- 10 Ekim 2014
- 31.458
- 140.698
Orası öyle.
Kimi ne ilgilendirir ayrıca cidden farkı yok,insan doğurduğuna bu erkek bunu az seviyorum,öteki kız ona bayılıyorum falanda demiyor. Ikisi de canın ciğerin zaten hiçbir farkı yok. Kimse konu komşu,akraba için çocuk doğurmuyor zaten bu da ayrı mesele. Fikir soranda yok ama illaki şöyle olsaydı böyle olsaydı diyecek hadsizlikte birileri çıkabiliyor. Benimde hic tanımadığım bir kadın kızım için erkek mi diye sorup,yoo kız dediğimde olsun sonraki erkek olur demişti. Sanki kız çocuk yetersiz,eksik ne bileyim olmaması gereken birşeymiş gibi. Bir daha karşılaşacağım biri,yada hayatımda yeri olan biri olmadığı için tınlamadım ama bir yakınım konuşsaydı böyle,cevabını layıkıyla verirdim.
Emo mu,neyse halime şükür diyim o zaman,canım yavrum yapışsın oversize tişörtlerle şortlar üzerinegidiyim de 2 tişört, 2 cuvaldan bozma şort alayım yavruma
Şaka bir yana,
Bende bir dönem uzun tişörtler ,bol pantalon/eşofmanlar giydim sanırım vucuttaki değişimleri kapatmak için bir dönem her kiz bu yollardan geçiyor. Sabırla geçeceği günü beklemekten başka çare yok sanırım.
Ben bol giyinmiyodum aksine henüz olmayan memelerime sutyen giyiyirdum icini pamuk doldurup. Annem yakalamişti bi defa. Oyle bor degişik dönemleri oluyor farkli farkli.