- 9 Ocak 2017
- 502
- 467
-
- Konu Sahibi Minikgirl35
Zengin değiliz, ikimizde devlet memuruyuz. Aynı maaşı alıyoruz. Ailemde zengin değil babam işçi emeklisi.Evet annesi aşk evliliği yapmasını istiyor. Oğullarının kararlarına saygılılar . Beni de seviyorlar hepsi bu.Aile nasıl hemen onayladı bu işin için de bır ıs var ya konu sahıbının aılesı zengın yada oglan da bır anormallık var veya akrabalar cunku hıc bır erkek tarafı kadının yası buyukse onay vermez ugrastırırlar.Ben bu işi hayırlı görmuyorum .32 yas kadını 22 yas ogullarına alıyorlarsa bızım bılmedıgınız bırseyler vardır.Dıkkat et konu sahıbı .
Benim annenem 33 dedem ise 30 yaşında evlenmişler fakat gel görki dedem arada fazla yaş farkı olmamasına ragmen çok haylaz mış ve anlaşamamış boşanmışlar. Dedem daha sonra başkasını alıyor aldıgı kadın da erkek gibi bir anneanneme bak bird eo kadına demekki anneannem baş gelememiş. Kapasite yapı meselesi canım yaş kaç olur ise olsun...Ben yaşının küçüklügüne veriyorum.
22 yasinda olup evi gecindirebilen olgun bir adamdir kabul.
Ama her 22 yasindaki erkek evi evirip ceviremez.
Halam 42-32 yasinda evlenseydi bu sorunlari daha az yasardi cünkü enistem daha yeni olgunlasti sorumsuz olsaydi hala sorumsuz davranirdi akli basina yeni geldi diyelim biz ona.
Klasik yorum :)22 yaşında ise erkek arkadaşınız siz 32 oluru pek yok bence. Zaten çok geç olgunlaşıyorlar.
Bılmıyorum senın gormedıgın baska bır sey ola bılır mı aılenın onay vermesı dusundurucu .Bıraz daha tanı 5 ay yeterlı degıl.Zengin değiliz, ikimizde devlet memuruyuz. Aynı maaşı alıyoruz. Ailemde zengin değil babam işçi emeklisi.Evet annesi aşk evliliği yapmasını istiyor. Oğullarının kararlarına saygılılar . Beni de seviyorlar hepsi bu.
1 yıldır tanışıyorlarmış. Sevgili olmadan önce Uzun süre düşünmüş zaten.Bılmıyorum senın gormedıgın baska bır sey ola bılır mı aılenın onay vermesı dusundurucu .Bıraz daha tanı 5 ay yeterlı degıl.
Majinal bir yorum mu beklediniz klasik bir konuya ?Klasik yorum :)
Canım başka bir iş ne olabilir ki ailemi tanımıyor uzaktalar görmedi bile babam emekli maaşı alıyor annem çalışmıyor yani ne olabilir ikimizde memuruz maaşımız aynı . Zaten aralık ayına kadar tanıycağım canım evlilik kararını hemen almıycağım tabikide zaten bunu da söyledim kabul etti.Bılmıyorum senın gormedıgın baska bır sey ola bılır mı aılenın onay vermesı dusundurucu .Bıraz daha tanı 5 ay yeterlı degıl.
Bence bütün yorumları baştan sona kadar okuyun. Bazı zihniyetler degiştirilmeli ..Majinal bir yorum mu beklediniz klasik bir konuya ?
Ekeklerin ve kadınların evlenmesi için peki yaşları kaç olmalı ? Kız 18 erkek 30 mu ... fikriniz nedir?Her şeyden evvel 22 yaş bir erkeğe göre evlenmek için çok çok çok küçük bir yaş. Yuva kuracak bir olgunluğa ulaşmış olması imkansız.
22 yaş kusura bakmayın ama çocuk demek ergenliğin kaç yaşta bittiğinden de haberiniz yoktur sizin.Bence bütün yorumları baştan sona kadar okuyun. Bazı zihniyetler degiştirilmeli ..
Eşiniz ve siz kaç yaşında evlendiniz acaba ?Ekeklerin ve kadınların evlenmesi için peki yaşları kaç olmalı ? Kız 18 erkek 30 mu ... fikriniz nedir?
Ekeklerin ve kadınların evlenmesi için peki yaşları kaç olmalı ? Kız 18 erkek 30 mu ... fikriniz nedir?
Siz her yorumu niye alıntılıyosunuz ki fikrinizi söylediniz biz de kendi fikirlerimizi beyan ediyoruz sizi ilgilendirmez ki?Klasik yorum :)
Konj aradaki yaş farkını yargılamak değil. Sizin sorununuz nedir?22 yaş kusura bakmayın ama çocuk demek ergenliğin kaç yaşta bittiğinden de haberiniz yoktur sizin.
Buraya bir konu açılmış yorum isteniyor konu sahibi emin olsa burda konu açmaz zaten.
Sizin probleminiz nedir ?
Erkekler gec olgunlaşıyorlar bu doğru. Benim eşim de benden 1 yaş küçük. Bazen hakkaten büyümesini istiyorum. Ama genel olarak çok mutluyuz. Eşimin arkadaşı karısından 9 yaş büyük. Onlar anlaşamıyorlar mesela. Tek kriter yaş değil. Ben bu adamla evlenir hayat geciririm diyorsaniz bitmistir bence. Herkesin bir kusuru vardir birakin bizim eslerimiz de azcik cocuk ruhlu olsunKızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
İnsanlar o kadar yaş ilerleyince bebek sahibi olamaya biliyorlar bazı şeyleri iyi düşünmek lazım...Niçin insanlara satasiyorsunuz anlayamamakla birlikte, kadın için en az 25, erkek için 27 28 diye düşünüyorum.
Bakın İnsanlar aradaki yaş farkını yargılıyor sorun bu.Siz her yorumu niye alıntılıyosunuz ki fikrinizi söylediniz biz de kendi fikirlerimizi beyan ediyoruz sizi ilgilendirmez ki?