Kuzenim hamileyken ben de kiz dilemiştim.
Erkek bebek öcü degil ama coook sıkıcı.
Kiz bebege kiyafet ve oyuncak alirken deliriyorum resmen o kadar tatli elbiseler, etekler kiyafetler var ki. Her şeylerini insan özenle seciyor, oyun kurmasi da daha guzel.
Hahaha iki çocuğum var biri kız biri erkek,kim demiş erkek cocuğa oyuncak ve kıyafet almak sıkıcı diye. Benim oğlum epey tarz giyiniyor,kolyeleri,bileklikleri, tarz şapkaları falan vardır. Oyuncak kutu oyunu sever ailecek oynuyoruz eğlenerek. Ben kendime alır gibi kutu oyunu alıyorum ona
Kızım bebekken pembe zehirlenmesi yaşadık kabul ,cicili bicili elbiseler tokalar tamam(ki onları da uzerinden çıkarttırmak dertti,elbisedir kostümdür özel günler için alınan,yeri geldi giydi markete gittik öyle bir yapısmak)şimdi 12 yaşına girecek,giydiği herşey siyah,renksiz, epey geniş ve tuhaf. Etek giymiyor asla,elbise asla. Umarım hayatının geri kalanında da böyle giyinmez,çok amin
Kısacası ilerde bir dönem acayip sıkılıyor insan kız çocuğu ile alışverişte
Bayramda ikisine de alisveriş yaptım,oglum 5 yaşında gömlek(uzun kol keten olacakmış kısa kollu istemezmiş kolları katlarmis gerekirse)pantalon askılı model olacakmış illaki,üzerine de ceket giyecekmiş babası gibi vs epey kararlı ne istediğini bilen bir şekilde hemen bulduk aldık çıktık, onunkiler daha çok heveslendirdi beni,kızıma siyah dizde oversize şort aradık zira,bunun nesi zevkli? Gidene kadar kararsızdı zaten,nasıl olduysa tişört ,şorta karar vermiş gezerken(çünkü sezon acılmamıştı henüz hicbir yerde yok ya şort
)aradık taradık avm'nin altını üstüne getirdik neyse bir tane zar zor beğendi de yanına da evdeki tişörtlerin az birazcık değişiği 2 tişört alabildik ki bence almasa da olurdu. Bu kadar sıkıci bir alisveriş yapmadım senelerdir. Ayakkabıda artık müdahale ettim yoksa bir avm turu da ona atardık. Bak kardeşinle aynı model,aynı marka farklı renk,bu harika bunu alalım bence falan diyerek ikna ettim. Yorulmuş olacak ki kolay ikna oldu yoksa yanmıştım.
Şaka bir yana ikiside canımdır,asla birini diğerinden ayıramam. Bu giydirme, oyuncak vb konular da cinsiyetten ziyade yaşa göre cok değişkenli zaten.
Konu sahibi kimin ne dediğine takılmayın. Evlat bu cinsiyeti farkeder mi ki? Insan seviyor her türlü. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Gerisi boş.