniz de annenize düşman gibi davranıp gidip evlendiniz.

muhtemelen tecavüz/taciz durumları var, reşit olur olmaz davalardan yırtmak için sizi avukatıyla kandırdılar, evlendiniz. İnşallah çok büyük işler açmazsınız başınıza, okur musunuz bilmem ama çok üzüldüm şu içinde olduğunuz duruma, özellikle de annenize.

Gizli işlerle alakası yok, kurum da aktif sadece, annem de iftiralar atıyor yalan delil üretiyordu, mesleği açısından oldukça onu riske sokuyordu
İyi de anneniz manyak mı? Sevgiliniz işinde gücünde, ruhen/zihnen sağlıklı bir adamsa ve sizi mutlu ediyorsa neden ona sataşsın. Bizden birşeyler gizliyor olmalısınız..

Merhabalar, Platform’a az önce bu konuyu sormak için kayıt oldum yardımcı olabilirseniz memnun olacağım.
2 Yıllık bir ilişkim var, annem son zamanlarda biliyordu erkek arkadaşım ile kavga ettiler erkek arkadaşımın kimliği gizli ve önemli ne iş yaptığını belirtmeyeceğim, annem bu durumu bilmiyorken erkek arkadaşımı şikayet etti ağır suçlarla beraber

Konuştuğumuzdan haberi şu an yok ayrıyız diye biliyor, fakat erkek arkadaşım kurtulmak için nikah kıyalım hakim eş olduğumuzu görünce direkt salar dedi büyük ihtimalle de öyle olacak. Bende ailemden habersiz perşembe günü nikahı kıydım, ileri de boşanacağız ve durumlar düzelince usulüne uygun isteyecek diye, kaldı ki ciddiyiz yani öyle boş ilişki olsa böyle bir şey yapmam. Sorum şu kimliği değiştirmedim herhangi bir sorun yaratır mı, ailemin haberi olmaması için ne yapmam gerekiyor, kimlik olayını bilen kişiler yardımcı olursa memnun olurum değiştirmezsem bir sıkıntı yaratır mı mesela, ayrıca nasıl güvendin tarzı yorumlar yapmayınız, basit bir kişilik değil ayrı bir ilişkimiz var güvenler sonsuz. Annemin iftiraları ancak onu nikahlanmamla ile kurtarabilecekti, avukatların düşünceleri bu yöndeydi, bende yaptım.
Onca yıllık annenı suçluyorsun olemı. Anneler her zaman hisseder. Bu hep böle oldu. Yapma dedıgı her seyı yaptım ve her zaman üzülen ben oldum. Yasaklı madde fln mı satıodu. Annem attırmış hapse sen cıkartıcan öle mı. Allahım annenıze yardım etsın.

Nasil bir suç ki nikahlaninca çikiyor. Nikahin temizledigi ( ki bence çok sacma) tek bir suç var benim bildigim.

X