Erkek arkadaşın evine gitmek

Siz rahatsız olduğunuz için yanlış. Her zaman önemli olan sizin istekleriniz. Rahatsız olduysanız gitmeyin ama onunla bu konuyu konuşmayın hiç , I zman daha çok ısrar edip sizi ikna etmeye çalışır. O eve mi çağırdı Ayy bgn canım dışarı çıkmak istiyor şuraya gidelim mi deyin, yada yorgunum senin ev uzak deyip yakında bir yerler seçin, sinemaya tiyatroya gitmek istiyorum deyip dışarıda aktivite ayarlayın.ama ona rahatsız oldum demeyin anlayacak olsa anı yaşamak lazım demezdi. Bir de lütfen dikkatli olun ilk buluşmada evlilik diyen erkekler genelde pek ciddi olmuyor

Bir de çok romantik bir hikaye gibi anlatılmıyor mu tey tey tey

"Sen kimsin de beni deniyorsun lan kendini beğenmiş dürzü?" derdi kendine değer veren azcık da gururlu insan..
ben opusmeden sevgili olmaya karşıyım ya kötü opusuyorsa diye ahahahahahs biz bu foruma fazlayız bizi burda çiğ çiğ yerler
Ben anneye daha cok şaşırdım,hadi kız küçüktür ergendir akıl edemez övünür diyelim ama anne nasıl adamın ağzının ortasına yapıştırmıyor,hayretler icerisindeyim gercekten

Tam şu anda Almanyada seni birisi ayakta alkışlıyor

ahahahah kafaya gel
benim anneme anlatsa annem bi kere orda ağzının payını verirdi diye düşünüyorum, anneniz de garipsemiştir de ilişkinize bir şey olmasın diye dememiş olabilir ama iğrenç ötesi bir durum bu yahu.
Tebrikler sen kazandın demiş yani eşiniz.

Ama yine de şöyle düşününce erkeklerin ne kadar iğrenç zihniyette yaratıklar olduğunu göstermek için iyi bir örnek olmuş bu da yalan değil.

Yine yine gereksiz yorumlar gülüyorum size ya böyle biri bisey yazsada cirkeflessem diye bekliyosunuz . Herkesin yaşam tarzı farklıdır burda bi çok üye erkek arkadaşımı nasıl yatağa atarım konuları açtı yorumlara baktım herkes akıl vermiş valla bana abes gelmedi adam bana acık net söyledi evet kocamla gurur duyuyorum canlarim istediğiniz kadar eleştiri yapın gururlaniyorum ASLAN KOCAM gereksiz yorum yapmayın . Gocunan yorum yapmasin hayde.

Yok çirkefleşmiyoruz. Sizin kendinizi, annenizin ve kocanızın sizi ne duruma düşürdüğü bizi zerre kadar ilgilendirmiyor. Kendinize layık bulmuşsunuz ki evlenmişsiniz, gurur da duyarsınız doğal olarak.

Ancaaak, burayı okuyan genç kadınlar var. Bu yazdığınıza tepki vermezsek kendilerine böyle davranan erkeğe iki çift laf etmeyi akıl edemezler belki. Toplumsal görev gereği tepkimizi gösterdik.

İzninizle şu ödülü arkadaşa takdim etmek istiyorum..

Ödülün kategorisi belli bence konuşturmayın şimdi beni rica ediciğim.. Zira ceza almak istemem şu ara

Yani daha 2 buluşmada niyetim ciddi falan diye konuşup, 3. buluşmada eve davet etmek sanki bi planın parçası gibi gözüktü bana.. Hızlı bi insanımdır.. Şu anki eşimle de, eski eşimle de ilk tanıştığım gece sevişmiş bi insan olarak yazıyorum bunu; adam sanki sizi eve atmak için (tarzınızı da ortak tanıdıktan bildiğinden) ciddi ilişki konuşması yapmış gibi gözüküyo.. Yoksa ne alaka yani daha 2. buluşmada evlilik düşüncesini paylaşması falan Hiç gerçekçi değil.. ve hiç samimi değil

Erkek arkadaşın evine gitmekte sorun olduğunu düşünmüyorum. İlla sevgilinin evine gidildi diye birşeyler olmak zorundada değil.
Sinirlarinizi siz belirlersiniz saygi duymazsada nasıl biri olduğunu acikca görmüş olursunuz

Ah tatlım o kadar ahlaksız konular varki aklı gidin orda verin bence biraz olaylara iyi tarafından bakın . Konuyu direkt ortadan anlattığım icin evet garip gelebilir hak veriyorum ama bu kadar tepki neden anlayamadim. Herkes pusuda bekliyo valla

Siz kendiniz rahatsız hissetmişsin ve daha öpüşMek bile hoşunuza gitmemiş ve inanın hemen evlilikten bahseden erkekler ÇOOOK TEHLİKELİ!
lütfen kanmayın
he ben çok beğendim, ben de bir şeyler yaşamak istiyorum diyorsanız o sizin tercihinizdir ancak yine de hırsız mıdır katil midir bilmeden yapmayın. İnanın 1-2 ay daha beklemek ömrünüzden götürmez sadece yanlış kişileri hayatınızdan götürür

20 günlük ilişkide öpüşmek de neymiş bir dahaki gidişinizde öpüşmenin süresi artar.cok da evlilik niyeti var gibi gelmedi bana.bence ilk başta senin ağzını aramış evlilikle ilgili ve sana ciddi düşünüyorum havası vermiş.bence bir süre daha görüşebilirsin ama evine gitme

Bu neydi şimdi? Kıssadan hisse mi?
Namus ölçüm sınavını başarıyla geçtiniz diye mi bu gerinme? Nasıl müsade ettiniz bu sığlığa? Ne meraklısınız erkek boyunduruluğuna.. Herkesi bir tutmayın, kimi kadınların öyle bir duruşu var ki görseniz saygı duruşuna geçersiniz.

Kime göre ahlaksız, neye göre ahlaksız? Gerekli gördüğümüz her durumda tepki veriyoruz zaten. Bugün de size verdik.

Şu kafadaki bir adamin yaptigi sinavi gectiniz diye amma sevinmiş gururlanmissiniz hayret edilesi ama herkes kendi kafa yapisindaki insanlarla mutlu olur elbette.

Esim benim anneme, benim hakkimda "onu denedim ettim" diye terbiyesiz sekilde konuşsa hiç iyi olmazdi, annemin izlenimi kötü olurdu.
Emin olun sizin kafada olmayan kadinlar, eşiniz gibi adamlar gorusmeyi kesti diye üzülmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…