Erkek arkadaşın evine gitmek

Bence içinize sinmiyorsa evine birdaha gitmeyin. Ben tanışırken ciddi olduğunu söylemesini garipsemedim. Esim ve bende tanışırken ciddi ilişki düşündüğümüzü dile getirdik. Bu demek değildir ki "Gel yavru seninle zaten evleneceğiz". Ama içinize sığmadıgi hicbirsey yapmayın. Bu sadece öpüşmek veya evine gitmek konular için geçerli değil. Hic bir konuda kendinizi birseye zorlamayin. İlişkiler böyle birşey değildir çünkü. O "anı yaşamak lazım" lafını da ciddiye almayın. Ani zaten yaşıyorsunuz. Önemli olan rızanıs olmasi

Sana bir örnek vereyim yanlış doğru olduğuna sen karar verirsin . Eşimle sevgili olduğumuz dönemde . İşten çıkıp beni evimin önünden aliyodu kendi evine gidiyodu. Ben arabada onu bekliyodum üstünü değiştirip geliyodu .her gün fix böyleydi . Bi gün arabadan inerken dediki bitane gömleğim var çok zor ütüleniyo onu giymek istiyorum sen gelsen onu ütülesen hem çabuk hazırlanmış olurum. Sadece baktım . Evde arkadaş var gel bisey olmaz dedi . Ben bi an arabadan inecek gibi oldum hanı evde arkadaş var deyince sonra kendimi toparladim dedim sen nereye la kendine gel . Yok ben gelemem baska gömlek giy dedim ben mi vardım bu zamana kadar dedim neyse gitti .. zaman geçti biz nişanlanma kararı aldık annemle buluşmak istedi sadece ikisi olarak . Ben gitmedim buluştular konustular. Annem eve geldi nasıl çocuk falan dedim. Annem dediki bu seni evine mi davet etti . Sok oldum yok dedim panikle. Meğer eşim anneme anlatmış. Ben kızınızı denedim böyle böyle yaptım eve gelseydi görüşmeyi kesicektim dedi . Eşimle sonradan konuştum bunu :) “ben kime gel dediysem o eve hemen zıpladılar . Bir gün o eve gelmeyen kız olursa onunla evlilik düşüncem diyodum hep” dedi ben sok oldum . Goruyonuz mu ne kadar basit bi konu ama ne kadar önemli . O yüzden bacım gitmeyin ya zaten evlenince hep ayni evde şimdiden yüz vermeyin .

Sen de bunu burada gururla anlattın şimdi

Ahahsjshsj neyse ya

Ne diyeyim eşinizin zihniyetine sağlık

Ben eşimle tanistigim andan itibaren evlilik dedi. Ve evliyiz😂😂çokta art niyetli olmamak lazım. Hoslandiysan gecirdigin zamanın keyifli geçmesine odaklan derim. Onu dedi, bunu dedi diyerek kendini dolduruşa getirmene gerek yok. Tanışma evresindesiniz, neyi ne kadar yaşamak istediğin sana kalmış. Hayat senin, nerde nasıl durman gerektiğini elbette hepimizden iyi biliyorsundur.

Yine yine gereksiz yorumlar gülüyorum size ya😂 böyle biri bisey yazsada cirkeflessem diye bekliyosunuz . Herkesin yaşam tarzı farklıdır burda bi çok üye erkek arkadaşımı nasıl yatağa atarım konuları açtı yorumlara baktım herkes akıl vermiş valla😂 bana abes gelmedi adam bana acık net söyledi evet kocamla gurur duyuyorum canlarim 😂 istediğiniz kadar eleştiri yapın gururlaniyorum ASLAN KOCAM 💃🏻😂 gereksiz yorum yapmayın . Gocunan yorum yapmasin hayde.

Sen kendine esya muamelisi yapildigindan gurur duyabilirsin. Biz buna karsi geliyoruz diye çirkef olmuyoruz.

Ancak merak ediyorum, hadi o diger kizlar esin ile seks yaptiklari için tüh kaka oldular. Eh peki esin? Oda seks yapmadimi? Yoksa bu tüh kaka olayi sadece vajinali insanlar içinmi geçerli? Pipili olunca çatir çatir seks yapip bakir mi kaliniyor nedir?

Ki bakir(e) kalmak bir ahlak kistasi degil. Ancak sen onu öyle gördügün için soruyorum.

Yine yine gereksiz yorumlar gülüyorum size ya😂 böyle biri bisey yazsada cirkeflessem diye bekliyosunuz . Herkesin yaşam tarzı farklıdır burda bi çok üye erkek arkadaşımı nasıl yatağa atarım konuları açtı yorumlara baktım herkes akıl vermiş valla😂 bana abes gelmedi adam bana acık net söyledi evet kocamla gurur duyuyorum canlarim 😂 istediğiniz kadar eleştiri yapın gururlaniyorum ASLAN KOCAM 💃🏻😂 gereksiz yorum yapmayın . Gocunan yorum yapmasin hayde.

yaşam tarzınız bunu gerektiriyorsa, kocanızın önceki ilişkilerinde kızların eve nasıl zıpladığını dile getirmesi nasıl rahatsız etmiyor?

yani size göre yanlış olan her şeyi hayatınızı paylaştığınız adam yapmış zaten.
sadece kucuk aklıyla o kızları kullanmış falan sandı kendini.

İzninizle şu ödülü arkadaşa takdim etmek istiyorum..
:sampiyon:

Ödülün kategorisi belli bence konuşturmayın şimdi beni rica ediciğim.. Zira ceza almak istemem şu ara :KK45:
Yav bi boş yapmayın ya . Adamda anneme kızını eve atıcaktım ama kabul etmedi demedi . Banlanayimda az sizin gibi gerizekalilardan uzak kalayım .hemen konuyu yatağa döşeğe getirmeyin ne salak insanlarsınız ... burda laf sokarak bi bok olunmuyo yarış yapmayın . Kadınlara baksana la hepsi seytan . Burda orospuluk yapan üyeler yataktaki zevkini anlatırken hoşunuza gidiyo . Yavsak yavsak konuşmayın herkes işine baksın . Baksana biri tatile gittim evine gittim diyo yorum yokkk ama bana gelince ağzınız bok gbi masallah . Mune Mune midir nedir sende yolla beni burası yavşak dolu

:KK52:
Sanki kötülüğüne yazıyormuşuz gibi de tepki göstermiyorlar mı üzülüyorum vallahi. Yazık ya..:işsiz:

Benim bir tanıdığımin düğünün ertesi gün kayınvalidesi annesini arayıp "Gözün aydın kızın temiz çıktı" dedi. Böyle şeylerle övünen olduktan sonra, bu örnek çok mu :KK70: :KK70:
Ek not: benim annem onu "Sen kaç tane kızı evine getirdin ki?" diye gömerdi oraya

Ah tatlım o kadar ahlaksız konular varki aklı gidin orda verin bence biraz olaylara iyi tarafından bakın . Konuyu direkt ortadan anlattığım icin evet garip gelebilir hak veriyorum ama bu kadar tepki neden anlayamadim. Herkes pusuda bekliyo valla
Ahlaksız konu derken? Sevişmek ahlaksızlık değildir. Ha eğer sizin için öyleyse, evliliğinizi sevişmeden sürdürün. Diğer türlü neyse....banlanmak istemiyorum.

Sana bir örnek vereyim yanlış doğru olduğuna sen karar verirsin . Eşimle sevgili olduğumuz dönemde . İşten çıkıp beni evimin önünden aliyodu kendi evine gidiyodu. Ben arabada onu bekliyodum üstünü değiştirip geliyodu .her gün fix böyleydi . Bi gün arabadan inerken dediki bitane gömleğim var çok zor ütüleniyo onu giymek istiyorum sen gelsen onu ütülesen hem çabuk hazırlanmış olurum. Sadece baktım . Evde arkadaş var gel bisey olmaz dedi . Ben bi an arabadan inecek gibi oldum hanı evde arkadaş var deyince sonra kendimi toparladim dedim sen nereye la kendine gel . Yok ben gelemem baska gömlek giy dedim ben mi vardım bu zamana kadar dedim neyse gitti .. zaman geçti biz nişanlanma kararı aldık annemle buluşmak istedi sadece ikisi olarak . Ben gitmedim buluştular konustular. Annem eve geldi nasıl çocuk falan dedim. Annem dediki bu seni evine mi davet etti . Sok oldum yok dedim panikle. Meğer eşim anneme anlatmış. Ben kızınızı denedim böyle böyle yaptım eve gelseydi görüşmeyi kesicektim dedi . Eşimle sonradan konuştum bunu :) “ben kime gel dediysem o eve hemen zıpladılar . Bir gün o eve gelmeyen kız olursa onunla evlilik düşüncem diyodum hep” dedi ben sok oldum . Goruyonuz mu ne kadar basit bi konu ama ne kadar önemli . O yüzden bacım gitmeyin ya zaten evlenince hep ayni evde şimdiden yüz vermeyin .
Sen kimsin de beni denedin demediniz yani, hayretler içerisinde okudum.
Erkekler de ne zannediyor kendini yahu gerçi siz gayet memnun kalmışsınız bu durumdan.

Yav bi boş yapmayın ya . Adamda anneme kızını eve atıcaktım ama kabul etmedi demedi . Banlanayimda az sizin gibi gerizekalilardan uzak kalayım .hemen konuyu yatağa döşeğe getirmeyin ne salak insanlarsınız ... burda laf sokarak bi bok olunmuyo yarış yapmayın . Kadınlara baksana la hepsi seytan . Burda orospuluk yapan üyeler yataktaki zevkini anlatırken hoşunuza gidiyo . Yavsak yavsak konuşmayın herkes işine baksın . Baksana biri tatile gittim evine gittim diyo yorum yokkk ama bana gelince ağzınız bok gbi masallah . Mune Mune midir nedir sende yolla beni burası yavşak dolu

Mune Mune

Aynen kızlar pişman oldum gittiğime. Hakkımda farklı düşünmüş olabilir. Bu saatten sonra nasıl davranmalıyım sizce ? Bu konuda rahatsız olduğumu söylemeliyim galiba.
Yav niye farklı düşünsün Allah aşkına :) 😏😏 vallahi yapmayın bunu ha.. zaten farklı dusunduyse o adama zaman bile harcanmaz

E zamanında namus sınavını geçip, birinciliği elde edip evlenilecek kadın vasfını taşımak bu uslübu gerektirir....

Bence yalnis ama dediğim gibi kendi düşüncem yalnis 1 yıl olur tanırsın anlamlarsın ne düşündüğünü ne yapıldığını onu göre hareket edersin vallaha nişanlana kadar gidmedin gidmem de artık insan lara güven olmuyor hele 20 günlük lere asla diyorum

X